Skip to main content
test

Kiinnostaako työ perheiden parissa lastensuojelussa?

Haemme kahta uutta sosiaalityöntekijää mukavaan tiimiimme Kallion perhekeskukseen 5.9.2022 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Tiimiimme kuuluu lastensuojelun sosiaalityöntekijöitä, aikuissosiaalityön sosiaaliohjaaja, psykiatrinen sairaanhoitaja, perheneuvolan sosiaalityöntekijä ja psykologi, sosiaaliohjaajia sekä johtava sosiaalityöntekijä. Moniammatillinen tiimityö mahdollistaa laajan ammatillisen osaamisen ja tuen tarjoamisen palvelutarpeen arviointiprosessin aikana.

Sosiaalityöntekijänä autat sosiaalityön keinoin lapsia ja heidän perheitään. Toimit vastuusosiaalityöntekijänä ja arvioit lapsen sekä tämän perheen tuen tarvetta yhdessä muiden ammattilaisten kanssa. Työhösi kuuluu myös virka-aikana tehtävää päivystystyötä.

Työ sopii sinulle, joka pidät moniammatillisesta työstä lasten ja perheiden kanssa. Työ on nopeatempoista ja monipuolista, ja jokainen työpäivä on erilainen. Tukenasi ovat työtoverit sekä säännölliset tiimikokoukset, lähiesihenkilön tuki ja työnohjaus. Yhdessä perehdytämme sinut uuteen työhösi mahdollisimman hyvin. Työ soveltuu niin uransa alkuvaiheessa oleville kuin kokeneillekin työntekijöille. Arvostamme aitoa kiinnostusta perheiden kanssa työskentelyyn, hyviä vuorovaikutus- ja dokumentointitaitoja sekä organisointikykyä.

Toimipisteemme sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä Kallion perhekeskuksessa. Viihtyisä, remontoitu perhekeskuksemme otettiin käyttöön kolme vuotta sitten. Käytettävissäsi on myös henkilöstöravintola ja kuntosali. Joustava työaika ja mahdollisuus etätyöhön tukevat työn suunnittelua ja jaksamista. Saat meiltä kaupungin monipuoliset henkilöstöedut ja hyvät kouluttautumismahdollisuudet sekä mahdollisuuden työsuhdeasuntoon. Tarjoamme käyttöösi myös HSL:n työsuhdematkalipun.

Jätä hakemuksesi osoitteessa helsinkirekry.fi.

Kelpoisuusehto:
Edellytyksenä on sosiaalihuollon ammattihenkilölain 817/2015 (7§) mukainen sosiaalityöntekijän kelpoisuus.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito sekä ruotsin kielen tyydyttävä suullinen taito.

Valitun on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa virkaan kuuluvia tehtäviä.

Kelpoisuusehdot täyttävien hakijoiden puuttuessa tehtävä voidaan täyttää tilapäisesti enintään vuoden ajaksi sosiaalityöntekijän ammattiin opiskelevalla henkilöllä, joka on suorittanut hyväksytysti sosiaalityön perus- ja aineopinnot sekä niihin liittyvän käytännön harjoittelun. Edellä mainittujen virkojen lisäksi syksyllä 2022 tarjoamme sijaispätevälle sosiaalityöntekijälle mahdollisuuden tehdä osa-aikaista työtä esim. opintojen ohella.

Tehtävässä edellytetään rikostaustaotteen esittämistä (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä 504/2002).

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa sekä 48a §:n mukaista koronarokotussuojaa.

Luemme eduksi:
- kokemuksen lastensuojelutyöstä ja palvelutarpeen arvioinnista
- Helsingin kaupungin palvelujärjestelmän tuntemuksen

Lisätietoja

https://www.hel.fi/fi/sosiaali-ja-terveyspalvelut/toihin-meille

Tutustu työnantajaan
  • Sosiaali- ja terveystoimiala, Lastensuojelu ja perhesosiaalityö, Lapsiperheiden palvelutarpeen arviointi ja tuki 2, Kallio
  • TyöpaikkaVakinainen
  • SOTE-01-589-22
  • 5.9.2022 tai sopimuksen mukaan
  • 3680,36 e/kk + yleiskorotus 1.6.2022
  • 26.7.2022 - 22.8.2022 16:00
  • KuntaSosiaalityöHelsinkiUusimaa

Yhteystietomme

johtava sosiaalityöntekijä Jaana Toivio, p. 050 3525957 tai
ajalla 8.-12.8.2022 sosiaalityöntekijä Anneli Niittuinperä, p. 050 5769983

Lisätietoja

Sosiaali- ja terveystoimiala, Lastensuojelu ja perhesosiaalityö, Lapsiperheiden palvelutarpeen arviointi ja tuki 2, Kallio

Stadin sote on Suomen suurin ja alan johtava toimija ja uudistaja. Rakennamme yhdessä sote-palveluja, jotka kansalaiset haluavat valita jatkossakin. Palvelujemme saatavuus ja asiakaskokemus, vaikuttavuus, tuottavuus sekä henkilöstökokemus paranevat vauhdilla. Kaikkein haavoittuvimpien ihmisryhmien tarpeisiin ja palveluihin kiinnitetään erityistä huomiota.


Osoite: Toinen linja 4 C, 00530 Helsinki

Sinulle suositellut työpaikat