test

Sosiaalityöntekijä, aikuisten sosiaalipalvelut, Tammisaari

Hakuaika päättyy  3.4.2023 15:45

Haemme sosiaalityöntekijää aikuisten sosiaalipalveluihin vakituiseen virkasuhteeseen.

Aikuisten/ työikäisten sosiaalipalvelut tuottavat sosiaalihuoltolain mukaisia sosiaalipalveluja sekä laaja-alaisesti sosiaalipalvelujen neuvontaa ja ohjausta sekä taloudellista tukea. Sosiaalityö on luonteeltaan muutosta ja osallisuuksia tukevaa työtä, jonka tavoitteena on yhdessä yksilöiden, perheiden ja yhteisöjen kanssa lieventää elämäntilanteen vaikeuksia, vahvistaa yksilöiden ja perheiden omia toimintaedellytyksiä ja osallisuutta sekä edistää yhteisöjen sosiaalista eheyttä.

Sosiaalityöntekijänä tehtäviisi kuuluvat ensisijaisesti työikäisten sosiaalityössä erityisen tuen tarpeessa olevien asiakkaiden palvelutarpeen arviointi, sosiaalihuoltolain mukaisena omatyöntekijänä toimiminen, asiakassuunnitelmien laatiminen sekä niihin perustuvat palvelupyynnöt ja -päätökset. Lisäksi tehtäviisi kuuluvat harkinnanvarainen toimeentulotuki ja asiakkaan palveluverkoston koordinointi.

Työpaikan nimi ja osoite:
Aikuisten / työikäisten sosiaalipalvelut, Raaseporintie 37, R-talo, 10650 Tammisaari.
Työaika: 37,45 h/viikko.
Tehtävä on vakinainen.

Kelpoisuuvaatimukset: Sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain (817/2015) 7 §:n mukainen pätevyys. Suomessa laillistettu sosiaalityöntekijä. Kelpoisuusehdot täyttävien hakijoiden puuttuessa tehtävä voidaan täyttää sosiaalityöntekijän ammattiin opiskelevalla henkilöllä, joka on suorittanut hyväksytysti sosiaalityön perus- ja aineopinnot sekä niihin liittyvän käytännön harjoittelun.

Tehtävässä edellytetään sujuvaa suomen ja ruotsin kielen kirjallista ja suullista taitoa. Lisäksi tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa sekä tartuntatautilain §55 mukaista tuberkuloosiselvitystä.

Eduksi katsomme aikaisemman työkokemuksen aikuisten parissa tehdystä sosiaalityöstä ja toimeentulotukityöstä sekä kokemuksen verkostotyöstä. Arvostamme digi- ja tietoteknistä osaamista.

Työtä voi harjoittaa hybridimallin mukaan ja käytössäsi on oma työhuone työpaikalla.

Työntekijöiden hyvinvointi on meille tärkeää ja haluamme tarjota monipuolisia etuja henkilöstöllemme. Tarjoamme kattavan työterveyshuollon lisäksi mm. lounasedun. Saat käyttöösi vuodessa 300 €, jonka voit käyttää toiveidesi mukaan kulttuuri-, hyvinvointi-, liikunta- tai matkalippuetuuksiin.

Tehtävästä lisätietoja antaa johtava sosiaalityöntekijä Pia Sandström, pia.sandstrom@luvn.fi

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja

Tule rakentamaan Suomen parasta hyvinvointialuetta. Pääset tekemään ainutlaatuista uudistusta, jossa Länsi-Uudenmaan kymmenen kunnan sote-palvelut ja oppilashuolto sekä pelastuslaitos muovautuvat yhtenäiseksi kokonaisuudeksi. Vuoden 2023 alusta palvelemme 470 000 asukasta Espoossa, Hangossa, Inkoossa, Karkkilassa, Kauniaisissa, Kirkkonummella, Lohjalla, Raaseporissa, Siuntiossa ja Vihdissä. Silloin meitä ammattilaisiakin on liki 9 000. Päämäärämme on, että jokaisella länsiuusimaalaisella on mahdollisuus onnelliseen ja hyvään elämään, ensimmäisestä neuvolakäynnistä viimeisiin elinpäiviin. Kehitämme palveluja yhdessä henkilöstön ja asukkaiden kanssa. Silloin löydämme juuri meille sopivat ratkaisut. Kun yhdistämme kaikkien vahvuudet ja osaamisen, meillä on hienot edellytykset onnistua tavoitteessamme. ​ Länsi-Uudellamaalla on myös hyvä asua ja elää. Asetu taloksi kaupungin urbaaniin sykkeeseen tai maaseudun rauhaan, nauti merestä, järvistä ja metsistä. Tavoitteenamme on osaava ja monimuotoinen henkilöstö, joka heijastaa koko läntisen Uudenmaan väestörakennetta. Rekrytoinnissa edistämme yhdenvertaisuutta ja tasa-arvoa. Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue - Jotta länsiuusimaalaiset voivat hyvin Tutustu työnantajaan