test

Sosiaalityöntekijä, Ikääntyneiden palvelut, Rauma

Hakuaika päättyy  4.12.2023 15:00

Tule sosiaalityöntekijäksi meille ikääntyneiden palveluihin Satakunnan hyvinvointialueelle! Työ on monipuolista, haastavaa ja antoisaa.

Sosiaalityöntekijänä kohtaat asiakkaamme erilaisissa elämäntilanteissa. Työskentelet iäkkäiden henkilöiden lisäksi heidän läheistensä ja verkostojen kanssa. Tarjoamme sinulle työsi tueksi osaavan, kokeneen ja ammattitaitoisen ikääntyneiden palveluiden tiimin, jossa työskentelee sinun lisäksi sosiaalityöntekijöitä ja palveluohjaajia.

Työ perustuu sosiaalisten ongelmien tilannearviointiin, ratkaisuprosesseihin, syrjäytymisen ehkäisemiseen ja asiakkaiden omatoimisen selviytymisen edistämiseen sosiaalityön keinoin. Työtehtävät muodostuvat asiakkaiden palvelutarpeen arvioinnista, viranhaltijapäätösten tekemisestä sekä palveluiden järjestämisestä. Työtä tehdään tiiviissä yhteistyössä moniammatillisen verkoston kanssa.

Kelpoisuusvaatimuksena on sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain (817/2015) mukainen sosiaalityöntekijän pätevyys ja Valviran lupa toimia sosiaalityöntekijänä. Mikäli kelpoisuusehdot täyttäviä hakijoita ei löydy, voidaan virka täyttää väliaikaisesti sosiaalityön loppuvaiheen opiskelijalla (ed. mainittu laki, 12§ ja Valviran erityisehdot).

Edellytämme hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, asiakaslähtöistä, arvioivaa ja kehittävää työotetta, hyviä suullisia ja kirjallisia ilmaisutaitoja sekä riittävää sosiaalipalveluiden asiantuntemusta. Kyky itsenäiseen työskentelyyn on välttämätön edellytys tehtävän hoitamiseksi. Kokemus vanhustyöstä katsotaan eduksi.

Edellytämme oman auton käyttömahdollisuutta.
Työpiste tulee sijaitsemaan Raumalla.
Työaika on 37,75 tuntia/viikko.

Virkasuhteen ehdot määräytyvät HYVTES-sopimuksen ja palkkaus SOTE-sopimuksen mukaan. Noudatamme viroissa 6 kuukauden koeaikaa. Virkaan valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ennen viran vastaanottamista, viimeistään 30 päivän kuluessa valitsemispäätöksen tiedoksisaannista.

Hakemukset lähetetään ensisijaisesti sähköisesti Kuntarekry-järjestelmän kautta. Alkuperäiset tutkintotodistukset tarkastetaan haastateltavilta. Ilmoitus ja hakuohjeet löytyvät kokonaisuudessaan myös osoitteessa www.sata.fi/rekry

Sähköiseen hakuun liittyviä ohjeita:
Rekrytointipalvelut p.044 403 2604 tai 044 707 6979 tai rekrytointi@sata.fi


Lisätietoja

http://www.sata.fi

Pirjo Mäkilä, pirjo.makila@sata.fi, p.044 701 6701

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja

Meillä työskentelee noin 9000 sosiaali- ja terveydenhuoltoalan sekä pelastustoimen ammattilaista. Myös opiskeluhuollon kuraattori- ja psykologipalvelut ovat osa hyvinvointialuetta. Tuotamme myös laajasti tukipalveluita ja meillä voit työskennellä esimerkiksi logistiikan, hankintojen ja ateriapalveluiden parissa. Liity osaavaan joukkoomme!

Tutustu työnantajaan