Sosiaalityöntekijä, lapsi- ja perhepalvelut - Raaseporin kaupunki

Raaseporin kaupunki hakee lastensuojelun sosiaalityöntekijää lapsi- ja perhepalvelujen yksikköön.

Tule mukaan tiimiimme kehittämään lastensuojelun toimintaa ja työmenetelmiä Raaseporin lapsi- ja perhepalvelujen yksikössä. Sosiaalipalvelujen tuotanto jakautuu seuraavasti: lapsi- ja perhepalvelut, aikuissosiaalityö ja vammaispalvelut sekä maahanmuuttajatoimisto.

Lapsi- ja perhepalvelujen yksikössä on viisi sosiaalityöntekijää, psykiatrinen sairaanhoitaja, kahdeksan perhetyöntekijää, kaksi lastenvalvojaa, yksi kanslisti ja yksikön päällikkö. Yksikön toimitilat sijaitsevat Tammisaaressa, Karjaalla on myös vastaanottopiste. Työskentelemme työpareissa lastensuojelun asiakasasioissa esimiehen ja työtiimin tiiviillä tuella. Meillä on säännöllinen työnohjaus. Raaseporin kaupunki antaa mahdollisuuden etätyöhön.

Kelpoisuus sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain 817/2015 mukaan, hyvä suomen ja ruotsin kielen taito. Aikaisempi työkokemus korjaavasta lastensuojelusta lasketaan eduksi. Odotamme sinulta hyviä sosiaalisia valmiuksia, oma-aloitteisuutta ja positiivista suhtautumista uusiin ajatuksiin ja muutoksiin.
Työ on pitkäjaksoista ja työskentelet paljon moniammatillisissa tiimeissä.
Kokonaispalkka on 3925 € johon lisätään mahdollinen saavutettu kokemuslisä. Koeaika 6 kuukautta. Oma auto on eduksi.

Tehtävään valitun tulee ennen viran vastaanottamista esittää lasten kanssa työskentelevien rikollistaustan selvittämisestä annetun lain edellyttämä rikosrekisteriote.

Raasepori noudattaa 1.3.2018 alkaen tartuntatautilain § 48 mukaisia henkilöstön rokotusvaatimuksia.

Lisätietoja antaa Theresa Vihlman, puh. 019 289 2266, sähköposti theresa.vihlman@raasepori.fi tai Lenita Lehtikangas, puh. 019 289 2262, sähköposti lenita.lehtikangas@raasepori.fi.

Hakemus täytetään osoitteessa www.kuntarekry.fi, työavain 321486. Hakuaika päättyy 30.11.2020 klo 15.00.

Raaseporin kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.raasepori.fi

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja antaa Theresa Vihlman, puh. 019 289 2266, sähköposti theresa.vihlman@raasepori.fi tai Lenita Lehtikangas, puh. 019 289 2262, sähköposti lenita.lehtikangas@raasepori.fi.

Lapsi- ja perhepalvelut
Osoite: Raaseporintie 37, 10650 Tammisaari

Raaseporin kaupunki sijaitsee Helsingin ja Turun puolivälissä, hyvien asumismahdollisuuksien ja kulkuyhteyksien päässä. Kaupunki muodostettiin Tammisaaren ja Karjaan kaupungeista ja Pohjan kunnasta vuonna 2009. Kaupungissa on noin 28 000 asukasta, joista 65 prosenttia puhuu äidinkielenään ruotsia ja 31,5 prosenttia suomea. Kaupungille antavat leimansa luonnonkaunis saaristo, Billnäsin ja Fiskarsin ruukit sekä Mustion linna. Täällä on turvallista elää ja asua. Kaupunki on alueen suurin työnantaja, työntekijöitä on noin 1 900. Kaupunki on savuton työpaikka.

Raaseporin kaupunki - Savuton työpaikka Raaseporin kaupunki - Unicef lapsiystävällinen kunta