Skip to main content
test
Sosiaalityöntekijä, gerontologinen sosiaalityö - Sosiaali- ja terveystoimiala

Haemme mukavaan ja moniammatilliseen työyhteisöömme itäisen Helsingin alueelle sosiaalityöntekijää vakinaiseen virkasuhteeseen 16.10.2023 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Työyhteisössämme työskentelee kokeneita gerontologisen sosiaalityön ja sosiaaliohjauksen ammattilaisia sekä omaishoidon kotiavustajia ja sosiaaliohjaaja. Työyhteisömme ilmapiiri on hyvä ja avoin, autamme ja kannustamme toisiamme. Gerontologisen sosiaalityön toimipisteet toimivat neljällä palvelualueella. Haemme nyt sosiaalityöntekijää idän toimipisteeseemme, joka sijaitsee Kivikossa hyvien liikenneyhteyksien varrella.

Gerontologisen sosiaalityön suunnitelmallinen sosiaalityö on tarkoitettu asiakkaille, joiden kyky toimia on alentunut ja heillä on mm. osallistumiseen, talouteen ja muuhun hyvinvointiin liittyvää tuen tarvetta. Sosiaalityöntekijänä työskentelet vaikeissa elämäntilanteissa olevien asiakkaiden kanssa toteuttaen palvelusuunnitelmaa. Sosiaalityö tukee asiakkaan elämänhallintaa ja itsenäistä selviytymistä. Koordinoit ja seuraat sekä arvioit asiakkaan suunnitelman mukaisten palvelujen toteutumista ja etsit tarvittaessa yhteistyökumppaneita moniammatilliseen yhteistyöhön. Toimit myös erityistä tukea tarvitsevien asiakkaiden omatyöntekijänä. Työskentely tapahtuu asiakkaan kotona tai asiakkaan mukana erilaisissa toimipaikoissa yhdessä asiakkaan verkoston kanssa. Tehtävässäsi tarvitset itsenäistä työotetta sekä taitoa tehdä moniammatillista yhteistyötä. Toivomme sinulta kykyä ja intoa kehittää toimintaa. Oman mielenkiintosi mukaan voit osallistua erilaisten kehittämistyöryhmiemme toimintaan.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn lisäksi hyvät koulutus- ja kehittymismahdollisuudet sekä suuren työnantajan henkilöstöedut. Sinulla on myös mahdollisuus työsuhdeasuntoon. Voit käydä tutustumassa Helsingin kaupungin työsuhdeasuntoihin osoitteessa asunnonhaku.hel.fi.

Kelpoisuusehto:

Kelpoisuusehtona on sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain 817/2015 (7 §) mukainen sosiaalityöntekijän kelpoisuus.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito sekä ruotsin kielen tyydyttävä suullinen taito.

Kelpoisuusehdot täyttävien hakijoiden puuttuessa tehtävä voidaan täyttää tilapäisesti enintään vuoden ajaksi sosiaalityöntekijän ammattiin opiskelevalla henkilöllä, joka on suorittanut hyväksytysti sosiaalityön perus- ja aineopinnot sekä niihin liittyvän käytännön harjoittelun.

Valitun on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa virkaan kuuluvia tehtäviä.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Lisäksi edellytämme hyviä vuorovaikutustaitoja ja kykyä moniammatilliseen yhteistyöhön sekä paineensietokykyä.

Luemme eduksi kokemuksen gerontologisesta sosiaalityöstä.

Lisätietoja

https://www.hel.fi/fi/sosiaali-ja-terveyspalvelut/toihin-meille

Tutustu työnantajaan
  • Sosiaali-, terveys- ja pelastustoimiala, Arviointitoiminta, Idän gerontologinen sosiaalityö
  • TyöpaikkaVakinainen
  • SOTEPE-03-996-23
  • 16.10.2023 tai sop. mukaan
  • 3593,25 e/kk
  • 15.9.2023 - 13.10.2023 16:00
  • SosiaalityöUusimaaHelsinkiKunta

Yhteystietomme

Vs. johtava sosiaalityöntekijä Irma Huotari, irma.huotari@hel.fi, 050 4020 205

Lisätietoja

Sosiaali-, terveys- ja pelastustoimiala, Arviointitoiminta, Idän gerontologinen sosiaalityö

Tuotamme hyvinvointia, terveyttä ja turvallisuutta helsinkiläisille vahvalla osaamisella ja yhteistyöllä. Olemme yksi Suomen suurimmista sote- ja pelastuspalveluiden tuottajista, ja meillä työskentelee yli 15 000 aitojen tekojen ja kohtaamisten ammattilaista. Rakennamme yhdessä parempaa kaupunkia, jossa jokainen voi elää hyvää elämää.

Me sosiaali- ja terveyspalveluiden ammattilaiset haluamme olla helsinkiläisten apuna ja tukena eri elämänvaiheissa: olemme kanssakulkijoina niin neuvolaikäisille, lapsille, nuorille, aikuisille, perheille kuin ikääntyneillekin. Teemme merkityksellistä työtä tarjoamalla yhdenvertaiset ja laadukkaat hyvinvointia ja terveyttä tukevat palvelut.

Tähtäämme ensiluokkaiseen henkilöstökokemukseen, ja tavoitteenamme on henkilöstön työhyvinvoinnin ja viihtyvyyden varmistaminen. Työntekijöidemme mukaan vahvuuksiamme ovat monipuoliset työtehtävät, hyvä työilmapiiri ja mahdollisuus jatkuvaan oppimiseen sekä oman työn kehittämiseen. Esihenkilötyötä tukemalla edistämme jokaisen työntekijämme menestymistä työssään.

Seuraa meitä somessa @stadinsoterekry ja @stadinbrankkari.


Osoite: Kivikonkaari 21, 00940 Helsinki

Sinulle suositellut työpaikat