Skip to main content
test
Sosiaalityöntekijä, Idän lastensuojelu Vuosaari - Sosiaali- ja terveystoimiala

Haemme lastensuojelun avohuollon Vuosaari 2 tiimiin sosiaalityöntekijää vakituiseen virkaan 18.12.2023 alkaen. Aloitusajankohdasta voidaan myös sopia.

Haemme lastensuojelun avohuollon Vuosaari 2 tiimiin sosiaalityöntekijää vakituiseen virkaan 18.12.2023 alkaen. Aloitusajankohdasta voidaan myös sopia.

Vuosaaren perhekeskus sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä aivan metroradan varrelta kauppakeskus Columbuksen kyljestä. Alueena Vuosaari on kompakti, missä koulut, päiväkodit sekä asiakkaat tavoittaa vaikka kävellen. Perhekeskuksesta löydät tärkeät yhteistyökumppanit samasta talosta.

Vuosaaren avohuollon lastensuojelussa on kaksi tiimiä, joissa molemmissa on seitsemän sosiaalityöntekijää ja yksi johtava sosiaalityöntekijä. Toimipisteessämme on hyvä työilmapiiri ja työtä tukevat selkeät rakenteet. Meillä on avoin ja keskusteleva työryhmä, jossa on kokeneita ja toisiaan auttavia sekä kannustavia työntekijöitä.

Työskentelemme systeemisellä työotteella ja työtä tukemassa meillä on sosiaaliohjaaja/koordinaattori ja perheterapeutti osana tiimiämme.

Lastensuojelun avohuollon sosiaalityössä saat tehdä työtä, jolla on merkitystä. Sinulla on mahdollisuus työskennellä itsenäisesti, mutta tarvittaessa myös parin kanssa. Työn tukena tarjoamme säännölliset viikkokohtaiset työryhmän kokoukset, tiimityönohjauksen ja lähiesihenkilön vahvan tuen. Käytettävissäsi on myös toimialan juridinen tuki.

Avohuollon sosiaalityöntekijänä toimit asiakkaana olevien lasten asioista vastaavana sosiaalityöntekijänä. Työ pohjautuu asiakassuunnitelmaan. Tehtäviisi kuuluu avohuollon tukitoimien suunnittelu, toteutus ja arviointi yhdessä asiakkaan kanssa. Lisäksi vastaat kiireellisten sijoitusten valmistelusta ja toteuttamisesta sekä huostaanottojen ja sijoitusten valmistelusta. Vuoden 2024 alusta siirrymme yhdennettyyn sosiaalityöhön, jolloin pääset työskentelemään myös sijaishuollossa olevien lasten ja nuorten kanssa.

Tehtävä sopii sinulle, jos nautit pitkäjänteisestä työskentelystä asiakkaiden kanssa. Sinua kiinnostaa asiakkaiden tilanteisiin erilaisten ratkaisujen etsiminen yhdessä asiakkaan ja verkostojen kanssa. Pidämme tärkeänä asiakaslähtöisyyttä ja asiakasta arvostavaa työtapaa.

Monipuolinen tehtäväkenttämme tarjoaa hyvän mahdollisuuden kehittyä lastensuojelun ammattilaisena. Tarjoamme sinulle monipuoliset koulutusmahdollisuudet ja henkilöstöedut. Voit myös saada työsuhdematkakortin ja hakea työsuhdeasuntoa. Työajan joustojen ja etätyömahdollisuuden avulla sinulla on mahdollisuus sovittaa yhteen vapaa-aikasi ja perhe-elämäsi työn kanssa ja ne tukevat työssä jaksamista.

Kelpoisuusehto:

Edellytyksenä on sosiaalihuollon ammattihenkilölain 817/2015 (7§) mukainen sosiaalityöntekijän kelpoisuus.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito sekä ruotsin kielen tyydyttävä suullinen taito.

Valitun on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa virkaan kuuluvia tehtäviä.

Kelpoisuusehdot täyttävien hakijoiden puuttuessa tehtävä voidaan täyttää tilapäisesti enintään vuoden ajaksi henkilöllä, joka suorittaa sosiaalityöntekijän tutkintoon johtavaa koulutusta ja joka on suorittanut hyväksytysti sosiaalityön perus- ja aineopinnot sekä niihin liittyvän käytännön harjoittelun.

Tehtävässä edellytetään rikostaustaotteen esittämistä (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä 504/2002).

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Lisäksi edellytämme: - oma-aloitteisuutta - hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja - hyviä suullisen ja kirjallisen ilmaisun taitoja - kykyä toimia muuttuvissa tilanteissa - keskeneräisyyden- ja paineensietokykyä

Luemme eduksi kokemuksen lastensuojelun avohuollon sosiaalityöstä.

Lisätietoja

https://www.hel.fi/fi/sosiaali-ja-terveyspalvelut/toihin-meille

Tutustu työnantajaan
  • Sosiaali-, terveys- ja pelastustoimiala, Perhe- ja sosiaalipalvelut, Lastensuojelun avohuollon sosiaalityö, Idän lastensuojelu Vuosaari 2
  • TyöpaikkaVakinainen
  • SOTEPE-01-816-23
  • 18.12.2023
  • 4011,40 €/kk
  • 21.11.2023 - 7.12.2023 16:00
  • SosiaalityöUusimaaHelsinkiKunta

Yhteystietomme

Johtava sosiaalityöntekijä Mia Manninen, p. 0504020289, mia.manninen@hel.fi

Lisätietoja

Sosiaali-, terveys- ja pelastustoimiala, Perhe- ja sosiaalipalvelut, Lastensuojelun avohuollon sosiaalityö, Idän lastensuojelu Vuosaari 2

Tuotamme hyvinvointia, terveyttä ja turvallisuutta helsinkiläisille vahvalla osaamisella ja yhteistyöllä. Olemme yksi Suomen suurimmista sote- ja pelastuspalveluiden tuottajista, ja meillä työskentelee yli 15 000 aitojen tekojen ja kohtaamisten ammattilaista. Rakennamme yhdessä parempaa kaupunkia, jossa jokainen voi elää hyvää elämää.

Me sosiaali- ja terveyspalveluiden ammattilaiset haluamme olla helsinkiläisten apuna ja tukena eri elämänvaiheissa: olemme kanssakulkijoina niin neuvolaikäisille, lapsille, nuorille, aikuisille, perheille kuin ikääntyneillekin. Teemme merkityksellistä työtä tarjoamalla yhdenvertaiset ja laadukkaat hyvinvointia ja terveyttä tukevat palvelut.

Tähtäämme ensiluokkaiseen henkilöstökokemukseen, ja tavoitteenamme on henkilöstön työhyvinvoinnin ja viihtyvyyden varmistaminen. Työntekijöidemme mukaan vahvuuksiamme ovat monipuoliset työtehtävät, hyvä työilmapiiri ja mahdollisuus jatkuvaan oppimiseen sekä oman työn kehittämiseen. Esihenkilötyötä tukemalla edistämme jokaisen työntekijämme menestymistä työssään.

Seuraa meitä somessa @stadinsoterekry ja @stadinbrankkari.


Osoite: Kahvikuja 3A, 7krs., 00980 Helsinki

Sinulle suositellut työpaikat