Sosiaalityöntekijä ja tiimivastaava - Kymsote Kymenlaakson sosiaali- ja terveyspalvelut

Sosiaalityöntekijä ja tiimivastaava - Kymsote Kymenlaakson sosiaali- ja terveyspalvelut

Tule sosiaalityöntekijäksi lapsiperheiden palveluihin.

Meidän lapsiperheiden sosiaalityön tiimissä työskentelee kolme sosiaalityöntekijää ja kolme sosiaaliohjaajaa, sekä toimistosihteeri. Nyt haemme kahta työntekijää tiimiimme. Sosiaalityöntekijän tehtäviin kuuluuvat sosiaalihuoltolainmukaiset sosiaalityöntekijän tehtävät lapsiperheiden palveluissa. Muun muassa lapsen asiakasprosessista vastaaminen ja alueellinen verkostotyö. Tiimivastaavan tehtäviin kuuluu sosiaalityöntekijän tehtävän lisäksi ammatillinen tuki tiimin työntekijöille, asiakastyön kehittäminen sekä vaativissa asiakastilanteissa asiantuntijana toimiminen.Työskentelyalueena on Etelä-Kymenlaakso. Sosiaalityöntekijän palkka tehtävässä on 3426,93 euroa ja sosiaalityöntekjiä tiimivastaavan palkka on 3526,93 euroa. Toivomme, että saisimme uuden sosiaalityöntekijä/tiimivastaavan 13.8.2019 alkaen ja sosiaalityöntekijän 1.10.2019 alkaen.

Kelpoisuusvaatimus virkoihin on sosiaalityöntekijän pätevyys, (laki sosiaalihuollon ammaatihenkilöistä 817/2015 7§) Arvostamme jos sinulla on kokemusta sosiaalityön tehtävistä, erityisesti lapsiperheiden parissa tehtävästä sosiaalityöstä.Tehtävä sisältää liikkumista Kymenlaakson alueella, oman auton käyttömahdollisuus on suotavaa.

Tule kanssamme hyvään ja innovatiiviseen työyhteisöön tekemään mielenkiintoista työtä lasten, nuorten ja perheiden parissa. Saat olla mukana kehittämässä perheiden sosiaalityötä Kymenlaaksossa.

Lisätietoja

http://www.kymsote.fi

1.7.-11.7.2019 palvelualuepäällikkö Ritva Seppälä p. 0206157710
12.7. - 26.7.2019 vs.palvelupäällikkö Riikka Mauno p. 0206154675
sähköposti: etunimi.sukunimi@kymsote.fi

Kymsote Kymenlaakson sosiaali- ja terveyspalvelut
Osoite: 48210 Kotka

Kymsote - Laadukkaat palvelut, hyvinvoiva maakunta
Kymenlaakson sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä Kymsote huolehtii 170 000 kymenlaaksolaisen terveydestä, hyvinvoinnista ja toimintakyvystä. Tuotamme terveys-, perhe-, sosiaali- ja ikääntyneiden palveluja. Tavoittelemme toiminnassamme parasta asiakaskokemusta ja panostamme ennaltaehkäiseviin, laadukkaisiin ja kustannustehokkaisiin palveluihin. Kymsote on Kymenlaakson suurin työnantaja, jonka palveluksessa on yli 5 700 henkilöä. Kymenlaaksossa meillä on ihmisen kokoinen arki: rehti tekemisen meininki, monipuoliset kehittymismahdollisuudet sekä luonnostaan vahva asuinympäristö.
Laadun tekee huippuammattilaiset.
Voit jättää tyhjäksi jos olet suunnittelut ilmoituksen liitteelle
Lapsiperheiden sosiaalityön eteläinen tiimi, työpisteenä Karhula. Tiimi tuottaa sosiaalihuoltolain mukaisia palveluja lapsiperheille Etelä-Kymenlaaksossa.

Tutustu työnantajaan