Sosiaalityöntekijä, Kiimingin hyvinvointikeskus - Oulun kaupunki

Kiimingin hyvinvointikeskuksessa on haettavana SOSIAALITYÖNTEKIJÄN vakinainen virka aikuissosiaalityössä.

Sosiaalityöntekijän tehtäviin kuuluvat mm. sosiaalihuoltolain mukaiset palvelutarpeen arvioinnit sekä suunnitelmallinen sosiaalityö. Sosiaalityöntekijä tukee työssään asiakkaiden sosiaalista hyvinvointia, toimintakykyä ja omatoimista suoriutumista elämän erilaisissa tilanteissa sosiaalihuoltolain ja toimeentulotukilain mukaisesti. Työtä tehdään moniammatillisesti erilaisissa verkostoissa.

Kelpoisuusvaatimuksena on sosiaalihuollon ammatillisen henkilöstön kelpoisuusehdoista annetun lain 817/2015 §3 ja § 7 mukainen pätevyys. Kyky itsenäiseen työskentelyyn on välttämätön edellytys tehtävän hoitamiseksi. Tehtävässä edellytetään hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa. Eduksi luetaan työkokemus kunnallisessa sosiaalityöntekijän viranhaltijatyössä, Yksilö- ja perhehuollon Effica-osaaminen sosiaalihuollossa ja toimeentulotuessa sekä palvelujärjestelmän tunteminen. Arvostamme hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja, moniammatillista työotetta laajassa palveluverkostossa sekä myönteistä asennetta kehittämiseen. Oman auton käyttömahdollisuus on suotavaa.

Virkaan valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) 3 §:n mukainen rikosrekisteriote. Virkaan valitun tulee esittää nähtäväksi hyväksyttävä todistus terveydentilastaan.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa. Työntekijällä on oltava joko rokotuksen tai sairastetun taudin antama suoja tuhkarokkoa ja vesirokkoa vastaan. Lisäksi edellytetään rokotuksen antama suoja influenssaa vastaan ja imeväisikäisiä hoitavilla hinkuyskää vastaan.Kyseessä on tehtävä, jonka osalta työnantaja voi tarvittaessa pyytää nähtäväksi huumausainetestin tulosta henkilövalinnan yhteydessä.

Oulun kaupunki käyttää vakinaisissa viroissa kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Tehtävää haetaan ensisijaisesti sähköisellä hakulomakkeella. Mikäli hakemusta ei ole mahdollista jättää sähköisesti, toimitetaan hakemus osoitteeseen Oulun kaupungin kirjaamo, PL 71, 90015 Oulun kaupunki, käyntiosoite Kansankatu 55 A. Hakemuksessa on mainittava tehtäväkohtainen diaarinumero OUKA/347/2021. Hakemukset on toimitettava 26.1.2021 klo 15.00 mennessä.

Lisätietoja

http://www.ouka.fi

Tutustu työnantajaan
  • Oulun kaupunki, Hyvinvointipalvelut, Kiimingin hyvinvointikeskus, Lasten, nuorten ja perheiden palvelut, Kiimingin sosiaalipalvelut
  • TyöpaikkaVakinainenKokoaikatyö
  • OUL-03-9-21
  • 1.2.2021 tai sopimuksen mukaan
  • KVTES, 04SOS04A mukainen 3373,66 €/kk
  • 12.1.2021 - 26.1.2021 15:00
  • SosiaalityöSosiaalialaOuluPohjois-Pohjanmaa

Lisätietoja antaa palveluesimies Marja Karhu, p. 040 074 1828 tai sähköpostitse etunimi.sukunimi@ouka.fi.

Oulun kaupunki, Hyvinvointipalvelut, Kiimingin hyvinvointikeskus, Lasten, nuorten ja perheiden palvelut, Kiimingin sosiaalipalvelut
Osoite: Terveystie 1, 90900 Kiiminki

Valovoimainen Oulu – rohkea, reilu, vastuullinen. Oulu on Skandinavian pohjoinen pääkaupunki, jossa yhdistyvät luova ilmapiiri ja huipputeknologia, yrittäjyys ja taitavat tekijät, modernin merikaupungin omaperäinen kulttuuri ja elävä maaseutu. Oulussa on kunnioitettava koulutustarjonta ja Euroopan nuorin väestö sekä kykyä yhdessä rohkeasti rakentaa osaamisesta kansainvälisiä menestystarinoita. Kaikki tämä sopivan suuressa ja hyvinvoivassa kaupungissa, joka tarjoaa erinomaiset eväät onnelliseen elämään. Oulun kaupunki on noin 11 000 henkilön työpaikka.