Skip to main content
test
Sosiaalityöntekijä - Kangasalan kaupunki

Haemme SOSIAALITYÖNTEKIJÄN sijaista ajalle 7.10.2022-29.2.2023 Työikäisten sosiaalipalveluun Kangasalan toimipisteeseen

Tule mukaan ammattitaitoiseen ja mukavaan työikäisten sosiaalipalvelun tiimiin, jossa pääset tekemään antoisaa ja itsenäistä sosiaalityötä aikuisten parissa. Meillä voit hyödyntää asiantuntemustasi, kehittää työtäsi ja saat täyden tuen niin työkavereiltasi kuin esihenkilöiltäkin. Sinun työhyvinvoinnistasi välitetään ja asiantuntemustasi arvostetaan.

Työikäisten sosiaalityöntekijän pääsääntöiset työtehtävät ovat palvelutarpeen arvioinnit, asiakassuunnitelmien laatiminen ja monialainen verkostotyö erityisen tuen tarpeessa oleville aikuisille. Päätöksentekoa on tiimissä delegoitu sekä sosiaaliohjaajille että sosiaalityöntekijöille. Tehtävän menestyksellisessä hoitamisessa eduksi on kokemus aikuissosiaalityöstä / työikäisten kanssa työskentelystä sekä kyky itsenäiseen asiakastyöskentelyyn ja päätöksentekoon. Arvostamme tiimityöhön soveltuvuutta, hyviä yhteistyö-, vuorovaikutus- ja työyhteisötaitoja.

Työaika on joustava sisältäen liukuvan työajan, työaikapankin ja etätyömahdollisuuden. Meillä voit tehdä myös lyhyempää työviikkoa työaikapankkia hyödyntäen. Käytössäsi on oma työhuone viihtyisissä toimitiloissa nykyaikaisilla työvälineillä varusteltuna Kangasalan keskustassa. Oma auto on eduksi, mutta ei välttämätön, koska meillä on sosiaalipalvelujen käytössä auto.

Kangasalan kaupunki tarjoaa hyvät kouluttautumis- ja kehittämismahdollisuudet. Meillä on myös työhyvinvointia edistävää toimintaa! Pääset halutessasi vapaa-ajallasi nauttimaan kulttuurin riennoista ja kohottamaan sykettä liikunnallisten harrastusten parissa.

Kelpoisuusehtona on sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain (817/2015) 7 § ja 32 § mukainen pätevyys. Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimuksen (SOTE-sopimus) mukaisesti.

Palkkaus määräytyy Sote-sopimuksen mukaan, voit esittää myös oman palkkatoiveesi.
Työn aloitus 7.10.2022 tai sopimuksen mukaan.

Pätevien hakijoiden puuttuessa, sijaisuuteen voidaan valita sosiaalityön opiskelija, joka on suorittanut vähintään aineopinnot sosiaalityöstä ja käytännön harjoittelun (em. lain 12 §).

Tehtävään valitun on ennen valinnan vahvistamista toimitettava Kangasalan kaupungin työterveyshuollon antama hyväksyttävä huumausainetestiä koskeva todistus. Määräaikaisessa virkasuhteessa noudatetaan kahden kuukauden koeaikaa.
Tehtävässä vaaditaan tartuntatautilain 48 a §:n edellyttämää rokotussuojaa, joka tulee osoittaa hyväksyttävästi.

Hakemus pyydetään täyttämään ensisijaisesti sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi

Tule Sinäkin mukaan hyvän piiriin ja laita rohkeasti hakemusta tulemaan. Haluamme kuulla Sinusta!

Lisätietoja

http://www.kangasala.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Tiimivastaava-sosiaaliohjaaja Anne Kivistö 040 133 6467 anne.kivisto1(at)kangasala.fi
Sosiaalipalvelujen johtaja Jenni Halava, 040 652 9698, jenni.halava(at)kangasala.fi

Lisätietoja

Kangasalan kaupunki, Sosiaali- ja terveyskeskus

Kangasala on vireä ja kehittyvä 32 000 asukkaan kaupunki kauniissa harju- ja järvimaisemissa Tampereen naapurissa. Kangasala on toimintaansa aktiivisesti kehittävä, työelämän laatuun ja koulutukseen panostava työnantaja. Kasvukuntana Kangasala tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet asumiseen, harrastamiseen ja työskentelyyn.

Kangasala ja Pälkäne muodostavat sosiaali- ja terveydenhuollon yhteistoiminta-alueen, jossa Kangasalan kaupunki toimii isäntäkuntana. Sosiaali- ja terveyskeskus tarjoaa sosiaalihuollon palvelut lähes 40 000 asukkaalle. #LiityHyvänPiiriin #TyöpäiväKangasalla


Osoite: Kuohunharjuntie 26, 36200 Kangasala
Kangasalan kaupunki - Savuton työpaikka Kangasalan kaupunki - Vastuullinen kesätyönantaja Kangasalan kaupunki - Vastuullinen työnantaja Kangasalan kaupunki - Hyvän mielen työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat