Sosiaalityöntekijä, Kiimingin hyvinvointikeskus - Oulun kaupunki

Oulun kaupungin hyvinvointipalveluissa Kiimingin hyvinvointikeskuksen lasten, nuorten ja perheiden palveluissa on haettavana SOSIAALITYÖNTEKIJÄN vakinainen virka perhesosiaalityössä.

Kiimingin hyvinvointikeskuksen toiminnan tavoitteena on tuottaa asiakaslähtöiset, alueen palvelutarvetta vastaavat ja vaikuttavat palvelut. Palveluprosessit on suunniteltu asiakaslähtöisesti elämänkaarinäkökulmasta. Sosiaalityöntekijä tukee työssään lapsiperheasiakkaiden sosiaalista hyvinvointia, toimintakykyä ja omatoimista suoriutumista elämän erilaisissa ongelmissa sosiaalihuoltolain ja toimeentulotukilain mukaisesti. Työ sisältää palvelutarpeen arviointien tekemistä ja suunnitelmallista työskentelyä sosiaalihuollossa asiakkuudessa olevien kanssa. Tarjoamme tueksi säännölliset tiimipalaverit, työnohjauksen ja työhön liittyvää koulutusta.

Kelpoisuusvaatimuksena on sosiaalihuollon ammattihenkilölain 817/2015 § 3 ja § 7 mukainen pätevyys.
Kyky itsenäiseen työskentelyyn ja moniammatillisen työotteen hallinta laajassa palveluverkostossa on edellytys tehtävän hoitamiseksi. Eduksi luetaan hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot sekä myönteinen asenne kehittämiseen. Aiempi kokemus sosiaalityöstä lasten ja perheiden kanssa katsotaan eduksi.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa. Työntekijällä on oltava joko rokotuksen tai sairastetun taudin antama suoja tuhkarokkoa ja vesirokkoa vastaan. Lisäksi edellytetään rokotuksen antama suoja influenssaa vastaan ja imeväisikäisiä hoitavilla hinkuyskää vastaan.

Virkaan valitun tulee esittää nähtäväksi hyväksyttävä todistus terveydentilastaan ja lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) 3 §:n mukainen rikosrekisteriote ennen viran vastaanottamista.
Oulun kaupunki käyttää viroissa kuuden kuukauden (6kk) koeaikaa.

Tehtävää haetaan ensisijaisesti sähköisellä hakulomakkeella. Mikäli hakemusta ei ole mahdollista jättää sähköisesti, toimitetaan hakemus osoitteeseen Oulun kaupungin kirjaamo, PL 71, 90015 Oulun kaupunki, käyntiosoite Kansankatu 55 A. Hakemuksessa on mainittava tehtäväkohtainen diaarinumero OUKA/11220/2020. Hakemukset on toimitettava 2.11.2020 klo 15.00 mennessä.

Lisätietoja

http://www.ouka.fi

Tutustu työnantajaan
  • Oulun kaupunki, Hyvinvointipalvelut, Kiimingin hyvinvointikeskus, Lasten, nuorten ja perheiden palvelut
  • TyöpaikkaVakinainenKokoaikatyö
  • OUL-03-191-20
  • Sopimuksen mukaan
  • Tehtäväkohtainen palkka 3373,66€/kk
  • 16.10.2020 - 2.11.2020 15:00
  • SosiaalityöSosiaalialaOuluPohjois-Pohjanmaa

Lisätietoja antaa palveluesimies Marja Karhu p. 0400 741828 tai sähköpostitse etunimi.sukunimi@ouka.fi

Oulun kaupunki, Hyvinvointipalvelut, Kiimingin hyvinvointikeskus, Lasten, nuorten ja perheiden palvelut
Osoite: Terveystie 1, 90910 Kontio

Valovoimainen Oulu – rohkea, reilu, vastuullinen. Oulu on Skandinavian pohjoinen pääkaupunki, jossa yhdistyvät luova ilmapiiri ja huipputeknologia, yrittäjyys ja taitavat tekijät, modernin merikaupungin omaperäinen kulttuuri ja elävä maaseutu. Oulussa on kunnioitettava koulutustarjonta ja Euroopan nuorin väestö sekä kykyä yhdessä rohkeasti rakentaa osaamisesta kansainvälisiä menestystarinoita. Kaikki tämä sopivan suuressa ja hyvinvoivassa kaupungissa, joka tarjoaa erinomaiset eväät onnelliseen elämään. Oulun kaupunki on noin 11 000 henkilön työpaikka.