Skip to main content
test
Sosiaalityöntekijä - Lapin sairaanhoitopiirin kuntayhtymä

Lapin sairaanhoitopiirissä Lasten- ja nuorisopsykiatrian yksikössä on haettavana 5.12.2022 klo 15.00 mennessä


SOSIAALITYÖNTEKIJÄN toimi


Tehtävä alkaa 1.1.2023.

Tule meille lasten- ja nuorisopsykiatrian yksikköön sosiaalityöntekijäksi!

Tarjoamme sinulle sopivasti haastavan ja mielenkiintoisen työn moniammatillisessa, innovatiivisessa ja ammattitaitoisessa työyhteisössä psykiatrian erikoisalalla!

Sosiaalityöntekijänä toimit itsenäisesti sosiaalityön asiantuntijana osana moniammatillista työryhmää yhteistyössä lapsen tai nuoren, perheen ja verkostojen kanssa. Työskentelet sekä osastolla että poliklinikalla. Keskeisiä työtehtäviäsi ovat lasten- ja nuorisopsykiatrisiin tutkimusprosesseihin osallistuminen, psykososiaalinen työ, monialainen verkostoyhteistyö sekä sosiaaliturvaan ja kuntoutukseen liittyvä neuvonta, ohjaus ja tiedottaminen. Työ edellyttää oma-aloitteisuutta, joustavuutta ja hyviä yhteistyötaitoja.Työtä voi tehdä sopimuksen mukaan osin etänä.

Parasta meillä on monipuolisesti osaava ja luova työyhteisö, jolta löytyy ammattitaitoa ja asennetta onnistua tehtävässään myös muutoksen keskellä. Lapin keskussairaala on työpaikkana koulutusmyönteinen ja tarjoaa hyvät koulutusmahdollisuudet. Tarjoamme tueksi työhösi tiiviin toisiaan tukevan työyhteisön ja työnohjauksen, mahdollisuuden luoviin ratkaisuihin sekä hyvin toimivan yhteistyön perusterveydenhuollon, sosiaalitoimen ja muiden erikoissairaanhoidon yksiköiden kanssa.

Rovaniemi on kasvava, noin 60 000 asukkaan kaupunki, jossa sekä laadukas kaupunkiasuminen että omatoiminen kyläasuminen maaseudun rauhassa on mahdollista. Rovaniemellä on myös kattava koulutus- ja varhaiskasvatustarjonta. Rovaniemi ja Lappi tarjoavat monipuoliset mahdollisuudet harrastaa mielensä mukaan kulttuurista erämaavaellukseen neljänä vuodenaikana ja Helsinki on vain tunnin matkan päässä.

Kelpoisuusehtona sosiaalityöntekijän toimeen on sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain (817/2015) 7 §:n edellyttämä pätevyys.

Eduksi katsotaan kokemus lasten, nuorten ja perheiden kanssa työskentelystä.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimuksen (SOTE-sopimus) perusteella. Valitun tulee esittää hyväksyttävä lääkärintodistus sekä rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote ennen tehtävän hoidon aloittamista. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n ja 48a §:n edellyttämää rokotussuojaa. Toimessa on 6 kuukauden koeaika.

Hakemukset lähetetään sähköisen hakupalvelun kautta:
www.lshp.fi - Ammattilaisille - Meille töihin - Avoimet työpaikat tai www.kuntarekry.fi.

Lisätietoja tehtävästä antavat vs. ylihoitaja Tiina Alasaari, 040 515 3588 ja vastaava sosiaalityöntekijä Sari Veikanmaa, 040 670 1810. Sähköpostitse tiina.alasaari@lshp.fi ja sari.veikanmaa@lshp.fi.


Rovaniemellä 21.11.2022

Lapin sairaanhoitopiirin kuntayhtymä

Lisätietoja

http://www.lshp.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Vs. ylihoitaja Tiina Alasaari, 040 515 3588 ja vastaava sosiaalityöntekijä Sari Veikanmaa, 040 670 1810. Sähköpostitse tiina.alasaari@lshp.fi ja sari.veikanmaa@lshp.fi.

Lisätietoja

Psykiatrinen hoito, Lasten- ja nuorisopsykiatrian yksikkö

Lapin sairaanhoitopiirin palveluksessa työskentelee noin 2000 terveydenhuollon ja muiden alojen ammattilaista ja asiantuntijaa. Rovaniemellä toimivien erikoissairaanhoidon yksiköiden lisäksi toimintaamme kuuluvat Muonion-Enontekiön perusterveydenhuolto ja maakuntaan sijoitetut ensihoidon yksiköt. Lapin sairaanhoitopiiri tarjoaa työntekijöilleen monipuolisia työtehtäviä ja lisäkoulutusmahdollisuuksia sekä mielenkiintoisen ja uudistuvan työympäristön. Keskussairaalamme on laajan päivystyksen sairaala, sopivan suuri ja ihmisen kokoinen sairaala. Lapissa kohtaat aidot ihmiset, lumoavan luonnon ja kahdeksan vuodenaikaa. Tervetuloa joukkoomme!


Osoite: 96400 Rovaniemi

Sinulle suositellut työpaikat