Skip to main content
test
Sosiaalityöntekijä, Kalasataman päihdepoliklinikka - Sosiaali- ja terveystoimiala

Kiinnostaako työ päihdeasiakkaiden parissa? Haemme sosiaalityöntekijää aikuissosiaalityön tehtäviin Kalasataman päihdepoliklinikalle.

Päihdepoliklinikkamme ovat osa Kalasataman terveys- ja hyvinvointikeskustoimintaa, jossa tehdään yhteistyötä asiakkaan asioissa muiden sosiaali- ja terveyspalveluiden kanssa arvioinnin, hoidon ja palvelujen saamisen sujuvoittamiseksi.

Helsingin päihdepalveluissa ja päihdepoliklinikoilla toteutetaan toipumisorientaation mukaista hoitoa ja kuntoutusta. Paikallisia päihdepoliklinikoita on neljä. Helsingin päihdepalvelut tarjoavat laajat avo-ja laitoshoidon palvelut päihderiippuvaisille asiakkaille.

Työ on itsenäistä ja monipuolista. Sosiaalityöntekijä työskentelee osana moniammatillista tiimiä. Tehtäviisi kuuluvat sosiaalisten tilanteiden arviointi ja kartoitus, taloudellisten tilanteiden ja asumisasioiden selvittely, yhteistyö asiakkaiden verkostojen kanssa. Sosiaalityöntekijämme tekevät sosiaalihuoltolain edellyttämiä tehtäviä ja niihin liittyvää päätöksentekoa (mm. palvelutarpeen arviointi, täydentävä ja ehkäisevä toimeentulotuki).

Työtäsi tukevat case-kokoukset, työnohjaukset ja ammattiryhmäkohtaiset kokoukset. Osittainen etätyö on mahdollista. Huomioimme myös osa-aikaisuustoiveet.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn lisäksi hyvät koulutus- ja kehittymismahdollisuudet sekä suuren työnantajan henkilöstöedut. Sinulla on myös mahdollisuus työsuhdeasuntoon. Voit käydä tutustumassa Helsingin kaupungin työsuhdeasuntoihin osoitteessa asunnonhaku.hel.fi.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn lisäksi hyvät koulutus- ja kehittymismahdollisuudet sekä suuren työnantajan henkilöstöedut. Sinulla on myös mahdollisuus työsuhdeasuntoon. Voit käydä tutustumassa Helsingin kaupungin työsuhdeasuntoihin osoitteessa asunnonhaku.hel.fi.

Kelpoisuusehto:

Kelpoisuusehtona on sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain 817/2015 (7 §) mukainen sosiaalityöntekijän kelpoisuus.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito sekä ruotsin kielen tyydyttävä suullinen taito.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa sekä 48a §:n mukaista koronarokotussuojaa.

Kelpoisuusehdot täyttävien hakijoiden puuttuessa tehtävä voidaan täyttää tilapäisesti enintään vuoden ajaksi sosiaalityöntekijän ammattiin opiskelevalla henkilöllä, joka on suorittanut hyväksytysti sosiaalityön perus- ja aineopinnot sekä niihin liittyvän käytännön harjoittelun.

Valitun on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa virkaan kuuluvia tehtäviä.

Lisäksi edellytämme:
- hyviä yhteistyötaitoja
- kiinnostusta päihdetyöhön.

Luemme eduksi:
- aiemman kokemuksen aikuissosiaalityöstä
- aiemman kokemuksen päihdeasiakkaista
- halun kehittää suunnitelmallista sosiaalityötä päihdepalveluissa.

Lisätietoja

https://www.hel.fi/fi/sosiaali-ja-terveyspalvelut/toihin-meille

Tutustu työnantajaan
  • Kalasataman päihdepoliklinikka, Päihdepalvelut, Helsingin kaupunki
  • TyöpaikkaVakinainen
  • SOTE-02-350-22
  • 1.9.2022 tai sopimuksen mukaan
  • 3428,78e/kk + yleiskorotus
  • 1.8.2022 - 15.8.2022 16:00
  • KuntaSosiaalityöHelsinkiUusimaa

Yhteystietomme

Johtava sosiaalityöntekijä Mari Luoto, puh: 09 310 72 994, sähköposti: mari.luoto@hel.fi

Lisätietoja

Kalasataman päihdepoliklinikka, Päihdepalvelut, Helsingin kaupunki

Stadin sote on Suomen suurin ja alan johtava toimija ja uudistaja. Rakennamme yhdessä sote-palveluja, jotka kansalaiset haluavat valita jatkossakin. Palvelujemme saatavuus ja asiakaskokemus, vaikuttavuus, tuottavuus sekä henkilöstökokemus paranevat vauhdilla. Kaikkein haavoittuvimpien ihmisryhmien tarpeisiin ja palveluihin kiinnitetään erityistä huomiota.


Osoite: Työpajankatu 14 A, 00580 Helsinki

Sinulle suositellut työpaikat