test
Sosiaalityöntekijä: lapsiperheiden palvelut, Kitee (ID5580) - Siun sote

TERVETULOA SIUN SOTEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON

Siun sotessa on haettavana 23.1.2022 mennessä SOSIAALITYÖNTEKIJÄN virka

Etsimme työyhteisöömme perhe- ja sosiaalipalveluihin lapsiperheiden palveluiden sosiaalityöntekijää 25.1.2022 alkaen tai sopimuksen mukaan. Sosiaalityöntekijä työskentelee Siun soten perhe- ja sosiaalipalveluiden Eteläisellä alueella (Kitee, Tohmajärvi, Rääkkylä).

Lapsiperheiden palveluiden sosiaalityöntekijä osallistuu erityistä tukea tarvitsevien asiakkaiden palveluiden arviointiin, suunnitteluun ja järjestämiseen palvelutarpeen arvioinnin mukaisesti. Työskentely edellyttää itsenäistä työotetta, verkostotyötaitoja, kykyä arvioida laajoja kokonaisuuksia, paineensietokykyä sekä hyviä dokumentointitaitoja. Ajokortti on välttämätön viran hoitamiseksi.

Toimit osana lapsiperheiden palveluiden tiimiä, jossa tuotetaan varhaisen tuen perhetyötä ja -sosiaaliohjausta, lapsiperheiden kotipalvelua, perheneuvolapalveluita, ammatillisen tukihenkilön palveluja sekä muita shl:n mukaisia lapsiperheille suunnattuja palveluita. Yhteistyötä tehdään tiiviisti laajan verkoston kanssa. Hakijalle eduksi katsotaan Sytyn ja lapset puheeksi mallien osaaminen sekä asiantuntemus nepsy- piirteisten lasten palvelujärjestelmästä.

Kelpoisuusehtona on sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain (817/2015) 7 §:n mukainen laillistus tai lupa toimia sosiaalityöntekijän tehtävissä. Kelpoisuusehdot täyttävien hakijoiden puuttuessa voidaan huomioida myös opintojen loppuvaiheessa olevat opiskelijat määräaikaiseen virkasuhteeseen.

Tehtäväkohtainen palkka on 3531,77 euroa / kk

Muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimuksen (SOTE-sopimus) mukaisesti. Ehdollisesti tehtävään valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä rikosrekisteriote (Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämiseksi (504/2002).

Lisätietoja: (4.1.2022 alkaen) Eteläisen alueen lapsiperhepalveluiden johtava sosiaalityöntekijä Mikko Nenonen, p. 013 330 5301, mikko.nenonen@siunsote.fi

Jätä hakemus sähköisesti

Joensuussa 23.12.2021

Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä

Tervetuloa Siun soten ammattilaisten joukkoon! Siun sote tuottaa sosiaali- ja terveyshuollon integroituja palveluja koko Pohjois-Karjalan maakunnan alueelle. Olemme Pohjois-Karjalan suurin työnantaja ja meillä työskentelee noin 7400 sote-alan ammattilaista.

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja

TERVETULOA SIUN SOTEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä järjestää julkiset sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut 14 kunnan alueella. Lisäksi kuntayhtymä järjestää ympäristöterveydenhuollon ja pelastustoimen palvelut Pohjois-Karjalassa. Alueella asuu noin 170 000 asukasta ja Siun sotessa on yhteensä noin 7800 työntekijää. Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen työn suuressa ja kehittyvässä organisaatiossa!

Siun sote - Vastuullinen kesätyönantaja

Sinulle suositellut työpaikat