Skip to main content
test
Sosiaalityöntekijä, Lännen aikuissosiaalityö - Sosiaali- ja terveystoimiala

Haemme sosiaalityöntekijää Lännen aikuissosiaalityön yli 30-vuotiaiden sosiaalityön tiimiin sijaisuuteen 31.12.22 asti. Aloitusaika sovittavissa.

Moniammatillisessa aikuissosiaalityön tiimissä työskentelee johtava sosiaalityöntekijä, kolme sosiaalityöntekijää ja kuusi sosiaaliohjaajaa. Lisäksi tiimiin kuuluu yhdyskuntatyöntekijä, Tulevaisuuden SOTE-keskushankkeen projektisuunnittelija sekä asukastila Hopealan ohjaaja.

Tehtäviisi kuuluu yli 30-vuotiaiden erityisen tuen tarpeessa olevien asiakkaiden sosiaalihuoltolain mukaisena omatyöntekijänä toimiminen. Tehtävä sisältää palvelutarpeen arviointia, suunnitelmallista asiakastyötä, harkinnanvaraisen toimeentulotuen käsittelyä ja muuta yksilöhuollon päätöksentekoa sekä työyhteisön sosiaalityön ja ohjauksen yhteiseen toimintaan osallistumista. Työ tapahtuu pääasiassa Lännen palvelupisteessä osoitteessa Hopeatie 6, 00440 Helsinki, mutta tarvittaessa liikumme asiakkaiden tarpeen mukaan kotikäynneille sekä verkostoihin.

Lännessä on vahva yhdyskuntatyön ja alueellisen sosiaalityön perinne, johon tiimien työntekijät osallistuvat alueella. Rakenteellisen sosiaalityön tekeminen alueella ja verkostoissa sekä muissa erilaisissa toimintaympäristöissä kuuluu erityisesti sosiaalityöntekijän työnkuvaan. Kannustamme verkostoissa toimimisen lisäksi mm. sosiaaliseen raportointiin ja sosiaalisessa mediassa vaikuttamiseen esim. olemassa olevien some-tiliemme kautta.

Lännen aikuisosiaalityö 1-tiimi tekee tiivistä yhteistyötä Lännen aikuissosiaalityö 2-tiimin kanssa muun muassa uusien asiakkaiden asiakkaaksi tulon prosessissa sekä virka-ajan päivystyksessä. Teemme myös yhteistyötä mm. terveydenhuollon sekä psykiatria- ja päihdepalveluiden kanssa verkostomaisessa terveys- ja hyvinvointikeskusmallissa.

Arvostamme sitoutumista pitkäjänteiseen työskentelyyn, intoa aikuissosiaalityön kehittämiseen ja avointa sekä keskustelevaa työskentelyotetta.

Tarjoamme oman työhuoneen, liukuvan työajan, mahdollisuuden tehdä säännöllisesti etätyötä, Helsingin kaupungin monipuoliset henkilöstöedut, kuten työsuhdematkalipun, kaupunkipyörän, lounasedun ja liikuntapalveluita sekä mahdollisuuden kehittää omaa työtä ja työnkuvaa. Helsingin kaupunki tarjoaa monipuolista koulutusta ja tiimillä on säännöllinen työnohjaus.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn lisäksi hyvät koulutus- ja kehittymismahdollisuudet sekä suuren työnantajan henkilöstöedut. Sinulla on myös mahdollisuus työsuhdeasuntoon. Voit käydä tutustumassa Helsingin kaupungin työsuhdeasuntoihin osoitteessa asunnonhaku.hel.fi.

Kelpoisuusehto:

Kelpoisuusehtona on sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain 817/2015 (7 §) mukainen sosiaalityöntekijän kelpoisuus.
Kelpoisuusehdot täyttävien hakijoiden puuttuessa tehtävä voidaan täyttää tilapäisesti enintään vuoden ajaksi sosiaalityöntekijän ammattiin opiskelevalla henkilöllä, joka on suorittanut hyväksytysti sosiaalityön perus- ja aineopinnot sekä niihin liittyvän käytännön harjoittelun.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48a §:n mukaista koronarokotussuojaa.

Lisäksi edellytämme:

Kiinnostusta rakenteelliseen sosiaalityöhön. Kykyä itsenäiseen työskentelyyn, paineensietokykyä, asiakaslähtöistä työskentelyorientaatiota, joustavuutta sekä sitoutumista ja kiinnostusta aikuissosiaalityön kehittämiseen.

Luemme eduksi:
Innostuksen ja kiinnostuksen sosiaalisen median hyödyntämiseen osana rakenteellista työtä.

Lisätietoja

https://www.hel.fi/fi/sosiaali-ja-terveyspalvelut/toihin-meille

Tutustu työnantajaan
  • Sosiaali- ja terveystoimiala / Nuorten palvelut ja aikuissosiaalityö/ Lännen aikuissosiaalityö
  • TyöpaikkaMääräaikainen
  • SOTE-01-515-22
  • 1.7.2022-31.12.2022 tai sovitusti
  • 3493,27 e/kk
  • 23.6.2022 - 7.7.2022 16:00
  • SosiaalityöHelsinkiUusimaa

Yhteystietomme

Johtava sosiaalityöntekijä Sonja Vimpari p. 09 310 41133

Lisätietoja

Sosiaali- ja terveystoimiala / Nuorten palvelut ja aikuissosiaalityö/ Lännen aikuissosiaalityö

Stadin sote on Suomen suurin ja alan johtava toimija ja uudistaja. Rakennamme yhdessä sote-palveluja, jotka kansalaiset haluavat valita jatkossakin. Palvelujemme saatavuus ja asiakaskokemus, vaikuttavuus, tuottavuus sekä henkilöstökokemus paranevat vauhdilla. Kaikkein haavoittuvimpien ihmisryhmien tarpeisiin ja palveluihin kiinnitetään erityistä huomiota.


Osoite: Hopeatie 6, 00440 Helsinki

Sinulle suositellut työpaikat