test

Sosiaalityöntekijä, lapsiperheiden palveluiden yksikköön, Hanko

Hakuaika päättyy  8.2.2023 15:45

Haemme sosiaalityöntekijää lapsiperheiden palveluiden yksikköön.

Haluaisitko päästä toteuttamaan sosiaalihuoltolain mukaista lapsiperheiden sosiaalityötä yhdessä ammattitaitoisen, aktiivisen ja innostuneen työyhteisön kanssa? Jos vastaat kyllä, voit olla etsimämme henkilö.

Tarjoamme rennon ja kannustavan sekä kehittämismyönteisen työyhteisön sekä haastavan, mielenkiintoisen ja innostavan työn lapsiperhesosiaalityön kentällä. Asiakasmäärämme on maltillinen ja sosiaalityöntekijällä on todella mahdollisuus päästä tekemään sosiaalityötä.

Työyhteisössämme on vahvaa moninaista ammatillista osaamista ja esimiehellä on pitkä kokemus lastensuojelutyöstä. Systeeminen toimintamalli on käytössä lastensuojelussa ja lapsiperhepalveluissa.

Tarjoamme joustavan työajan, lounasedun ja mahdollisuuden säännölliseen työnohjaukseen ja täydennyskoulutukseen. Hangossa sosiaalityöntekijä saa oman työhuoneen ja myös mahdollisuuden tehdä etätyötä. Henkilöstöetuumme kuuluu liikuntaa ja kulttuuria. Yksikön auto on käytettävissä virka-ajoihin. Autamme myös tarvittaessa asunnon löytämisessä.

Kelpoisuusvaatimuksena on sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain (817/2015) 7 §:n mukainen pätevyys.

Työtehtävät edellyttävät hyviä suullisia ja kirjallisia taitoja kummassakin kotimaisessa kielessä. Sijaispätevällä sosiaalityön opiskelijalla on mahdollisuus tulla huomioiduksi määräaikaiseen työsuhteeseen.

Arvostamme työntekijöiden aloitekykyä sekä myönteistä asennetta kehittämiseen ja koulutukseen.

Tarjoamme kilpailukykyisen palkan SOTE-sopimuksen mukaisesti. Tehtäväkohtainen palkka kelpoisuusehdot täyttävälle sosiaalityöntekijälle on 3 844,13 €/kk.

Lisätietoja antaa johtava sosiaalityöntekijä Harald Holmström 040 135 9476, harald.holmstrom@luvn.fi. Haastattelemme hakijoita hakuaikana.

Tule mukaan motivoituneeseen tiimiimme työskentelemään Hangon lasten, nuorten ja perheiden hyvinvoinnin puolesta!

Harald Holmström 040 135 9476

Organisaation työpaikat

Työnantaja

Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue järjestää sosiaali- ja terveyspalvelut, pelastustoimen palvelut sekä opiskeluhuollon psykologi- ja kuraattoripalvelut 1.1.2023 alkaen Espoon, Hangon, Inkoon, Karkkilan, Kauniaisten, Kirkkonummen, Lohjan, Raaseporin, Siuntion ja Vihdin asukkaille. Tutustu työnantajaan