Skip to main content
test
Sosiaalityöntekijä - Siuntion kunta

Oletko kiinnostunut liittymään pienen kunnan mukavaan ja osaavaan tiimiin? Oletko kiinnostunut lasten, nuorten ja perheiden asioiden kokonaisvaltaisesta hoidosta sekä lapsiperhepalvelujen kehittämisestä? Meillä on avoinna lastensuojelun/perhesosiaalityön sosiaalityöntekijän virka 17.10.2022 alkaen tai sopimuksen mukaan. Työ on monipuolista ja se edellyttää asiakaslähtöistä ja yhteistyökykyistä työotetta. Olemme koko ajan siirtymässä enemmän systeemiseen työotteeseen ja sytyta-paamisia perheterapeutin tuella pidetään säännöllisesti.

Tukenasi ovat loistava työryhmä ja työpanostasi arvostavat esimiehet, kouluttautumismahdollisuudet, työnohjaus sekä hyvä työterveydenhuolto. Työ on luonteeltaan liikkuvaa, joten ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus ovat välttämättömiä viran hoitamisessa. Sinulla on oma työhuone ja mahdollisuus tehdä etätyötä.

Kelpoisuusvaatimukset
Kelpoisuusvaatimuksena sosiaalityöntekijän tehtävään on sosiaalihuollon ammatillisen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun lain 817/2017 mukainen pätevyys.

Edellytettävä työkokemus
Arvostamme sosiaalialan osaamista ja työkokemusta, positiivista asennetta, kykyä ja halua työskennellä itsenäisesti ja työryhmässä, valmiutta hoitaa vaihtelevia tehtäviä sekä kiinnostusta kehittää toimintaa osaavan ja motivoituneen työtiimimme kanssa. Molempien kotimaisten kielten osaaminen katsotaan eduksi.

Palvelusuhteeseen liittyviä tietoja valitun on esitettävä hyväksyttävä työterveyshuollon lääkärintodistus sekä lasten kanssa työskentelevien rikollistaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) edellyttämä rikosrekisteriote ennen viran vastaanottamista. Palkkaus määräytyy yleisen virka ja työehtosopimus SOTE tes:in mukaisesti, tehtäväkohtainen palkka on 3831,86 €/kk. Lisäksi sosiaalityöntekijöille on myönnetty 150€ rekrytointilisä. Virassa sovelletaan kuuden (6) kuukauden koeaika. Työaika 37 h 45 min /viikossa.

Työpaikan tiedot
Siuntion kunta. Sosiaalipalvelujen työpisteitä on kaksi, Siuntion kunnantalo, Puistopolku 1, 02580 Siuntio ja Inkoon kunnantalo, Rantatie 2, 10210 Inkoo (paikka neuvoteltavissa).

Lisätietoja

http://www.siuntio.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävästä antaa johtava sosiaalityöntekijä Mari Manninen, puh 044 386 1269, s-posti mari.manninen@siuntio.fi 22.9.2022 asti

Lisätietoja

Siuntion kunta, Perusturvaosasto, Sosiaalipalvelujen tulosalue

Siuntio on noin 6 200 asukkaan kunta reilun 30 minuutin ruuhkattoman matkan päässä Helsingistä aivan metropolialueen äärellä. Siuntio on luonnonläheinen, kaksikielinen ja kasvava kunta, joka tarjoaa henkilöstölleen hyvän työpaikan innostavassa ja kannustavassa työyhteisössä. Laadukkaiden Siuntion Avainpalvelujen tuottamisessa kunnan henkilöstö on keskeisessä asemassa. 1.1.2018 alkaen naapurikunnan Inkoon sosiaalipalvelut siirtyivät Siuntion perusturvalautakunnan alaisuuteen, jolloin sosiaalipalvelujen toimintaalue laajeni sisältäen sekä Siuntion että Inkoon kunnat. 1.1.2023 siirrymme Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueelle.


Osoite: Puistopolku 1, 02580 Siuntio

Sinulle suositellut työpaikat