Skip to main content
test
Sosiaalityöntekijä - Auran kunta

Sosiaalityöntekijän vakituinen virka on auki Aurassa. Tule osaksi onnellisen arjen tekemistä Auran kunnan sosiaalitoimeen.

Aura on positiivinen, ketterien palveluiden kunta yllättävän lähellä Sinua. Tarjoamme noin 4 000 asukkaallemme kaupunkitason palvelut maaseutumaisessa miljöössä Aurajoen ja 9-tien varrella. Työnantajana Auran kunta tarjoaa työntekijöilleen joustavat työnteon mahdollisuudet, Smartumit hyvinvoinnin tueksi sekä mukavan työyhteisön. Työsi tueksi tarjoamme luonnollisesti ajantasaiset työvälineet, työnohjauksen, lähiesihenkilön tuen sekä perehdytyksen tehtävään.

Sosiaalityöntekijänä päätehtäväsi on ihmisten kohtaaminen. Työhösi kuuluu Shl mukaisten lapsiperhepalvelujen sekä Lsl mukaisten lastensuojelun avohuollon, sijaishuollon sekä jälkihuollon palvelujen arviointi, suunnittelu ja toteuttaminen. Sosiaalityön asiakasprosessien hallinta, dokumentointi, päätöksenteko ja verkostoissa toimiminen on osa sosiaalityöntekijän vastuullista työtä. Tehtävään sisältyy myös muita työtehtäviä kuten virka-aikainen sosiaalipäivystys, aikuissosiaalityön palveluja, perheoikeudellisia palveluja, sijaishuoltopaikkojen valvontaa ja erityisen tuen tarpeessa olevien asiakkaiden palveluja.

Pienen kunnan etuna on maltillinen asiakasmäärä ja palvelujen sujuva järjestyminen. Esimerkiksi lastensuojelun asiakasmäärä on tällä hetkellä alle 30. Kuntaan on rakenteilla uusi hirsirakennus, johon sosiaalitoimisto muuttaa keväällä 2023.

Monipuolisen tehtäväkentän lisäksi voit päästä osallistumaan hyvinvointialueelle siirtymisen valmisteluun sosiaalipalvelujen osalta. Hyvinvointialueelle 1.1.2023 siirtyvänä viranhaltijana pääset hakemaan myös sisäisissä hakumenettelyissä auki tulevia paikkoja.

Sosiaalityöntekijän palkka on 4000€/kk. Virka täytetään 1.11.2022 alkaen.

Kelpoisuusehtona sosiaalityöntekijän virkaan on sosiaalihuollon ammattilain 817/2015 7§:n mukainen sosiaalityöntekijän kelpoisuus tai oikeus harjoittaa sosiaalityöntekijän ammattia. Määräaikaisesti voidaan valita myös sosiaalityötä opiskeleva henkilö, joka on suorittanut sosiaalityön aineopinnot ja niihin kuuluvan käytännön harjoittelun, Valviran ohjeen mukaisesti virka voidaan täyttää myös määräaikaisesti henkilöllä, joka on avoimessa yliopistossa suorittanut sosiaalityön perus- ja aineopinnot ja on ennen avoimen yliopiston opintoja suorittanut sosionomin tutkinnon tai sosiaalialalle soveltuvan ylemmän yliopistollisen tutkinnon.

Tehtävään valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä rikosrekisteriote (Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä (504/2002). Lisäksi tehtävässä edellytetään tartuntalain 48 §:n mukaista rokotesuojaa.

Tarvitset työssä omaa autoa. Koeaika 6 kuukautta.

Kiinnostuitko? Toimita hakemus 29.9.2022 klo 16 mennessä.

Auran kunta on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://aura.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Sosiaalijohtaja Kirsi-Marja Niinimaa p. 040 557 2761.

Lisätietoja

Auran kunta, Perusturvapalvelut

Aura on positiivinen, ketterien palveluiden kunta yllättävän lähellä Sinua. Tarjoamme noin 4 000 asukkaallemme kaupunkitason palvelut maaseutumaisessa miljöössä Aurajoen ja 9-tien varrella. Työnantajana Auran kunta tarjoaa työntekijöilleen joustavat työnteon mahdollisuudet, Smartumit hyvinvoinnin tueksi sekä mukavan työyhteisön.


Osoite: Nikkarinkuja 6, 21380 Aura

Sinulle suositellut työpaikat