test
Sosiaalityöntekijä Kajaanin aikuissosiaalityöhön - Kainuun sosiaali- ja terveydenhuollon kuntayhtymä

Haemme sosiaalityöntekijää aikuissosiaalityöhön Kajaaniin. Tule työkaveriksemme välittävään ja ammattitaitoiseen työyhteisöömme auttamaan ihmisiä. Tuemme toisiamme ja otamme uudet työntekijät vastaan avoimesti ja uusia ajatuksia arvostaen.

Sosiaalityöntekijän tehtäviin kuuluu ihmisten kohtaaminen ja heidän tukeminen erilaissa elämäntilanteissa. Sosiaalityöntekijä auttaa ihmisiä käsittelemään ja ratkaisemaan elämän vastoinkäymisiä yhdessä heidän kanssaan. Aikuissosiaalityössä tavoitteenamme on auttaa ihmisiä elämässä ja arjessa eteenpäin erilaisin sosiaalityön keinoin ja sosiaalisesti kuntouttavalla työotteella.

Sosiaalityöntekijä vastaa erityistä tukea tarvitsevien ihmisten auttamisesta sosiaalihuoltolain mukaisesti. Sosiaalityöntekijä auttaa ihmisiä tarpeellisten tukiverkostojen löytämisessä ja niissä toimimisessa. Sosiaalityöntekijä toimii joustavasti siellä, missä hänen asiakkaansa tarvitsevat apua.

Kainuun soten aikuissosiaalipalveluissa kehitetään toimintaa, jotta kainuulaiset saisivat mahdollisimman helposti ja sujuvasti tarpeen mukaista apua. Rakenteellinen sosiaalityö ja aikuissosiaalityön kehittäminen ovat yksi osa sosiaalityöntekijän työtä, jotta voimme vaikuttaa Kainuun alueen elinolosuhteisiin ja sitä kautta myös asiakkaidemme hyvinvointiin. Kajaanin aikuissosiaalityössä pääset mukaan kehittämään kuntalaisten näköistä sosiaalityötä.

Kelpoisuusvaatimuksena on sosiaalihuollon ammattihenkilölain (817/2015, 7 §, 3 §) mukainen pätevyys.

Virkaan valittavalta edellytetään hyviä asiakkaan kohtaamis- ja vuorovaikutustaitoja sekä valmiuksia työskennellä moniammatillisessa tiimissä ja verkostoissa. Työssä vaaditaan kykyä itsenäiseen päätöksentekoon ja valmiuksia työskennellä myös yksin asiakkaiden kanssa.

Arvostamme kykyä kohdata vaikeissa elämäntilanteissa olevia ihmisiä, joustavaa työotetta, oma-aloitteisuutta ja kykyä kehittää toimintaa asiakkaiden hyväksi.

Työ edellyttää liikkumista asiakkaan kotiin sekä toimimista myös muiden toimintaympäristöjen ja moniammatillisten verkostojen kanssa.

Palkkaus on Kainuun soten vahvistaman tehtävän vaativuuden arvioinnin mukainen, 3429,23 €/kk. Työ alkaa sopimuksen mukaan, koeaika 6 kk.

Vastaanotamme hakemukset pääsääntöisesti Kuntarekryssä.

Postitse lähetettävä hakemus osoitetaan johtava sosiaalityöntekijä Veera Rinteelle ja lähetetään osoitteella:
Kainuun sosiaali- ja terveydenhuollon kuntayhtymä, kirjaamo
PL 400
87070 KAINUU
Kuoreen merkintä: "Sosiaalityöntekijä Kajaani/002149"

Hakemuksen tulee olla perillä hakuajan päättymiseen mennessä. Valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus (T-todistus) terveydentilastaan sekä todistus rikostaustan selvittämisestä (Laki lasten kanssa työskenteleville rikostaustan selvittämisestä 504/2002) ennen tehtävän vastaanottamista.

Lisätietoja

http://sote.kainuu.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antaa johtava sosiaalityöntekijä Veera Rinne, veera.rinne@kainuu.fi, p. 044 716 7036, vastuualuepäällikkö Päivi Ahola-Anttonen, paivi.ahola-anttonen@kainuu.fi, p. 044 710 1792.

Lisätietoja

Kainuun sosiaali- ja terveydenhuollon kuntayhtymä, Hyvinvointipalvelut, Sosiaalityö Kajaani

Kainuun sosiaali- ja terveydenhuollon kuntayhtymä (Kainuun sote) on arvostettu edelläkävijä sote-palvelujen kehittämisessä. Kainuun sote tuottaa seitsemän kunnan kaikki sosiaali- ja terveyspalvelut lasten päivähoitoa lukuun ottamatta, lisäksi yksi kunta on kuntayhtymässä osajäsenenä. Kainuun sote tuottaa alueelleen myös henkilöstö-, talous- ja tietohallinnon palveluja. Kainuun sote työllistää noin 3 700 henkilöä.

Kainuun sote on savuton työpaikka. Työntekijät testataan huumausaineiden varalta.


Osoite: Välikatu 21 B, 3. krs., 87100 Kajaani

Sinulle suositellut työpaikat