Skip to main content
test
Sosiaalityöntekijä / Asumisen asiakasohjaus - Tampereen kaupunki

Asumisen asiakasohjaus vastaa ikäihmisten, mielenterveys- ja päihdeasiakkaiden asumispalveluihin ja laitoskuntoutukseen ohjaamisesta.

Etsimme moniammatilliseen asumisen asiakasohjaukseen sosiaalityöntekijää vastaamaan asiakkaiden ohjaamisesta mielenterveys- ja päihdekuntoutujien asumispalveluihin ja laitoskuntoutukseen.

Palveluilla on tarkoitus tukea asiakkaan kuntoutumista, oikea-aikaisilla ja tarkoituksenmukaisilla palveluilla. Sosiaalityöntekijänä pääset asumisen asiakasohjauksen tiimissä toteuttamaan monipuolista, haastavaa ja kiinnostavaa työtä yhdessä muun tiimin ja verkostojen kanssa. Tehtävääsi kuuluu asumispalvelupäätösten tekeminen.

Tehtävässä tarvitset hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja ja oma-aloitteisuutta.

Toivomme sinulta avoimuutta, joustavuutta ja innostusta oman työn kehittämiseen. Etätyöskentely on osittain mahdollista.

Kelpoisuusvaatimuksena on Suomessa laillistettu sosiaalityöntekijä. Sosiaalityöntekijän ammatissa voi toimia tilapäisesti enintään vuoden ajan sosiaalityöntekijän ammattiin opiskeleva henkilö, joka on suorittanut hyväksytysti sosiaalityön aineopinnot ja käytännön harjoittelun. Opiskelija toimii ammattiin valmistuneen sosiaalityöntekijän johdon ja valvonnan alaisena.

Eduksi luetaan kokemus päihde- ja mielenterveys asiakkaiden parissa työskentelystä, palveluverkoston tuntemus, tehtävässä tarvittavan lainsäädännön tuntemus, Pegasos ja Effica -tietojärjestelmien tuntemus sekä B-luokan ajokortti.

Tehtävään valitulta edellytetään sujuva suomen kielen kirjallista ja suullista taitoa sekä tartuntalain 48 a §:n mukaista rokotussuojaa.

Pyydämme, että liität kopion kelpoisuuden osoittavasta tutkintotodistuksesta sähköiseen hakemukseen KuntaRekryyn. Alkuperäiset todistukset katsotaan mahdollisessa haastattelussa.

Lisätietoja tehtävästä antaa vastaava asiakasohjaaja Johanna Kormano puh. 041 730 8599.

Hakuaika päättyy 20.5.2022.

Tehtäviä haetaan Kuntarekryssä Hae työpaikkaa -painikkeesta. Ohjeita hakemiseen löydät https://www.tampere.fi/tyo-ja-yrittaminen/meille-toihin.html. Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 15.00 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.

Lisätietoa hakemisesta saat Monetra Pirkanmaan rekrytointipalveluista puh. 040 806 3184, rekrytointi.pirkanmaa@monetra.fi

On vain yksi Tampere, mutta monta syytä tulla ja jäädä. Tampereen tavoitteena on olla korkean osaamisen kaupunki, arjen ykkönen ja vetovoimainen elämyskaupunki. Olemme kompaktin kokoinen kaupunki, jossa tykätään työskennellä, asua ja opiskella. Tehtävämme on varmistaa, että palvelut ovat sujuvia, liikkuminen helppoa ja vapaa-ajan mahdollisuudet monipuolisia. Tarjoamme sinulle Tampereen kaupungilla vakaan työpaikan vastuullisessa ympäristössä sekä monipuoliset työsuhde-edut. Tule osaksi monialaista osaajajoukkoamme tekemään yhteiskunnallisesti merkittävää työtä kaupunkilaisten hyväksi. Tule Tampereen tekijäksi!

Tampereen kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.tampere.fi
http://www.tampere.fi/tyo-ja-yrittaminen/meille-toihin/avoimet-tyopaikat

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävästä antaa vastaava asiakasohjaaja Johanna Kormano puh. 041 730 8599.

Lisätietoja

Asiakasohjaus, Asumisen asiakasohjaus

Tampereen kaupunki on Pirkanmaan suurin työnantaja. Rakennamme yhdessä Tampereen kaupunkia noin 14 500 työntekijän voimin. Työmme on merkityksellistä ja yhteiskunnallisesti arvokasta, työtä kaupunkilaisten hyväksi.

Kaupungin tekemisessä näkyy kumppanuus- ja kehittämiskulttuuri, jossa johtaminen on mahdollistavaa, henkilöstö kehittää ja yhteisöllisyys on vahvaa. Osallistumme vuosittain Vastuullinen Kesäduuni -kampanjaan ja olemme sitoutuneet toteuttamaan sen periaatteita jokapäiväisessä työssämme ympäri vuoden. Kampanjan ja kaupungin periaatteita ovat muun muassa hyvä hakijakokemus sekä oikeudenmukaisuus ja tasapuolisuus.

Menestyäkseen kaupunki tarvitsee joukkoonsa parhaat osaajat. Tule osaksi moniammatillista ja asiantuntevaa henkilöstöämme!

Asumisen asiakasohjaus vastaa ikäihmisten, mielenterveys- ja päihdeasiakkaiden asumispalveluihin ja laitoskuntoutukseen ohjaamisesta.

Tampereen kaupunki - Savuton työpaikka Tampereen kaupunki - Vastuullinen kesätyönantaja Tampereen kaupunki - Vastuullinen työnantaja

Sinulle suositellut työpaikat