test
Sosiaalityöntekijä jälkihuoltoon - Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymä

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymässä uudistamme rohkeasti alueen sosiaali- ja terveydenhuollon palveluja. Etsimme joukkoomme hyvinvoinnintekijöitä.

Haemme SOSIAALITYÖNTEKIJÄÄ määräaikaiseen virkaan ajalle 1.2.-14.11.2022 lastensuojelun jälkihuollon tiimiin.

Sosiaalityöntekijänä vastaat täysi-ikäisten, jälkihuoltoon oikeutettujen nuorten jälkihuollosta. Tehtäviisi kuuluvat työskentely nuoren, perheen, verkostojen ja työtiimin kanssa. Sosiaalityötä toteutetaan suunnitelmallisella ja tavoitteellisella työotteella. Toimipisteemme on Lahden keskustassa, mutta työskentelyalueena on koko Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymän alue. Työssäsi tarvitset omaa autoa.

Ammattitaitoinen tiimi ja esimies tukevat sinua työssäsi. Koulutamme tiimin systeemiseen työotteeseen kevään 2022 aikana. Olemme kehittämismyönteinen tiimi ja haluamme joukkoomme ennakkoluulottoman ja työtä pelkäämättömän ammattilaisen.

Toivomme sinulta itsenäistä työotetta ja hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä tiimityötaitoja. Työkokemus lastensuojelusta ja nuorten kanssa työskentelystä on eduksi.

Yleisten kelpoisuusehtojen lisäksi edellytämme sinulta sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain (817/2015) mukaista sosiaalityöntekijän kelpoisuutta. Mikäli kelpoisuusehdot täyttäviä hakijoita ei ole, virka voidaan täyttää määräaikaisesti sosiaalityön opiskelijalla, jolla on oikeus tilapäisesti toimia sosiaalityöntekijän virassa.

Edellytämme tehtävässä myös tartuntalain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa.

Liity ammattitaitoiseen joukkoomme!

Lisätietoja

http://www.phhyky.fi/rekry

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Johtava sosiaalityöntekijä Päivi Mykrä
puh. 044 780 1384
paivi.mykra@phhyky.fi

Lisätietoja

Lastensuojelun jälkihuolto

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymässä työskentelee noin 7000 ammattilaista ja olemme alueen suurin työnantaja. Olemme mukana Väestöliiton Perheystävällinen työpaikka -ohjelmassa.

Olemme savuton työpaikka. Yhdessä teemme parhaamme vuoden ympäri, joka päivä, joka ikinen sekunti. Tervetuloa joukkoomme!


Osoite: Vapaudenkatu 23, 15140 Lahti

Sinulle suositellut työpaikat