Sosiaalityöntekijä, Aikuissosiaalityö - Sipoon kunta

Haluaisitko tehdä sosiaalityötä nuorten aikuisten parissa? Tule meille töihin!

Haemme nyt joukkoomme SOSIAALITYÖNTEKIJÄÄ vakituiseen virkaan 19.10.2020 alkaen, tai aloitus sopimuksen mukaan. Ensisijaisena asiakasryhmänä nyt haettavana olevalle viralle on 18-29-vuotiaat nuoret aikuiset.

Työtilamme sijaitsevat uudessa Sipoon kunnan sosiaali- ja terveyskeskuksessa Nikkilässä, jonne on sujuvat bussiyhteydet muun muassa Helsingistä. Sipoo kuuluu HSL-alueeseen. Työyhteisömme tarjoaa hyvät edellytykset moniammatilliseen yhteistyöhön samassa talossa työskentelevien sosiaali- ja terveysammattilaisten kanssa.

Tarjoamme sinulle viihtyisän työympäristön, oman rauhallisen työhuoneen ja iloiset työkaverit. Toivomme sinulta kehittämismyönteisyyttä ja innovatiivisuutta, sillä täällä pääset vaikuttamaan työsi sisältöön ja voit kehittää asiakkaille uusia palveluita. Meillä saat mahdollisuuden työskennellä myös etänä.

Toivomme, että osaat sekä suomea että ruotsia, sillä osa asiakkaista on ruotsinkielisiä. Älä säikähdä kielitaitovaatimusta, sillä olemme valmiita tukemaan sinua kieliopinnoissasi.


Kelpoisuusvaatimuksena on sosiaalihuollon ammatillisen henkilöstön kelpoisuudesta annetun lain 817/2015 (7§, 32§) mukainen sosiaalityöntekijän pätevyys sekä molempien kotimaisten kielten hyvä suullinen ja kirjallinen taito.

Kelpoisuusehdot täyttävän kokoaikaisen sosiaalityöntekijän palkkaus Sipoossa on 3602,76 euroa + mahdolliset kokemus- ja kielilisät. Palvelussuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan. Tehtävässä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Valitun on esitettävä hyväksyttävä lausunto terveydentilastaan.

Hakemukset pyydetään jättämään 2.11.2020 klo 16 mennessä ohessa olevan linkin kautta tai osoitteessa www.sipoo.fi/rekry. Jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Sipoo on kasvava ja ketterä, kaksikielinen kunta, jossa panostamme toimiviin työtapoihin, laadukkaisiin palveluihin sekä kuntalaisten ja koko henkilöstön osallistamiseen ja hyvinvointiin. Sipoon kunnan sosiaalipalvelut on jaettu elämänkaarimallin mukaisesti lasten, nuorten ja perheiden palveluihin, työikäisten palveluihin ja ikäihmisten palveluprosesseihin.

Lisätietoja

https://www.sipoo.fi
https://www.sipoo.fi/fi/sosiaali-_ja_terveyspalvelut/aikuisten_sosiaalipalvelut/aikuissosiaalityo

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja tehtävästä antaa palvelupäällikkö Katarina Alhovuori 050 569 4972 tai katarina.alhovuori(at)sipoo.fi.

Sosiaali- ja terveysosasto, Työikäisten palvelut
Osoite: Jussaksentie 14, 04130 Sipoo

Sipoossa on erinomaiset mahdollisuudet työhön ja asumiseen. Voimakkaasti kasvava Sipoo tarjoaa henkilöstölleen mielenkiintoisen ja monipuolisen työympäristön. Panostamme toimiviin työtapoihin, laadukkaisiin palveluihin sekä kuntalaisten ja koko henkilöstön osallistamiseen ja hyvinvointiin. Sipoon kunnan palveluksessa työskentelee noin 1 200 henkilöä. Tule sinäkin meille töihin!

Sipoon kunta - Savuton työpaikka Sipoon kunta - Vastuullinen kesätyönantaja