Sosiaalityöntekijä / Asumisen asiakasohjaus - Tampereen kaupunki

Asumisen asiakasohjaus ohjaa ikäihmisiä sekä mielenterveys- ja päihdekuntoutujia palvelutarpeen arvioinnin mukaisiin asumispalveluihin.

Haemme sosiaalityöntekijää asumisen asiakasohjaukseen 3.12.21-31.1.22 väliseksi ajaksi sijaisuuteen.

Sosiaalityöntekijän tehtävä muodostuu yli 18 vuotiaiden mielenterveys- ja päihdeasiakkaiden ohjaamisesta asumispalveluihin ja päihdekuntoutukseen. Tehtäviin kuuluu sosiaalihuoltolain mukainen asumispalveluiden järjestäminen, päihdekuntoutukseen ohjaaminen ja päätöksenteko. Tehtävä sisältää moniammatillista yhteistyötä eri tahojen kanssa. Tarvitset kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja päätöksentekoon. Tarjoamme sinulle moniammatillisen työryhmän, jossa työskentelee mm. muita sosiaalityöntekijöitä, kehittämismyönteisen ilmapiirin, päivätyön ja mahdollisuuden osittaiseen etätyöskentelyyn.

Kelpoisuusehtona on Suomessa laillistettu sosiaalityöntekijä (sosiaalihuollon ammattihenkilölaki 817/2015).

Eduksi katsotaan kokemus mielenterveys- ja päihdeasiakkaiden kanssa työskentelystä sekä sosiaalihuoltojärjestelmän ja tehtävässä tarvittavan lainsäädännön tuntemusta. Eduksi katsotaan myös Pegasos ja Effica -tietojärjestelmien tuntemus ja voimassa oleva B-ajokortti.

Arvostamme hyviä vuorovaikutus- ja tiimitaitoja, innovatiivisuutta ja ja kehitysmyönteisyyttä.

Lisätietoja antaa Johanna Kormano, vastaava asiakasohjaaja puh. 041 730 8599.

Hakuaika päättyy 27.10.2021.
Tehtäviä haetaan Kuntarekryssä Hae työpaikkaa -painikkeesta. Ohjeita hakemiseen löydät https://www.tampere.fi/tyo-ja-yrittaminen/meille-toihin.html.
Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 15.00 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.

Lisätietoa hakemisesta saat Monetra Pirkanmaan rekrytointipalveluista puh. 040 806 3184, rekrytointi.pirkanmaa@monetra.fi

On vain yksi Tampere, mutta monta syytä tulla ja jäädä. Tampereen tavoitteena on olla korkean osaamisen kaupunki, arjen ykkönen ja vetovoimainen elämyskaupunki. Olemme kompaktin kokoinen kaupunki, jossa tykätään työskennellä, asua ja opiskella. Tehtävämme on varmistaa, että palvelut ovat sujuvia, liikkuminen helppoa ja vapaa-ajan mahdollisuudet monipuolisia. Tarjoamme sinulle Tampereen kaupungilla vakaan työpaikan vastuullisessa ympäristössä sekä monipuoliset työsuhde-edut. Tule osaksi monialaista osaajajoukkoamme tekemään yhteiskunnallisesti merkittävää työtä kaupunkilaisten hyväksi. Tule Tampereen tekijäksi!

Tampereen kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.tampere.fi
http://www.tampere.fi/tyo-ja-yrittaminen/meille-toihin

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Johanna Kormano, vastaava asiakasohjaaja puh. 041 730 8599

Lisätietoja

Tampereen kaupunki, Asumisen asiakasohjaus

Tampereen kaupunki on Pirkanmaan suurin työnantaja. Rakennamme yhdessä Tampereen kaupunkia noin 14 500 työntekijän voimin. Työmme on merkityksellistä ja yhteiskunnallisesti arvokasta, työtä kaupunkilaisten hyväksi.

Kaupungin tekemisessä näkyy kumppanuus- ja kehittämiskulttuuri, jossa johtaminen on mahdollistavaa, henkilöstö kehittää ja yhteisöllisyys on vahvaa. Osallistumme vuosittain Vastuullinen Kesäduuni -kampanjaan ja olemme sitoutuneet toteuttamaan sen periaatteita jokapäiväisessä työssämme ympäri vuoden. Kampanjan ja kaupungin periaatteita ovat muun muassa hyvä hakijakokemus sekä oikeudenmukaisuus ja tasapuolisuus.

Menestyäkseen kaupunki tarvitsee joukkoonsa parhaat osaajat. Tule osaksi moniammatillista ja asiantuntevaa henkilöstöämme!


Osoite: 33101 Tampere
Tampereen kaupunki - Savuton työpaikka Tampereen kaupunki - Vastuullinen kesätyönantaja Tampereen kaupunki - Vastuullinen työnantaja

Sinulle suositellut työpaikat