Sosiaalityöntekijä, Kotoutumista tukevat sosiaalipalvelut, Nummela

Hakuaika päättyy  31.7.2024 15:45

Haemme sosiaalityöntekijää vakituiseen virkasuhteeseen maahanmuuttajataustaisten asiakkaiden kotoutumista tukevaan sosiaalityöhön 1.8.2024 alkaen Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueen Luoteiselle alueelle Vihti-Karkkilaan.

Luoteisella alueella työskentelevät Vihti-Karkkilan ja Lohja-Inkoo-Siuntion aluetiimit, jotka kuuluvat aikuisten sosiaalipalveluihin.Kotouttavan sosiaalityön tavoitteena on auttaa maahan saapuneita hyvän elämän alkuun Suomessa.

Asiakkaistamme suurin osa on kansainvälistä suojelua saavia. Järjestämme neuvontaa, ohjausta, tukea ja sosiaalipalveluja kotoutumisen helpottamiseksi. Tuki painottuu kotoutumisen alkuvaiheeseen. Asiakasmäärä alueella on kohtuullinen.

Sosiaalityöntekijän tehtäviin kuuluu ensisijaisesti erityistä tukevien asiakkaiden ilmoitusten käsittely, palvelutarpeen arviot ja palveluista vastaaminen sekä tarvittavat päätökset sosiaalihuoltolain ja toimeentulotukilain mukaan, mutta myös kiireelliset ja akuutit sosiaalityöntekijän arviota vaativat asiat.

Ensisijainen työpiste on Nummela, jossa tiimisi sijaitsee. Pääasiallisena työskentelyalueena on Vihti-Karkkila. Työssä on osittainen etätyömahdollisuus ja liukuva työaika. Työtiimiin kuuluu johtava sosiaalityöntekijä, sosiaalityöntekijöitä, sosiaaliohjaajia ja toimistohenkilöstöä. Tukea työhön saat alueen kollegoilta ja esihenkilöiltä sekä työnohjauksessa. Työparinasi sinulla on kotouttavan sosiaalityön sosiaaliohjaaja.

Työ on itsenäistä, haastavaa ja kiinnostavaa ja sinulla on mahdollisuus kehittää sitä yhdessä kollegoiden kanssa. Nummelaan on helppo saapua eri ilmansuunnista.

Tehtäväkohtaisen palkan lisäksi maksamme sitoutumislisää 200€/kk kaikille kelpoisuusehdot täyttäville, kokoaikaisille sosiaalityöntekijöille 31.5.2025 saakka.

Työpaikan nimi ja osoite: Aikuisten sosiaalipalvelut/LUVN, Asemantie 30, 03100, Nummela

Työaika: 37,45 h/vko

Tehtävä on vakinainen.

Kelpoisuusvaatimukset: Sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain (817/2015) 7 §:n mukainen pätevyys.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito.

Virkaan/työsuhteeseen valituilta pyydetään satunnaisesti Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueen päihdeohjelman mukaista huumausainetodistusta.

Arvostamme aikaisempaa kokemusta kotoutumista edistävästä sosiaalityöstä tai aikuissosiaalityöstä.

Työntekijöiden hyvinvointi on meille tärkeää ja haluamme tarjota monipuolisia etuja henkilöstöllemme. Tarjoamme käyttöösi vuodessa 200 €, jonka voit käyttää toiveidesi mukaan kulttuuri-, hyvinvointi-, liikunta- tai matkalippuetuuksiin. Arvostamme työ- ja vapaa-ajan tasapainoa.


Lisätietoja

https://www.luvn.fi/fi/toihin-meille/tule-sosiaalihuollon-ammattilaiseksi-lansi-uudellemaalle

Yhteystiedot

Tehtävästä lisätietoja antaa

Johtava sosiaalityöntekijä Meri Lehtovaara

p. 040-6466190

Hae työpaikkaa

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja Tule rakentamaan kanssamme Suomen parasta hyvinvointialuetta! Päämäärämme on, että jokaisella länsiuusimaalaisella on mahdollisuus onnelliseen ja hyvään elämään, ensimmäisestä neuvolakäynnistä viimeisiin elinpäiviin. Kehitämme palveluja yhdessä henkilöstön ja asukkaiden kanssa. Silloin löydämme juuri meille sopivat ratkaisut. Kun yhdistämme kaikkien vahvuudet ja osaamisen, meillä on hienot edellytykset onnistua tavoitteessamme. Palvelemme 475 000 asukasta Espoossa, Hangossa, Inkoossa, Karkkilassa, Kauniaisissa, Kirkkonummella, Lohjalla, Raaseporissa, Siuntiossa ja Vihdissä. Meitä ammattilaisia on liki 10 000. Tavoitteenamme on osaava ja monimuotoinen henkilöstö, joka heijastaa koko läntisen Uudenmaan väestörakennetta. Rekrytoinnissa edistämme yhdenvertaisuutta ja tasa-arvoa. Kaksikielisyys on laajan alueemme rikkaus ja arvostamme molempien kotimaisten kielten osaamista. Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue - Jotta länsiuusimaalaiset voivat hyvin Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue on savuton työympäristö. Tutustu työnantajaan