Skip to main content
test
Sosiaalityöntekijä, Idän avohuollon lastensuojelu - Sosiaali- ja terveystoimiala

Nyt olisi Idän avohuollon lastensuojelun sosiaalityössä avoinna virka.

Avohuollon lastensuojelussa saat tehdä työtä, jolla on merkitystä. Sinulla on mahdollisuus työskennellä itsenäisesti, mutta tarvittaessa myös parin kanssa. Työn tukena tarjoamme säännöllisen tiimityönohjauksen ja lähiesimiehen henkilökohtaisen konsultaation. Käytettävissäsi on myös toimialan juridinen tuki. Olemme juuri kouluttautuneet systeemiseen työotteeseen ja pääset vielä hyvin mukaan suunnittelemaan ja toteuttamaan sitä meidän kanssamme.

Tehtävä sopii sinulle, jos nautit pitkäjänteisestä työskentelystä asiakkaiden kanssa. Sinua kiinnostaa asiakkaiden tilanteisiin erilaisten ratkaisujen etsiminen yhdessä asiakkaan ja verkostojen kanssa.

Toimit asiakkaana olevien lasten asioista vastaavana sosiaalityöntekijänä. Työ pohjautuu asiakassuunnitelmaan. Tehtäviisi kuuluu avohuollon tukitoimien suunnittelu, toteutus ja arviointi yhdessä asiakkaan kanssa. Lisäksi vastaat kiireellisten sijoitusten valmistelusta ja toteuttamisesta sekä huostaanottojen ja sijoitusten valmistelusta.

Itäkadun avohuollon lastensuojelussa on 3 tiimiä, joissa on 7 sosiaalityöntekijää ja 3 johtavaa sosiaalityöntekijää. Asiakasmäärät vaihtelevat, tällä hetkellä meillä on keskimäärin 30 asiakasta sosiaalityöntekijää kohden.

Monipuolinen tehtäväkenttämme tarjoaa hyvän mahdollisuuden kehittyä lastensuojelun ammattilaisena. Tarjoamme sinulle monipuoliset koulutusmahdollisuudet ja henkilöstöedut. Voit myös saada työsuhdematkakortin ja hakea työsuhdeasuntoa. Työajan joustojen avulla sinulla on mahdollisuus sovittaa yhteen vapaa-aikasi ja perhe-elämäsi työn kanssa.

Haastavan ja mielenkiintoisen työn lisäksi tarjoamme sinulle työpaikan, jossa on paljon osaamista, hyvä henki ja, jossa sinua perehdytetään työhön monipuolisesti. Tule ihmeessä tutustumaan idän ihmeelliseen maailmaan!


Kelpoisuusehto:

Edellytyksenä on sosiaalihuollon ammattihenkilölain 817/2015 (7§) mukainen sosiaalityöntekijän kelpoisuus.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito sekä ruotsin kielen tyydyttävä suullinen taito.

Valitun on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa virkaan kuuluvia tehtäviä.

Kelpoisuusehdot täyttävien hakijoiden puuttuessa tehtävä voidaan täyttää tilapäisesti enintään vuoden ajaksi sosiaalityöntekijän ammattiin opiskelevalla henkilöllä, joka on suorittanut hyväksytysti sosiaalityön perus- ja aineopinnot sekä niihin liittyvän käytännön harjoittelun.

Tehtävässä edellytetään rikostaustaotteen esittämistä (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä 504/2002).

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa sekä 48a §:n mukaista koronarokotussuojaa.

Lisäksi edellytämme kokemusta sosiaalityöstä.


Luemme eduksi kokemuksen lastensuojelun sosiaalityöstä.

Lisätietoja

https://www.hel.fi/fi/sosiaali-ja-terveyspalvelut/toihin-meille

Tutustu työnantajaan
  • Sosiaali- ja terveystoimiala, Lastensuojelun avohuollon sosiaalityö, Idän lastensuojelu
  • TyöpaikkaVakinainen
  • SOTE-01-551-22
  • 1.9.2022
  • 3680,36 €/kk (ei sis. yleiskorotusta)
  • 3.8.2022 - 19.8.2022 16:00
  • KuntaSosiaalityöHelsinkiUusimaa

Yhteystietomme

Johtava sosiaalityöntekijä Leena Vallinkoski, lomalla 3-5.8.22
p. 050 402 0263, leena.vallinkoski@hel.fi

Lisätietoja

Sosiaali- ja terveystoimiala, Lastensuojelun avohuollon sosiaalityö, Idän lastensuojelu

Stadin sote on Suomen suurin ja alan johtava toimija ja uudistaja. Rakennamme yhdessä sote-palveluja, jotka kansalaiset haluavat valita jatkossakin. Palvelujemme saatavuus ja asiakaskokemus, vaikuttavuus, tuottavuus sekä henkilöstökokemus paranevat vauhdilla. Kaikkein haavoittuvimpien ihmisryhmien tarpeisiin ja palveluihin kiinnitetään erityistä huomiota.


Osoite: Tallinnanaukio 1, 00930 Helsinki

Sinulle suositellut työpaikat