Sosiaalityöntekijä, Imatra - Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri, Eksote

Haemme sosiaalityöntekijää vakinaiseen virkaan lastensuojelun avopalveluihin Imatran Lasten ja nuorten taloon.

Sosiaalityöntekijän tehtäviin kuuluu avohuollon tukitoimien suunnittelu ja toteuttaminen yhdessä lapsen ja perheen kanssa. Sosiaalityöntekijä osallistuu myös lastensuojeluilmoitusten käsittelyyn ja palvelutarpeen arviointien laatimiseen sekä tekee ja valmistelee lastensuojelulain mukaisia päätöksiä ja hakemuksia.

Lastensuojelun tiimi työskentelee systeemisen lastensuojelutyön mallin mukaan. Työskentelyalueena on Imatra, Ruokolahti, Rautjärvi ja Parikkala. Tehtävä edellyttää hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä rohkeutta kohdata erilaisia ihmisiä.
Tehtävän hoitaminen edellyttää ajokorttia ja oman auton käyttömahdollisuus on suotavaa.

Virkaan valittavalla tulee olla sosiaalihuollon ammattihenkilölain (817/2015) mukainen ylempi korkeakoulututkinto sekä Valviran myöntämä oikeus harjoittaa sosiaalityöntekijän ammattia laillistettuna ammattihenkilönä.

Palkkaus ja virkasuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan.

Virkaan valitun on ennen viran vastaanottamista toimitettava 30 päivän kuluessa valinnasta tiedon saatuaan hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä esitettävä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämiseksi annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote.

Virassa on neljän kuukauden koeaika.

Virkasuhteen alkaessa viran sijoituspaikka on Lasten ja nuorten talo, Imatra.

Lisätietoja

http://www.eksote.fi

Tutustu työnantajaan

Merja Saarinen
toimintayksikön esimies
lastensuojelun avopalvelut
puh. 040 524 5398
merja.saarinen@eksote.fi

Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri, Eksote, Perhe- ja sosiaalipalvelut
Osoite: Tainionkoskentie 14, 55100 Imatra

Eksote tuottaa sosiaali- ja terveyspalvelut Lappeenrannassa, Imatralla ja lähikunnissa. Asukkaita on noin 128 000. Eksote on monien mahdollisuuksien työpaikka. Meitä eksotelaisia on kaikkiaan noin 5000 ja työskentelemme noin 250:llä eri ammattinimikkeellä. Toimipisteitä meillä on noin sata. Olemme savuton työpaikka.

Lappeenrantaan pääsee junalla Helsingistä 2 tunnissa ja Lahdesta tunnissa. Työn ja perheen tasapainottelu vaatii Lappeenrannan seudulla vähemmän jonglöörin taitoja kuin monissa suuremmissa kaupungeissa. Asuntotilanne on hyvä ja työmatkat sujuvat ilman ruuhkia.

Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri, Eksote - Savuton työpaikka