test

Sosiaalityöntekijä, lapsiperheiden palvelut

Hakuaika päättyy  15.11.2023 15:00

Satakunnan hyvinvointialueella on haettavana sosiaalityöntekijän virka lapsiperheiden palveluissa. Tervetuloa töihin Satakunnan hyvinvointialueelle lasten, nuorten ja perheiden toimialueelle!

Etsimme joukkoomme sosiaalityöntekijää lapsiperheiden sosiaalipalveluihin. Meillä on vakituinen virka avoinna Perhekeskus Pohjatuulessa. Virka joka sijoittuu Kankaanpään, Jämijärven, Karvian, Siikaisten ja Pomarkun alueelle. Työpiste/toimistotilat sijaitsevat Kankaanpäässä. Työ on luonteeltaan liikkuvaa, joten ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus ovat välttämättömiä tehtävän hoitamisessa.

Sosiaalityöntekijänä toimit osana perhekeskuksen osaavaa lapsiperheiden sosiaalipalvelujen tiimiä. Tiimin tehtäviin kuuluvat mm. lastensuojeluilmoitusten käsittely, palvelutarpeen arviointi ja lapsiperheiden sosiaalihuoltolain mukaiset asiakkuudet. Tiimissä työskentelee sosiaalityöntekijän lisäksi kolme sosiaaliohjaajaa ja neljä perhetyöntekijää. Perheoikeudelliset palvelut sekä perheneuvola sijaitsevat samoissa tiloissa mahdollistaen tiiviin yhteistyön. Työtä tehdään monenlaisissa verkostoissa ja yhteistyössä perhekeskuksen muiden toimijoiden, lastensuojelun ja kuntien sivistyspalveluiden kanssa.

Työyhteisössämme puhallamme yhteen hiileen, toinen toisiamme tukien ja kunnioittaen. Odotamme sinulta halua omalla toiminnallasi tukea ja luoda hyvää työilmapiiriä. Arvostamme hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, innostunutta ja aktiivista moniammatillista työotetta sekä halua palvelujen kehittämiseen. Haemme virkaan vakituista viranhaltijaa nykyisen sosiaalityöntekijämme lopettaessa tehtävän hoitamisen vuoden lopussa.

Tarjoamme sinulle monipuolista, vastuullista ja haasteellista työtä uudistuvassa työympäristössä. Meille tärkeää on työntekijöiden hyvinvointi ja osaamisen kehittäminen. Työllesi saat esihenkilön vahvan tuen ja hyvän toimivan ja ammattitaitoisen tiimin. Tehtävän hoidossa on mahdollisuus etätyöhön.

Ota rohkeasti yhteyttä! Toiveena on, että tehtävään valittu voisi aloitella jo ennen edellisen sosiaalityöntekijän poisjäämistä tehtävästä.

Kelpoisuusvaatimuksena on sosiaalihuollon ammattihenkilölain 817/2015 (7 §) mukainen sosiaalityöntekijän kelpoisuus tai oikeus toimia sosiaalityöntekijän virassa määräaikaisesti. Palkkaus määräytyy SOTE-sopimuksen mukaan. Virkaan valitun tulee esittää nähtäväksi hyväksyttävä todistus terveydentilastaan ja lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) 3 §:n mukainen rikosrekisteriote ennen viran vastaanottamista. Viran täyttämisessä noudatamme kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Hakemus lähetetään ensisijaisesti sähköisesti Kuntarekry -järjestelmän kautta. Ilmoitus ja hakuohjeet löytyvät kokonaisuudessaan osoitteesta www.sata.fi/rekry. Alkuperäiset tutkintotodistukset tarkastetaan haastateltavilta.

Sähköiseen hakuun liittyviä ohjeita:
Rekrytointipalvelut, puh. 044 707 6979 tai 044 403 2604 tai rekrytointi@sata.fi


Lisätietoja

http://www.sata.fi

Perhekeskuksen päällikkö Hannaleena Vuorinen
p. 040 6524 269 / hannaleena.vuorinen@sata.fi

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja

Meillä työskentelee noin 10 000 sosiaali- ja terveydenhuoltoalan sekä pelastustoimen ammattilaista. Meistä noin 9 000 on sote-työntekijöitä ja noin 300 pelastustyöntekijöitä. Myös opiskeluhuollon kuraattori- ja psykologipalvelut ovat osa hyvinvointialuetta. Tuotamme myös laajasti tukipalveluita ja meilä voit työskennellä myös esim. logistiikan, hankintojen ja ateriapalveluiden parissa. Meillä voit työskennellä lähes jokaisessa Satakunnan kolkassa. Liity osaavaan joukkoomme!

Tutustu työnantajaan