Sosiaalityöntekijä, Kiimingin hyvinvointikeskus - Oulun kaupunki

Oulun kaupungin hyvinvointipalveluissa, Kiimingin hyvinvointikeskuksen lasten, nuorten ja perheiden palveluissa on haettavana kasvatus- ja perheneuvonnan SOSIAALITYÖNTEKIJÄN vakinainen virka. Työ alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.

Kiimingin hyvinvointikeskuksen toiminnan tavoitteena on tuottaa asiakaslähtöiset, alueen palvelutarvetta vastaavat ja vaikuttavat palvelut. Sosiaalityöntekijän tehtävänä on lapsiin, nuoriin ja perheisiin liittyvä asiakastyö sekä moniammatillinen yhteistyö hyvinvointikeskuksen ja alueen muiden toimijoiden kanssa.

Kelpoisuusehtona on sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain 817/2015 (7 §, 32 §) mukainen sosiaalityöntekijän kelpoisuus. Tehtävää vastaava työkokemus sekä kasvatus- ja perheneuvontaan liittyvä erikoistumis- ja lisäkoulutus tai perheasioiden sovittelun koulutus luetaan eduksi. Lisäksi edellytetään kykyä itsenäiseen työskentelyyn, hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä moniammatillista työotetta laajassa palveluverkostossa. Eduksi luetaan myönteinen asenne kehittämiseen ja aito halu tehdä työtä yhdessä asiakkaan verkostojen kanssa.

Arvostamme oma-aloitteisuutta sekä aiempaa kokemusta sosiaalityöntekijän tehtävistä erilaisten perheiden, lasten ja nuorten kanssa.
Virassa edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa. Työntekijällä on oltava joko rokotuksen tai sairastetun taudin antama suoja tuhkarokkoa ja vesirokkoa vastaan. Lisäksi edellytetään rokotuksen antama suoja influenssaa vastaan ja imeväisikäisiä hoitavilla hinkuyskää vastaan.

Virkaan valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) 3 §:n mukainen rikosrekisteriote. Oulun kaupunki käyttää vakinaisissa viroissa kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Tehtävää haetaan ensisijaisesti sähköisellä hakulomakkeella. Mikäli hakemusta ei ole mahdollista jättää sähköisesti, toimitetaan hakemus osoitteeseen Oulun kaupungin kirjaamo, PL 71, 90015 Oulun kaupunki, käyntiosoite Kansankatu 55 A. Hakemuksessa on mainittava tehtäväkohtainen diaarinumero OUKA/11219/2020. Hakemukset on toimitettava 2.11.2020 klo 15.00 mennessä.

Lisätietoja

http://www.ouka.fi

Tutustu työnantajaan
  • Oulun kaupunki, Hyvinvointipalvelut, Kiimingin hyvinvointikeskus, Lasten, nuorten ja perheiden palvelut
  • TyöpaikkaVakinainenKokoaikatyö
  • OUL-03-190-20
  • Sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.
  • Tehtäväkohtainen palkka 3322,55 €/kk
  • 16.10.2020 - 2.11.2020 15:00
  • SosiaalityöSosiaalialaOuluPohjois-Pohjanmaa

Lisätietoja antaa palveluesimies Marja Karhu p. 0400 741828, tai sähköpostitse etunimi.sukunimi@ouka.fi

Oulun kaupunki, Hyvinvointipalvelut, Kiimingin hyvinvointikeskus, Lasten, nuorten ja perheiden palvelut
Osoite: Terveystie 1, 90910 Kontio

Valovoimainen Oulu – rohkea, reilu, vastuullinen. Oulu on Skandinavian pohjoinen pääkaupunki, jossa yhdistyvät luova ilmapiiri ja huipputeknologia, yrittäjyys ja taitavat tekijät, modernin merikaupungin omaperäinen kulttuuri ja elävä maaseutu. Oulussa on kunnioitettava koulutustarjonta ja Euroopan nuorin väestö sekä kykyä yhdessä rohkeasti rakentaa osaamisesta kansainvälisiä menestystarinoita. Kaikki tämä sopivan suuressa ja hyvinvoivassa kaupungissa, joka tarjoaa erinomaiset eväät onnelliseen elämään. Oulun kaupunki on noin 11 000 henkilön työpaikka.