test
Sosiaalityöntekijä, Asumistaloussosiaalityö - Espoon kaupunki

Etsimme ammattitaitoiseen ja monialaiseen joukkoomme sosiaalityöntekijän viransijasta 14.2.2022-31.1.2023 väliselle ajalle. Sinulla on hyvät tiimityöskentelyn taidot, olet innostunut oppimaan uutta ja kehittymään sosiaalityöntekijänä. Osaat ilmaista itseäsi selkeästi niin suullisesti kuin kirjallisesti.

Tehtävä sijoittuu Espoon aikuissosiaalityöhön asumistaloussosiaalityön (ATSO) erityispalvelutiimiin. Moniammatillisessa tiimissämme työskentelee lisäksesi sosiaalityöntekijä, neljä sosiaaliohjaajaa, kolme asumisneuvojaa, kolme asumisohjaajaa, kaksi sosiaalisen luototuksen talousneuvojaa, kaksi kokemusasiantuntijaa ja johtava sosiaalityöntekijä. Tiimissämme on hyvä, avoin ja toisiamme tukeva ja arvostava työilmapiiri.
Haettavassa tehtävässä sosiaalityöntekijän työnkuvaan kuuluu aikuissosiaalityön omatyöntekijyys asunto ensin -periaatteella toimivan, espoolaisille pitkäaikaisasunnottomille tarkoitetun tuetun asumisen asumisyksikön asiakkaille, ja päihdeongelmaisille tuetun asumisen asumisyksikön asiakkaille. Asiakkaat ohjautuvat palveluihin alueen sosiaalityöntekijöiden laatimilla palvelupyynnöillä asunnottomien tuetun asumisen SAP-työryhmän käsittelyn kautta. Tehtävään kuuluu asumisen aikaisten suunnitelmien lisäksi asiakkaiden tarkoituksenmukaisten jatkopolkujen suunnittelua ja toteutusta kohti tuetumpaa -tai itsenäisempää asumista. Rekrytoitavalle sosiaalityöntekijälle on lisäksi suunniteltu keskitettävän selvitettäväksi aikuissosiaalityön välitystiliasiakkaiden mahdollisuudet hakea edunvalvontapal

Työpaikan nimi: Aikuissosiaalityö

Työaika: 37,75 h/vko

Haettava tehtävä on virkasuhteinen.

Sopimusala: SOTE Sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimus

Kelpoisuusvaatimukset: Sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain (817/2015) 7 §:n mukainen pätevyys.

Arvostamme: aikaisempaa työkokemusta aikuissosiaalityöstä ja tuetun asumisen asiakkaiden kanssa työskentelystä, englannin kielen osaamista, Effica- asiakastietojärjestelmän sekä Espoon kaupungin palvelujärjestelmän tuntemusta.

Aikuissosiaalityö on osa perhe- ja sosiaalipalveluja. Pidämme tärkeänä palvelujen asiakaslähtöisyyttä, ennaltaehkäisevää toimintatapaa ja moniammatillista työskentelyä.

Lisätietoja

https://www.espoo.fi/fi/palvelut/aikuissosiaalityo

Tutustu työnantajaan
  • Espoon kaupunki, Hyvinvoinnin ja terveyden toimiala, Perhe- ja sosiaalipalvelut, Aikuisten sosiaalipalvelut, Aikuissosiaalityö
  • TyöpaikkaMääräaikainenKokoaikatyöVirkasuhde
  • ESPOO-02-1586-21
  • 14.2.2022-31.1.2023
  • Tehtäväkohtainen palkka: 3424,78 €/kk
  • 21.1.2022 - 3.2.2022 15:45
  • SosiaalityöSosiaalialaEspooUusimaa

Yhteystietomme

Tehtävästä lisätietoja antaa johtava sosiaalityöntekijä Lauri Nieminen, (lauri.nieminen@espoo.fi, puh. 0504637836).

Lisätietoja

Espoon kaupunki, Hyvinvoinnin ja terveyden toimiala, Perhe- ja sosiaalipalvelut, Aikuisten sosiaalipalvelut, Aikuissosiaalityö

Erilaisia urapolkuja ja mahdollisuuksia kehittymiseen ja kasvuun. Luotettava ja vakaa työnantaja, jolle työntekijöiden hyvinvointi on sydämen asia. Kuulostaako hyvältä? Tule töihin Espoon kaupungille!

Espoo on vireä, kehittyvä ja viihtyisä kaupunki, jossa koko perheen on hyvä asua ja kasvaa. Tarjoamme sinulle työympäristön, jossa on erinomaiset mahdollisuudet työskennellä ja kehittyä maan parhaiden osaajien joukossa, oli ammattiryhmäsi mikä tahansa. Meillä on töissä itseään kehittäviä ja sekä työstään että elämästään nauttivia ammattilaisia.

Työyhteisömme ovat monimuotoisia, kannustavia ja vastaanottavia. Tarjoamme työntekijöillemme hyvät henkilöstöedut, jotka tukevat kokonaisvaltaista hyvinvointia ja jaksamista.

Tavoitteenamme on osaava ja monimuotoinen henkilöstö, joka heijastaa espoolaista väestörakennetta. Rekrytoinnissa edistämme yhdenvertaisuutta ja tasa-arvoa.

Espoossa jokaisella työpäivälläsi on merkitys – kaupungin työntekijänä pääset rakentamaan yhteiskuntaa aitiopaikalta ja vaikuttamaan kaupunkilaisten arkeen. Yhdessä me luomme espoolaisille hyvä arjen, joka päivä – itseämme unohtamatta.


Osoite: Komentajankatu 5, 02600 Espoo
Espoon kaupunki - Savuton työpaikka Espoon kaupunki - Vastuullinen kesätyönantaja

Sinulle suositellut työpaikat