SOSIAALITYÖNTEKIJÄ aikuissosiaalityöhön - Keuruun kaupunki

Vahvistamme Keuruun perusturvan tiimiä

SOSIAALITYÖNTEKIJÄN viralla aikuissosiaalityöhön

Etsimme joukkoomme innokasta ja aktiivista sosiaalityöntekijää, jolla on osaamista ja intoa monialaisen työn kehittämiseen. Toivomme sinulta hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä voimavara- ja ratkaisukeskeistä työotetta.

Työtehtävät painottuvat aikuissosiaalityöhön, mielenterveys- ja päihdetyöhön sekä gerontologiseen sosiaalityöhön. Työnkuvaan kuuluu asiakastyötä, alasi asiantuntijana toimimista monialaisissa työryhmissä ja yhteistyötä erilaisten verkostojen kanssa. Tehtävä on uusi, joten sinulla on mahdollisuus vaikuttaa asiakasohjausprosessien uudistamiseen. Työsi tukena on hyvät ja toimivat tiimit, kokeneen johtajan tuki ja työnohjaus. Keuruulla sua ja sun osaamista arvostetaan.

Palkkaus sote-sopimuksen mukainen, lisäksi käytössä rekrytointilisä. Haastattelut tehtävään pidetään 8.10.2021.

Kelpoisuusvaatimuksena on sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain (817/15) mukainen sosiaalityöntekijän pätevyys. Ennen viran vastaanottamista on hakijan esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Virassa noudatetaan 6 kk koeaikaa.

Lisätietoja

https://www.keuruu.fi/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

vs perusturvajohtaja Mari Kolu 0407616308
johtava sosiaalityöntekijä Alisa Veistämö 0400428013
sähköposti muotoa etunimi.sukunimi@keuruu.fi

Lisätietoja

Keuruun kaupunki, Perusturvapalvelut

Keuruulla teemme jatkuvaa aktiivista kehittämistyötä tavoitteena laadukkaat, aktivoivat ja voimavaralähtöiset peruspalvelut


Osoite: Multiantie 5, 42700 Keuruu
Keuruun kaupunki - Savuton työpaikka Keuruun kaupunki - UNICEF lapsiystävällinen kunta

Sinulle suositellut työpaikat