test
Sosiaalityöntekijä, Keskinen lastensuojelu - Oulun kaupunki

Oulun kaupungin Keskinen lastensuojelu -yksikössä on haettavana SOSIAALITYÖNTEKIJÄN vakinainen virka. Tehtäväalueena on Keskusta-Kaukovainio-Maikkulan lastensuojelu.

Keskinen lastensuojelu -yksikössä työskentelee 10 sosiaalityöntekijää. Lisäksi alueella työskentelee palveluesimies ja palvelusihteereitä. Sosiaalityöntekijän tehtäviin kuuluu lastensuojelulain mukaiset lapsen asioista vastaavan sosiaalityöntekijän tehtävät sekä suunnitelmallinen lastensuojelun avohuollon ja sijaishuollon sosiaalityö yhteistyössä asiakkaan ja moniammatillisen verkoston kanssa. Tarjoamme työn tueksi viikoittaiset tiimipalaverit, säännöllisen työnohjauksen sekä työhön liittyvää koulutusta.

Kelpoisuusvaatimuksena on sosiaalihuollon ammattihenkilölain 817/2015 § 3 ja § 7 mukainen pätevyys. Kyky itsenäiseen työskentelyyn on välttämätön edellytys tehtävän hoitamiseksi. Arvostamme hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä moniammatillista työotetta laajassa palveluverkostossa. Arvostamme myös myönteistä asennetta kehittämiseen. Kokemus sosiaalityöstä ja lastensuojelusta katsotaan eduksi.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa. Työntekijällä on oltava joko rokotuksen tai sairastetun taudin antama suoja tuhkarokkoa ja vesirokkoa vastaan. Lisäksi edellytetään rokotuksen antama suoja influenssaa vastaan ja imeväisikäisiä hoitavilla hinkuyskää vastaan.

Virkaan valitun tulee esittää nähtäväksi hyväksyttävä todistus terveydentilastaan ja lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) 3 §:n mukainen rikosrekisteriote ennen viran vastaanottamista. Kyseessä on tehtävä, jonka osalta työnantaja voi tarvittaessa pyytää nähtäväksi huumausainetestin tulosta henkilövalinnan yhteydessä.

Palkkaus on SOTE:n hinnoittelukohdan 02SOS04A mukainen 3835,78 euroa kuukaudessa.

Tehtävää haetaan ensisijaisesti sähköisellä hakulomakkeella. Mikäli hakemusta ei ole mahdollista jättää sähköisesti, toimitetaan hakemus osoitteeseen Oulun kaupungin kirjaamo, PL 71, 90015 Oulun kaupunki, käyntiosoite Kansankatu 55 A. Hakemuksessa on mainittava tehtäväkohtainen diaarinumero OUKA/12915/2021. Hakemukset on toimitettava 1.12.2021 klo 15.00 mennessä.

Lisätietoja

https://www.ouka.fi/oulu/sosiaali-ja-perhepalvelut/lastensuojeluasemat

Tutustu työnantajaan
  • Oulun kaupunki, Hyvinvointipalvelut, Sosiaalinen hyvinvointi, Lastensuojelu, Keskinen lastensuojelu
  • TyöpaikkaVakinainenKokoaikatyö
  • OUL-03-347-21
  • Sopimuksen mukaan
  • Tehtäväkohtainen palkka 3835,78 €/kk
  • 17.11.2021 - 1.12.2021 15:00
  • SosiaalityöSosiaalialaOuluPohjois-Pohjanmaa

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävästä antaa palveluesimies Mirva Ylianttila, p. 044 703 4798 tai sähköpostitse etunimi.sukunimi@ouka.fi.

Lisätietoja

Oulun kaupunki, Hyvinvointipalvelut, Sosiaalinen hyvinvointi, Lastensuojelu, Keskinen lastensuojelu

Valovoimainen Oulu – rohkea, reilu, vastuullinen. Oulu on Skandinavian pohjoinen pääkaupunki, jossa yhdistyvät luova ilmapiiri ja huipputeknologia, yrittäjyys ja taitavat tekijät, modernin merikaupungin omaperäinen kulttuuri ja elävä maaseutu. Oulussa on kunnioitettava koulutustarjonta ja Euroopan nuorin väestö sekä kykyä yhdessä rohkeasti rakentaa osaamisesta kansainvälisiä menestystarinoita. Kaikki tämä sopivan suuressa ja hyvinvoivassa kaupungissa, joka tarjoaa erinomaiset eväät onnelliseen elämään. Oulun kaupunki on noin 11 000 henkilön työpaikka.


Osoite: Kajaanintie 46 A, 90220 Oulu

Sinulle suositellut työpaikat