Skip to main content
test
Sosiaalityöntekijä - Ylä-Savon SOTE kuntayhtymä

Sosiaalityöntekijä työskentelee Iisalmen sosiaalikeskuksessa tehden sosiaalihuoltolain mukaista varhaisen tuen perhesosiaalityötä. Tehtävä sisältää myös lastensuojeluilmoitusten käsittelyä ja palveluntarpeen arviointia mukaan lukien lastensuojelun tarpeen arviointia. Olennainen osa työtä on yhteistyö eri sosiaalityön osa-alueiden kanssa sekä perheiden palveluita järjestävien tahojen kanssa. Työ tapahtuu läheisessä yhteistyössä lastensuojelun kanssa ja perhekeskuksen kanssa. Tiimissä on kolme sosiaalityöntekijän ja kolme palveluohjaajan virkaa.

Viran kelpoisuutena on laillistetun sosiaalityöntekijän tutkinto (Laki sosiaalihuollon ammattihenkilöistä 817/2015, 3 §, 7 §). Huomioimme myös sijaiskelpoiset sosiaalityön opiskelijat.

Edellytämme hyviä asiakas- ja verkostotyötaitoja sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Sosiaalityön kokemus katsotaan eduksi. Auton käyttö työssä välttämätön.

Lisätietoja

http://www.ylasavonsote.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antaa perhesosiaalityön esimies Marja-Liisa Korhonen, puh. 040 511 2423

Lisätietoja

Ylä-Savon SOTE kuntayhtymä, Hyvinvointipalvelut, Sosiaalityön palvelut, Perhesosiaalityö

Ylä-Savon SOTE kuntayhtymä tuottaa sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut Iisalmen, Kiuruveden, Sonkajärven ja Vieremän kunnille.

Pohjois-Savon kuntien sosiaali- ja terveystoimen, pelastustoimen ja sairaanhoitopiirin palvelut siirtyvät Pohjois-Savon hyvinvointialueen vastuulle 1.1.2023 alkaen. Pohjois-Savossa on sen jälkeen yksi toimija, joka huolehtii sosiaali- ja terveydenhuollon sekä pelastustoimen palveluista. Kuntien ja kuntayhtymien sosiaali- ja terveydenhuollon sekä pelastustoimen henkilöstö siirtyy hyvinvointialueelle vuoden 2023 alussa ns. vanhoina työntekijöinä. Myös tämä avoinna oleva tehtävä siirtyy 1.1.2023 Pohjois-Savon hyvinvointialueelle. Pohjois-Savon hyvinvointialueella tulee olemaan noin 12 500 työntekijää.


Osoite: Virrankatu 2, 74100 Iisalmi
Ylä-Savon SOTE kuntayhtymä - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat