Sosiaalityöntekijä / Asumisen asiakasohjaus - Tampereen kaupunki

Asumisen asiakasohjaus on osa Tampereen kaupungin asiakasohjausyksikköä, jossa työskentelee noin 70 henkilöä. Asumisen asiakasohjauksessa lähiesimiehenä toimii vastaava asiakasohjaaja. Lisäksi yksikössä työskentelee sosiaaliohjaaja, asiakasohjaajia, suunnittelijoita ja sosiaalityöntekijä. Asumisen asiakasohjausyksikkö vastaa ikäihmisten, mielenterveys- ja päihdekuntoutujien sekä muiden asumispalveluiden tarpeessa olevien henkilöiden ohjauksesta asumispalveluihin.

Asumisen asiakasohjauksen päihde- ja mielenterveyspalvelujen sosiaalityöntekijä tekee suoraa asiakastyötä eli vastaa asiakkaiden ohjauksesta ja neuvonnasta ja tekee yksilölliset asiakaspäätökset sosiaalihuoltolain mukaisista palveluista ja tukitoimista. Sosiaalityöntekijän tehtäviin kuuluu mielenterveys- ja päihdeasumispalveluihin asiakkaiden ohjaaminen, asunnottomien ja päihdelaitoskuntoutuksen asiakasohjauksen lisäksi muiden viranomaisten konsultointiapu ja kehittäminen yhdessä muiden toimijoiden kanssa. Lisäksi tehtäviin kuuluu palvelujen hankintaprosesseissa asiantuntijana toimiminen sekä viranomaistehtävät.

Kelpoisuusvaatimuksena on Suomessa laillistettu sosiaalityöntekijä. Tehtävä edellyttää hyvää suomen kielen kirjallista ja suullista taitoa sekä liikkumista Tampereen kaupungin ja Oriveden kaupungin yhteistoiminta-alueella sekä mahdollisesti muualla Pirkanmaan alueella. Eduksi katsotaan mielenterveys- ja päihdepalvelujen sekä sosiaalihuollon eritysryhmien asumispalvelujen ja toiminnan tuntemus. Arvostamme aikaisempaa kokemusta päihde- ja mielenterveysasiakkaiden kanssa tehtävästä asiakastyöstä sekä hyviä vuorovaikutustaitoja.

Lisätietoja tehtävästä antaa asiakasohjauspäällikkö Kaisa Taimi, puh. 040 801 2746 ja vastaava asiakasohjaaja Pilvi Sipiläinen, puh. 041 730 2297.

Hakuaika päättyy 14.4.2020.
Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 15.00 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.

Lisätietoa hakemisesta saat TampereRekrystä puh. 040 806 3184.

On vain yksi Tampere, mutta monta syytä tulla ja jäädä. Tampereen tavoitteena on olla korkean osaamisen kaupunki, arjen ykkönen ja vetovoimainen elämyskaupunki. Olemme kompaktin kokoinen kaupunki, jossa tykätään työskennellä, asua ja opiskella. Tehtävämme on varmistaa, että palvelut ovat sujuvia, liikkuminen helppoa ja vapaa-ajan mahdollisuudet monipuolisia. Tarjoamme sinulle Tampereen kaupungilla vakaan työpaikan vastuullisessa ympäristössä sekä monipuoliset työsuhde-edut. Tule osaksi monialaista osaajajoukkoamme tekemään yhteiskunnallisesti merkittävää työtä kaupunkilaisten hyväksi. Tule Tampereen tekijäksi!

Tampereen kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.tampere.fi
https://www.tampere.fi/tyo-ja-yrittaminen/meille-toihin/avoimet-tyopaikat.html

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja tehtävästä antaa asiakasohjauspäällikkö Kaisa Taimi, puh. 040 801 2746 ja vastaava asiakasohjaaja Pilvi Sipiläinen, puh. 041 730 2297.

Avo- ja asumispalvelut / Asumisen asiakasohjaus
Osoite: 33101 Tampere

Tampereen kaupunki on Pirkanmaan suurin työnantaja. Rakennamme yhdessä Tampereen kaupunkia noin 14 500 työntekijän voimin. Työmme on merkityksellistä ja yhteiskunnallisesti arvokasta, työtä kaupunkilaisten hyväksi.

Kaupungin tekemisessä näkyy kumppanuus- ja kehittämiskulttuuri, jossa johtaminen on mahdollistavaa, henkilöstö kehittää ja yhteisöllisyys on vahvaa. Osallistumme vuosittain Vastuullinen Kesäduuni -kampanjaan ja olemme sitoutuneet toteuttamaan sen periaatteita jokapäiväisessä työssämme ympäri vuoden. Kampanjan ja kaupungin periaatteita ovat muun muassa hyvä hakijakokemus sekä oikeudenmukaisuus ja tasapuolisuus.

Menestyäkseen kaupunki tarvitsee joukkoonsa parhaat osaajat. Tule osaksi moniammatillista ja asiantuntevaa henkilöstöämme!