test

Sosiaalityöntekijä, aikuisten sosiaalipalvelut, Lounainen alue

Hakuaika päättyy  8.12.2023 15:45

Haemme sosiaalityöntekijää aikuisten sosiaalipalveluihin vakituiseen virkasuhteeseen Länsi Uudenmaan hyvinvointialueen Lounaiselle alueelle. Lounaisella alueella työskentelevät Kirkkonummen ja Raasepori/Hangon aluetiimit. Tiimit tekevät tiivistä yhteistyötä ja alueella on yhtenäiset käytännöt; mm. yhteinen neuvontanumero.

Aikuisten sosiaalipalvelut tuottavat sosiaalihuoltolain mukaisia sosiaalipalveluja, sosiaalipalvelujen neuvontaa ja ohjausta sekä taloudellista tukea. Asiakkaamme ovat 18-64 -vuotiaita. Sosiaalityö on luonteeltaan muutosta ja osallisuuksia tukevaa työtä, jonka tavoitteena on yhdessä yksilöiden, perheiden ja yhteisöjen kanssa lieventää elämäntilanteen vaikeuksia, vahvistaa yksilöiden ja perheiden omia toimintaedellytyksiä ja osallisuutta sekä edistää yhteisöjen sosiaalista eheyttä.

Sosiaalityöntekijän tehtäviisi kuuluu ensisijaisesti erityisen tuen tarpeessa olevat asiakkaat, heidän palvelutarpeen arvioinnit, asiakkuuden suunnittelu sekä tarvittavat päätökset esim. sosiaalihuoltolain ja toimeentulotukilain mukaan.

Ensisijainen työpiste on Tammisaaressa, jossa tiimisi sijaitsee. Työskentelyalueena on Raasepori-Hanko. Tarpeen mukaan on mahdollista työskennellä myös Hangon tai Kirkkonummen toimistolta. Etätyöstä on myös mahdollista sopia. Meillä on liukuva työaika. Tiimiin kuuluu johtava sosiaalityöntekijä, sosiaalityöntekijöitä, sosiaaliohjaajia ja toimistohenkilöstöä. Tukea työhön saat alueen kollegoilta ja esihenkilöiltä sekä työnohjauksessa.

Työ on itsenäistä ja kiinnostavaa ja sinulla on mahdollisuus kehittää sitä yhdessä kollegoiden kanssa. Tiimissä työskennellään sujuvasti kahdella kielellä; suomeksi ja ruotsiksi, joten kielitaitokin karttuu työn ohessa.

Työpaikan nimi ja osoite: Aikuisten sosiaalipalvelut, Raaseporintie 37, 10650 RAASEPORI
Työaika: 37,45h/vko
Haettava tehtävä on virkasuhteinen.
Tehtävä on vakinainen.

Kelpoisuusvaatimukset: Sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain (817/2015) 7 §:n mukainen pätevyys.

Tehtävässä edellytetään hyvää suomen kielen kirjallista ja suullista taitoa.

Eduksi katsomme sujuvan ruotsin kielen taidon, aikaisemman työkokemuksen aikuisten parissa tehdystä sosiaalityöstä ja toimeentulotukityöstä sekä kokemuksen verkostotyöstä.
Arvostamme digi- ja tietoteknistä osaamista.

Työntekijöiden hyvinvointi on meille tärkeää ja haluamme tarjota monipuolisia etuja henkilöstöllemme. Tarjoamme kattavan työterveyshuollon lisäksi mm. lounasedun. Saat käyttöösi vuodessa 300 €, jonka voit käyttää toiveidesi mukaan kulttuuri-, hyvinvointi-, liikunta- tai matkalippuetuuksiin. Arvostamme työ- ja vapaa-ajan tasapainoa ja teemme töitä hybridimallissa.

Tehtävästä lisätietoja antaa Jenny Rusk (palveluyksikköpäällikkö, puh. 040-1269852) tai Pia Sandström (johtava sosiaalityöntekijä); etunimi.sukunimi@luvn.fi

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja

Tule rakentamaan kanssamme Suomen parasta hyvinvointialuetta! Päämäärämme on, että jokaisella länsiuusimaalaisella on mahdollisuus onnelliseen ja hyvään elämään, ensimmäisestä neuvolakäynnistä viimeisiin elinpäiviin. Kehitämme palveluja yhdessä henkilöstön ja asukkaiden kanssa. Silloin löydämme juuri meille sopivat ratkaisut. Kun yhdistämme kaikkien vahvuudet ja osaamisen, meillä on hienot edellytykset onnistua tavoitteessamme. Palvelemme 475 000 asukasta Espoossa, Hangossa, Inkoossa, Karkkilassa, Kauniaisissa, Kirkkonummella, Lohjalla, Raaseporissa, Siuntiossa ja Vihdissä. Meitä ammattilaisia on liki 10 000. Tavoitteenamme on osaava ja monimuotoinen henkilöstö, joka heijastaa koko läntisen Uudenmaan väestörakennetta. Rekrytoinnissa edistämme yhdenvertaisuutta ja tasa-arvoa. Kaksikielisyys on laajan alueemme rikkaus ja arvostamme molempien kotimaisten kielten osaamista. Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue - Jotta länsiuusimaalaiset voivat hyvin

Tutustu työnantajaan