Sosiaalityöntekijä, Aikuissosiaalityö - Sipoon kunta

Sosiaalityöntekijä, Aikuissosiaalityö - Sipoon kunta

Sipoo on kasvava ja ketterä, kaksikielinen kunta, jossa panostamme toimiviin työtapoihin, laadukkaisiin palveluihin sekä kuntalaisten ja koko henkilöstön osallistamiseen ja hyvinvointiin. Sipoon kunnan sosiaalipalvelut on jaettu elämänkaarimallin mukaisesti lasten, nuorten ja perheiden palveluihin, työikäisten palveluihin ja ikäihmisten palveluprosesseihin.

Haemme nyt uudestaan joukkoomme SOSIAALITYÖNTEKIJÄÄ vakituiseen virkaan 19.8.2019 alkaen, tai aloitus sopimuksen mukaan.

Etsimme sosiaalityöntekijää, jolla on innostusta monialaiseen, asiakaskeskeiseen sosiaalityöhön, jossa ennaltaehkäisevän työn ja varhaisen avoimen yhteistyön kautta tuemme kuntalaisia oman elämän hallinnassa. Ensisijaisena asiakasryhmänä nyt haettavana olevalle viralle on 18-29-vuotiaat nuoret aikuiset.

Sosiaalityön asiakkailla on erilaisia elämäntilanteita, kuten asunnottomuutta, työttömyyttä, koulutuksen ja koulutuspaikan puutteita, yksinäisyyttä, päihteiden väärinkäyttöä sekä mielenterveydellisiä tai taloudellisia ongelmia. Tehtäviin kuuluvat sosiaalityön erityisen tuen palvelutarpeen arvioinnit, kriisityö, asiakassuunnitelmat ja tiivis moniammatillinen yhteistyö eri yhteistyökumppaneiden kanssa.

Tarjoamme sinulle viihtyisän työympäristön, mukavan työyhteisön tuen sekä mahdollisuuden ammatilliseen kehittymiseen. Työtilamme sijaitsevat uudessa Sipoon kunnan sosiaali- ja terveyskeskuksessa Nikkilässä, jonne on sujuvat bussiyhteydet muun muassa Helsingistä. Sipoo kuuluu HSL-alueeseen. Työyhteisömme tarjoaa hyvät edellytykset moniammatilliseen yhteistyöhön ja asiakkaan kokonaisvaltaiseen tukemiseen yhdessä muiden samassa talossa työskentelevien sosiaali- ja terveysammattilaisten kanssa.

Kelpoisuusvaatimuksena on sosiaalihuollon ammatillisen henkilöstön kelpoisuudesta annetun lain 817/2015 (7§, 32§) mukainen sosiaalityöntekijän pätevyys sekä molempien kotimaisten kielten hyvä suullinen ja kirjallinen taito.

Kelpoisuusehdot täyttävän kokoaikaisen sosiaalityöntekijän palkkaus Sipoossa on 3524,10 euroa + mahdolliset kokemus- ja kielilisät. Palvelussuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan. Tehtävässä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa ja valitun on esitettävä hyväksyttävä lausunto terveydentilastaan ennen valinnan vahvistamista.

Hakemukset pyydetään jättämään 9.8.2019 klo 14.00 mennessä ohessa olevan linkin kautta tai osoitteessa www.sipoo.fi/rekry. Jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä. Aikaisemmin jätetyt hakemukset huomioidaan.

Lisätietoja

http://www.sipoo.fi

Lisätietoja tehtävästä antaa johtava sosiaalityöntekijä Teija Hakulinen, puh. 040 5457968 tai teija.hakulinen(at)sipoo.fi

Sosiaali- ja terveysosasto, Työikäisten palvelut
Osoite: Jussaksentie 14, 04130 Sipoo

Sipoossa on erinomaiset mahdollisuudet työhön ja asumiseen. Voimakkaasti kasvava Sipoo tarjoaa henkilöstölleen mielenkiintoisen ja monipuolisen työympäristön. Panostamme toimiviin työtapoihin, laadukkaisiin palveluihin sekä kuntalaisten ja koko henkilöstön osallistamiseen ja hyvinvointiin. Sipoon kunnan palveluksessa työskentelee noin 1 200 henkilöä. Tule sinäkin meille töihin!

Tutustu työnantajaan