Sosiaalityöntekijä, Länsi-Uudenmaan sosiaali- ja kriisipäivystys - Espoon kaupunki

Tule meille vakituiseen virkaan sosiaalityöntekijäksi sosiaalipalveluiden näköalapaikalle Länsi-Uudenmaan sosiaali- ja kriisipäivystykseen!

Länsi-Uudenmaan sosiaali- ja kriisipäivystys toimii virka-ajan ulkopuolella päivystävänä sosiaaliviranomaisena ja tukee ihmisiä akuuteissa elämän kriisitilanteissa kymmenen kunnan alueella Espoosta Hankoon 24/7/365. Olemme hätäkeskushälytettävä yksikkö ja valmiudessa suuronnettomuuksien varalta. Lisäksi järjestämme onnettomuustilanteissa uhreille ja omaisille psykososiaalista tukea ja tarvittavat palvelut. Teemme tiivistä yhteistyötä muiden viranomaisten kanssa: keskeisiä yhteistyökumppaneitamme ovat poliisi, ensihoito ja pelastuslaitos. Meillä on säännöllinen työnohjaus ja tarvittaessa työntekijöillemme järjestetään erilliset purkutilaisuudet ja kriisityönohjausta.

Sosiaali- ja kriisipäivystystyö on vaihtelevaa, monipuolista ja haastavaa. Päivystystyössä pääset sosiaalialan aitiopaikalle, sillä työtehtäviisi kuuluvat päivystävän sosiaalityöntekijän tehtävät kaikilla sosiaalityön alueilla ja kriisityössä. Sosiaalityöntekijänä toimit oman alasi asiantuntijana ja teet tarvittaessa lainsäädännön edellyttämät välttämättömät ja kiireelliset päätökset. Keskeistä työssä on kiireellisen ja välttämättömän palvelutarpeen arviointi tarvittaessa yhteistyössä asiakkaan, hänen läheistensä ja/tai muiden ammattilasten kanssa. Lisäksi sosiaalityöntekijän työhön kuuluu akuutin kriisityön tekeminen. Työ vaatii, että sinulla on kykyä reagoida nopeasti muuttuviin tilanteisiin ja kykenet tarvittaessa priorisoimaan työtehtäviä. Meillä jokainen työpäivä on erilainen.

Työyhteisössämme on monipuolista osaamista, sitoutunutta ja kokenutta henkilökuntaa. Sinut perehdytetään tehtäviisi. Teemme tiimi- ja parityötä, tulet tekemään tiivistä yhteistyötä yksikkömme sosiaaliohjaajien ja sairaanhoitajien sekä toisten sosiaalityöntekijöiden kanssa. Yksikössämme työskentelee 16 sosiaalityöntekijää, 5 sosiaaliohjaajaa, 3 sairaanhoitajaa, 2 johtavaa sosiaalityöntekijää ja päällikkö.

Arvostamme kokemusta lastensuojelutyöstä ja kriisityöstä sekä hyviä tietoteknisiä valmiuksia.

Työ on kolmivuorotyötä. Esihenkilönäsi toimii johtava sosiaalityöntekijä. Tehtäväkohtaisen palkan lisäksi maksetaan ilta-, yö-, lauantai- ja sunnuntaikorvaukset.

Työpaikan nimi: Länsi-Uudenmaan sosiaali- ja kriisipäivystys

Työaika: keskimäärin 37h 45 min/vko, kolmivuorotyö

Haettava tehtävä on virkasuhteinen.

Sopimusala: SOTE Sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimus.

Kelpoisuusvaatimukset: Sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain (817/2015) 7 §:n mukainen pätevyys.

Tehtävässä edellytetään: Aiempaa kokemusta sosiaalityöstä ja ajokorttia.

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.

Arvostamme:
Työkokemusta lastensuojelusta, kokemusta kriisityöstä, eri asiakastietojärjestelmien hallintaa (Apotti, Effica, ProConsona) sekä ruotsinkielen taitoa.

Länsi-Uudenmaan sosiaali- ja kriisipäivystys, Vitikka 1C, 02630 Espoo

Tutustu työnantajaan
  • Espoon kaupunki, Hyvinvoinnin ja terveyden toimiala, Perhe- ja sosiaalipalvelut, Aikuisten sosiaalipalvelut, Länsi-Uusimaan sosiaali- ja kriisipäivystys
  • TyöpaikkaVakinainenKokoaikatyöVuorotyöVirkasuhde
  • ESPOO-02-1411-21
  • 1.11.2021
  • 3680,36 €/kk
  • 15.10.2021 - 29.10.2021 15:45
  • SosiaalityöSosiaalialaEspooUusimaa

Yhteystietomme

Tehtävästä lisätietoja antaa vs. johtava sosiaalityöntekijä Kirsi Majander, puh. 040 636 9068 (lomalla viikon 42) ja johtava sosiaalityöntekijä Elina Koivisto, puh. 040 169 9195. Tavoittevissa virka-aikaan.

Lisätietoja

Espoon kaupunki, Hyvinvoinnin ja terveyden toimiala, Perhe- ja sosiaalipalvelut, Aikuisten sosiaalipalvelut, Länsi-Uusimaan sosiaali- ja kriisipäivystys

Erilaisia urapolkuja ja mahdollisuuksia kehittymiseen ja kasvuun. Luotettava ja vakaa työnantaja, jolle työntekijöiden hyvinvointi on sydämen asia. Kuulostaako hyvältä? Tule töihin Espoon kaupungille!

Espoo on vireä, kehittyvä ja viihtyisä kaupunki, jossa koko perheen on hyvä asua ja kasvaa. Tarjoamme sinulle työympäristön, jossa on erinomaiset mahdollisuudet työskennellä ja kehittyä maan parhaiden osaajien joukossa, oli ammattiryhmäsi mikä tahansa. Meillä on töissä itseään kehittäviä ja sekä työstään että elämästään nauttivia ammattilaisia.

Työyhteisömme ovat monimuotoisia, kannustavia ja vastaanottavia. Tarjoamme työntekijöillemme hyvät henkilöstöedut, jotka tukevat kokonaisvaltaista hyvinvointia ja jaksamista.

Tavoitteenamme on osaava ja monimuotoinen henkilöstö, joka heijastaa espoolaista väestörakennetta. Rekrytoinnissa edistämme yhdenvertaisuutta ja tasa-arvoa.

Espoossa jokaisella työpäivälläsi on merkitys – kaupungin työntekijänä pääset rakentamaan yhteiskuntaa aitiopaikalta ja vaikuttamaan kaupunkilaisten arkeen. Yhdessä me luomme espoolaisille hyvä arjen, joka päivä – itseämme unohtamatta.


Osoite: Vitikka 1C, 02630 Espoo
Espoon kaupunki - Savuton työpaikka Espoon kaupunki - Vastuullinen kesätyönantaja

Sinulle suositellut työpaikat