Skip to main content
test
Sosiaalityöntekijä, Ikäihmisten palveluohjaus - Oulun kaupunki

Ikäihmisten palveluohjaus on keskeisessä roolissa oululaisten ikäihmisten ohjauksessa, neuvonnassa, palvelutarvearvioissa ja päätöksenteossa sekä asiakaskohtaisessa seurannassa. Meiltä myönnetään ikäihmisille kotiin annettavia, kotona asumista tukevia sosiaali-, asumis- ja hoivapalveluita.

Lisäämme vahvuutta Oulun kaupungin hyvinvointipalveluiden Ikäihmisten palveluohjauksessa ja etsimme ammattitaitoiseen joukkoomme

SOSIAALITYÖNTEKIJÄÄ

vakinaiseen virkaan.

Sosiaalityöntekijän tehtäviin yksikössämme kuuluvat muun muassa sosiaalihuoltolain mukaiset palvelutarpeen arvioinnit ja suunnitelmallinen sosiaalityö. Sosiaalityöntekijä tukee työssään asiakkaiden sosiaalista hyvinvointia, toimintakykyä ja omatoimista suoriutumista elämän erilaisissa tilanteissa sosiaalihuoltolain ja toimeentulotukilain mukaisesti. Ikäihmisten arjessa toimintakyvyn muutokset voivat olla nopeita ja huoli-ilmoitusten käsittely on yksi osa päivittäistä työtämme. Meillä pääset tekemään monipuolista työtä, jota tehdään moniammatillisesti erilaisissa verkostoissa.

Tervetuloa tekemään mielenkiintoista työtä ikäihmisten parissa!

Odotamme sinulta positiivista ja kehittämismyönteistä asennetta, asiakaslähtöistä työotetta ja vuorovaikutteisuutta, sekä kykyä työskennellä itsenäisesti ja erilaisissa verkostoissa. Työn tukena on tiivis työyhteisö, tiimivastaavan ja esimiehen tuki, sekä säännölliset tiimipalaverit. Ikäihmisten palveluohjaus on moniammatillinen työyksikkö, jossa työskentelee noin 35 sosiaali- ja terveydenhuollon asiantuntijaa.

Kelpoisuusvaatimuksen on sosiaalihuoltolain ammatillisen henkilöstön kelpoisuudesta annetun lain 817/2015 § 3 ja § 7 mukainen sosiaalityöntekijän pätevyys.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa. Työntekijällä on oltava joko rokotuksen tai sairastetun taudin antama suoja tuhkarokkoa ja vesirokkoa vastaan. Lisäksi edellytetään rokotuksen antama suoja influenssaa vastaan sekä joko rokotuksen tai enintään kuusi kuukautta aikaisemmin sairastetun laboratoriovarmistetun taudin antama suoja covid-19-tautia vastaan. Kyseessä on tehtävä, jonka osalta työnantaja voi tarvittaessa pyytää nähtäväksi huumausainetestin tulosta henkilövalinnan yhteydessä.

Tehtäväkohtainen palkka 3543,21 €/kk, jonka lisäksi maksetaan 200€/kk rekrylisää 31.12.2022 saakka.
Virassa käytetään kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Tehtävää haetaan ensisijaisesti sähköisellä hakulomakkeella. Mikäli hakemusta ei ole mahdollista jättää sähköisesti, toimitetaan hakemus osoitteeseen Oulun kaupungin kirjaamo, PL 71, 90015 Oulun kaupunki, käyntiosoite Kansankatu 55 A. Hakemuksessa on mainittava tehtäväkohtainen diaarinumero OUKA/11189/2022. Hakemukset on toimitettava 6.10.2022 klo 15.00 mennessä.

Lisätietoja

http://www.ouka.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävästä antaa palveluesimies Minna Mikkola, p. 044 703 6472 tai sähköpostitse minna.j.mikkola@ouka.fi.

Lisätietoja

Oulun kaupunki, Hyvinvointipalvelut, Ikäihmisten hyvinvointi, Ikäihmisten palveluohjaus

Oulu. Vesistöjen hellässä halauksessa syntynyt, jalat tukevasti pohjoisessa mullassa seisova juureva, luonnon ehdoilla kehittyvä kaupunki. Pohjoisuutemme on rennonletkeää vieraanvaraisuutta, rohkeita tekoja ja sinnikkyyttä – menestyksen edellytyksiä. Supervoimamme ovat erilaiset ihmiset ja kaupunginosat sekä Oulun seudun rikas luonto. Meillä on tilaa, aikaa ja mahdollisuuksia kohtaamisille, jotka voivat myllertää koko elämäsi.

Oulun kaupunki on noin 11 000 henkilön työpaikka – asteen verran parempi, tietenkin.


Osoite: Elektroniikkatie 3, 3. krs, 90580 Oulu

Sinulle suositellut työpaikat