Skip to main content
test
SOSIAALITYÖNTEKIJÄ, Järvenpään lastensuojelun avohuolto - Keski-Uudenmaan sote -kuntayhtymä

Olisitko Sinä se, joka työskentelisit meidän tiimissämme?

Avohuollon sosiaalityö on suunnitelmallista asiakastyötä. Se on kohtaavaa asiakastyötä lasten, heidän perheiden sekä verkostojen kanssa. Työ on lisäksi yhteistyötä eri ammattiryhmien osaajien kanssa. Työ lastensuojelussa mahdollistaa monipuolisen ammatillisen osaamisen ja kehittymisen. Jokainen päivä on erilainen erilaisten työtehtävien parissa, jossa pääset osaltasi vaikuttamaan lasten tulevaisuuteen.

Järvenpään lastensuojelun avohuollon tiimissä työskentelee yhteensä 18 lastensuojelun työntekijää (yhdeksän sosiaalityöntekijän lisäksi esihenkilö, kaksi erityissosiaaliohjaajaa ja kuusi perheohjaajaa) sekä asiakassihteerit. Sosiaalityöntekijän vastuu asiakkaiden määrä on 30 -35 lasta. Työhön kuuluu asiakkaiden kohtaamisten sekä verkostoyhteistyön lisäksi hallinnollisten asiakirjojen laadintaa.

Tiimissämme tehdään laajasti työpari työtä kaikissa ammattiryhmissä. Käytössä on työryhmän sisäinen kiertävä konsultointi vuoro sekä useita aktiivisia käytäntöjä laajempaan, nopeastikin toteutuvaan konsultointiin ja reflektioon yhdessä esihenkilöiden tai Keusoten muiden lastensuojelun työntekijöiden kanssa. Arjessa on rakenteet sosiaalityöntekijöiden ja esihenkilön säännöllisille kahdenkeskiselle tapaamisille. Kouluttaudumme lisäksi parhaillaan systeemiseen työotteeseen, joka mahdollistaa systeemisen ja perheterapeuttisen ajattelun, välineet ja rakenteet lastensuojelun käyttöön.

  • Tutustu tästä lastensuojelun digisuunnitelmaan
  • Tutustu tästä Keusoten käytänteisiin etätapaamisissa
Saat työlle vahvan tuen tiimiltä ja perehdytykseen osallistuu lisäksi johtava asiantuntija, sihteerit sekä koko työyhteisö. Työn tukena on lisäksi alueellinen asiakasohjausryhmä, lastensuojelun moniammatillinen asiantuntijaryhmä ja lakimiesten konsultaatio.

Virka sopii henkilölle, jolla on hyvät vuorovaikutustaidot, kykyä tilanteiden analysointiin monesta eri näkökulmasta sekä aitoa halua asiakkaiden ja toisten työntekijöiden tasavertaiseen kohtaamiseen. Edellytämme sosiaalityöntekijän tutkintoa. Kelpoisten hakijoiden puuttuessa huomioimme myös alan opiskelijat viransijaisuuteen.

Työpiste sijaitsee 5 min kävelymatkan päässä juna-asemalta. Työtilat ovat viihtyisät ja sisäilmaltaan hyvät, olemme lisäksi huomioineet työergonomian. Toimistorakennuksessa on työntekijöiden käytettävissä pieni ilmainen kuntosali. Oman auton käyttö on työssä mahdollista, mutta ei välttämätöntä, sillä useimpiin yhteistyö neuvotteluihin ja kotikäynneille pääsee helposti. Työtehtävien mukaan mahdollistamme myös etätyön.

Tietoja palvelussuhteesta:

  • Vakituinen virkasuhde alkaen 1.9.2022 tai aloitus sopimuksen mukaan.
  • Tehtäväkohtainen palkka on 3945,04 e/kk. Lisäksi maksamme työkokemukseen perustuvaa lisää.
  • Tutustu linkin kautta rekrytointiprosessiin sekä näe vaadittavat luvat Keusoten rekrytointisivusto
Lisätiedot antaa lastensuojelun avohuollon esihenkilö Marja-Leena Jääskeläinen, puh. 050 497 0394, marja-leena.jaaskelainen@keusote.fi ja lastensuojelun päällikkö Suvi Salin, puh. 050 497 0431, suvi.salin@keusote.fi.

Hakuaika päättyy 18.8.2022 klo 14:00.

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja

Keski-Uudenmaan sote on edelläkävijä sote-palveluiden kehittämisessä. Kuntayhtymään kuuluvat Hyvinkää, Järvenpää, Mäntsälä, Nurmijärvi, Pornainen ja Tuusula.

Sinulle suositellut työpaikat