Sosiaalityöntekijä, kaksi virkaa - Oulun kaupunki

Sosiaalityöntekijä, kaksi virkaa - Oulun kaupunki

Oulun kaupungin erityisryhmien sosiaalipalveluiden palveluohjausyksikössä on haettavana kaksi SOSIAALITYÖNTEKIJÄN vakituista virkaa.

Erityisryhmien palveluohjauksessa myönnetään vammaisille, kehitysvammaisille ja mielenterveyskuntoutujille kotiin annettavia, kotona asumista tukevia sosiaali-, asumis- ja hoivapalveluita. Työtehtäviin kuuluu mm. asiakkaan palvelutarpeiden arviointi, asiakassuunnitelmat sekä päätöksenteko asiakkaan tarvitsemista palveluista. Sosiaalityöntekijän työn tukena ovat tiimivastaavan ja esimiehen tuki, säännölliset tiimipalaverit ja työnohjaus.

Kelpoisuusehtona on sosiaalihuoltolain ammatillisen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun lain 817/2015 § 3 ja § 7 mukainen sosiaalityöntekijän pätevyys.

Virkaan valitun tulee toimittaa hyväksyttävä todistus terveydentilastaan. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 § edellyttämää rokotussuojaa. Työntekijällä on oltava joko rokotuksen tai sairastetun taudin antama suoja tuhkarokkoa ja vesirokkoa vastaan. Lisäksi edellytetään rokotuksen antama suoja influenssaa vastaan ja imeväisikäisiä hoitavilla hinkuyskää vastaan.

Virkaan valitun tulee esittää nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain 504/2002 § 3 mukainen rikosrekisteriote valinnan suorittaneelle viranhaltijalle.

Kyky itsenäiseen työskentelyyn, hyvä paineensietokyky ja moniammatillisen työotteen hallinta laajoissa palveluverkostoissa ovat edellytyksiä tehtävän hoitamiseksi.

Arvostamme kokemusta vammaisten asiakkaiden kanssa tehtävästä sosiaalityöstä, hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä myönteistä asennetta kehittämiseen.
Eduksi katsomme kehitysvammaisten erityishuolto-, vammaispalvelu- sekä sosiaalihuoltolain tuntemuksen ja taidon soveltaa niitä käytännön asiakastyössä.

Tehtävää haetaan sähköisesti osoitteessa www.ouka.fi/tyopaikat. Mikäli hakemusta ei ole mahdollista jättää sähköisesti, toimita hakemus osoitteeseen Oulun kaupungin kirjaamo, PL 71, 90015 Oulun kaupunki, käyntiosoite Kansankatu 55 A. Hakemuksessa on mainittava tehtäväkohtainen diaarinumero OUKA/6653/2019. Hakemukset on toimitettava 28.6.2019 klo 15.00 mennessä.

Lisätietoja

http://www.ouka.fi

Palveluesimies Kristiina Okkonen, p. 044 703 6470 tai sähköpostitse etunimi.sukunimi@ouka.fi

Oulun kaupunki, Hyvinvointipalvelut, Sosiaalinen hyvinvointi, Erityisryhmien sosiaalipalvelut
Osoite: Vanhantullinkatu 4, 90100 Oulu

Valovoimainen Oulu – rohkea, reilu, vastuullinen. Oulu on Skandinavian pohjoinen pääkaupunki, jossa yhdistyvät luova ilmapiiri ja huipputeknologia, yrittäjyys ja taitavat tekijät, modernin merikaupungin omaperäinen kulttuuri ja elävä maaseutu. Oulussa on kunnioitettava koulutustarjonta ja Euroopan nuorin väestö sekä kykyä yhdessä rohkeasti rakentaa osaamisesta kansainvälisiä menestystarinoita. Kaikki tämä sopivan suuressa ja hyvinvoivassa kaupungissa, joka tarjoaa erinomaiset eväät onnelliseen elämään. Oulun kaupunki on noin 11 000 henkilön työpaikka.

Tutustu työnantajaan