Skip to main content
test

Tule osaksi innokasta ja kehittämismyönteistä tiimiämme - etsimme Oulunkaaren Iin perhepalveluihin lastensuojelun sosiaalityöntekijää. Meillä on myös avoinna lapsiperheiden sosiaalityöntekijän virka.

Meillä töitä ei tarvitse tehdä yksin, sillä kanssasi työskentelee joukko eri alan asiantuntijoita. Tarjoamme sinulle myös kilpailukykyisen palkan ja sitoutumislisän, säännöllisen työnohjauksen sekä ePassin ja Hyvis-työhyvinvointitarjottimemme palvelut.

Meille tärkeää on tiimityö ja innovatiivisuus sekä palveluiden kehittäminen. Toimintamme ytimessä ovat moniammatillisuus sekä systeemisen lastensuojelun malli, jonka tiimi kokoontuu säännöllisesti. Meillä voit tehdä etätöitä ja käyttää tietoturvallisia videoneuvotteluyhteyksiä myös asiakastyöhön. Tarvittaessa digituutorimme tarjoavat tukea Oulunkaaren digitaalisten palvelujen käytössä.

Sosiaalityöntekijän virassa vastaat kokonaisvaltaisesta lastensuojelusta, kuten lapsen asioista vastaavan sosiaalityöntekijän tehtävistä, palvelutarpeen arvioinneista ja lastensuojelutarpeen selvittämisestä yhdessä lapsen, perheen ja verkostojen kanssa.

Arvostamme kokemusta lastensuojelusta ja lapsiperheiden kanssa tehtävästä sosiaalityöstä. Etsimme tiimimme täydentäjäksi rohkeaa ja verkostoituvaa innovaattoria, jolla on uusia ja raikkaita ajatuksia palvelujen kehittämiseen. Työ edellyttää itsenäistä työotetta, päätöksentekovalmiutta, hyviä vuorovaikutustaitoja, joustavuutta, johdonmukaisuutta sekä verkostomaista työotetta. Työtä tehdään pääosin asiakkaan ympäristössä ja verkostoissa. Palveluohjaus on Oulunkaaren kunnissa järjestetty.

Kuukausipalkka on 3885 euroa + rekrytointi-/sitoutumislisä 400 € kuukaudessa 31.12.2022 saakka kelpoisuusehdot täyttävälle työntekijälle


Kelpoisuusvaatimuksena on sosiaalihuollon ammattihenkilölain 817/2015 (7 §, 32 §) mukainen sosiaalityöntekijän kelpoisuus. Kelpoisuusehdot täyttävien hakijoiden puuttuessa tehtävä voidaan täyttää tilapäisesti enintään vuoden ajaksi sosiaalityöntekijän ammattiin opiskelevalla henkilöllä, joka on suorittanut hyväksytysti sosiaalityön perus- ja aineopinnot sekä niihin liittyvän käytännön harjoittelun.

Virkaan valitun tulee esittää ennen viran vastaanottamista hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ja esittää nähtäväksi lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote.

Virassa on kuuden (6) kuukauden koeaika


Lisätietoja

http://www.oulunkaari.com

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Vs. palveluesimies Sari Maajuuri p. 040 1848 390, sari.maajuuri@oulunkaari.com
Johtava sosiaalityöntekijä Satu Hillukkala-Mäkelä p. 040 6237 488 satu.hillukkala-makela@oulunkaari.com

Lisätietoja

Oulunkaaren kuntayhtymä, Oulunkaaren perhepalvelut, Iin perhepalvelut

Meidän työntekijämme tekevät työtä, jolla on merkitys. Työntekijät ovat tärkein voimavaramme, joten panostamme koulutukseen ja työhyvinvointiin. Olemme edelläkävijöinä ottaneet käyttöön mm. verkkokauppatyylisesti toimivan työhyvinvointitarjottimen.

Meillä on mielenkiintoisia ja monipuolisia tehtäviä, joissa voit kehittyä ja kasvaa ammatillisesti – olitpa sitten kokenut tai vasta aloittanut. Tarjoamme moniammatillisen työyhteisön tuen, kilpailukykyisen palkkauksen sekä kattavat etätyömahdollisuudet. Me huomioimme vahvuutesi ja pääset itse vaikuttamaan työnkuvaasi. Rahanarvoisia etuja ovat mm. lounasetu sekä ePassi liikunta- ja kulttuuripalvelujen hyödyntämiseen. Olemme savuton työyhteisö.

Alueemme ulottuu Syötteeltä Rokualle ja Oulujärveltä Perämerelle. Missä ja miten sinä mieluiten vietät vapaa-aikasi? Pyrimme siihen, että työn ja vapaa-ajan yhteensovittaminen on sinulle helppoa.

Me Oulunkaaren kuntayhtymässä tuotamme yhdessä Iin, Pudasjärven, Simon, Utajärven ja Vaalan sosiaali- ja terveyspalvelut. Lisäksi tuotamme jäsenkunnillemme henkilöstö-, talous- ja it-palvelut. Kuntalaisia alueellamme on noin 26 000, ja työntekijöitä meillä on noin 1200.

Oulunkaari on moderni sote-alan kehittäjä, ja me muun muassa koordinoimme Pohjois-Pohjanmaan sote-uudistuksen palvelustrategian valmistelua koko maakunnan alueelle. Kehitämme aktiivisesti uudenlaisia palvelumalleja, joissa erityisesti asiakaslähtöisyydellä ja digitaalisilla ratkaisuilla on iso rooli. Haluaisitko sinäkin liittyä digituutor-verkostoomme, joka pilotoi ja markkinoi uusia digipalvelujamme?

Tuemme yhdessä kuntalaisia oman ja läheisten hyvinvoinnin ja turvallisen arjen rakentamisessa. Meille tärkeitä ovat uudistuvat lähipalvelut, ennaltaehkäisevät palvelut sekä sujuvat palveluketjut. Tärkeimmät arvomme ovat yhdessä tekeminen, vaikuttava osallisuus ja rohkea kehittäminen, ja meillä kehittäminen kuuluu kaikille. Visiomme on hyvinvointi syntyy yhdessä.

Tervetuloa osaksi meitä!

T: #oulunkaarenosaajat

#yhdessäoulunkaarella #kehittäminenkuuluukaikille


Osoite: Asematie 165 D, 91100 Ii
Oulunkaaren kuntayhtymä - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat