Sosiaalityöntekijä (lapsiperheiden sosiaalipalv.) - Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalvelujen ky.

ESSOTE hakee sosiaalityöntekijää lapsiperheiden sosiaalipalveluihin toistaiseksi voimassa olevaan virkaan 1.10.2020 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Tällä hetkellä sosiaalityöntekijän osaamiselle on tarvetta alkuarvioinnissa ja lastensuojelun virka-aikaisessa päivystyksessä. Tiimissä työskentelee 4 sosiaalityöntekijää ja 3 ohjaajaa. Päivystys toteutetaan työparityöskentelynä ohjaajan kanssa arkisin klo 8-14. Päivystyksessä otetaan vastaan lastensuojeluilmoituksia ja sosiaalihuoltolain mukaisia yhteydenottoja. Päivystyksen työpari arvioi tehtyjen ilmoitusten ja yhteydenottojen perusteella kiireellisten toimenpiteiden toteuttamisen ja aloittaa tarvittaessa lapsen palvelutarpeen arvioinnin. Essotessa on kehitetty monitoimijaista arviointia. Päivystys tarjoaa myös konsultaatiota kuntalaisille ja muille yhteistyötoimijoille. Sosiaalityöntekijä työskentelee sekä itsenäisesti että työparina muiden ammattilaisten kanssa. Työ edellyttää moniammatillista työskentelyä asiakkaiden verkostojen kanssa.

Meille on tärkeää, että työntekijät voivat hyvin ja työskentelyilmapiiri säilyy työtä tukevana. Työntekijöillämme on säännöllinen työnohjaus sekä mahdollisuus kouluttautumiseen. Olemme aloittaneet kouluttautumisen muun muassa systeemiseen työskentelymalliin. Kehitämme jatkuvasti prosessejamme vastaamaan asiakkaiden muuttuvia tarpeita. Sinulla on siis mahdollisuus vaativan työn lisäksi osallistua työn kehittämiseen. Työssä on mahdollisuus pitää myös etätyöpäiviä.

Tule huipputiimiimme toteuttamaan ja kehittämään laadukasta palvelua Essoten alueen asukkaille!

Kelpoisuutena virkaan on oikeus harjoittaa sosiaalityöntekijän ammattia laillistettuna ammattihenkilönä. Huomioimme myös sosiaalityöntekijän ammattiin opiskelevat henkilöt. Tilapäisesti sosiaalityöntekijän tehtävissä voi toimia enintään vuoden ajan sosiaalityöntekijän ammattiin opiskeleva henkilö, joka on suorittanut hyväksytysti sosiaalityön aineopinnot ja käytännön harjoittelun.

Eduksi luetaan kokemus sosiaalityöstä ja lasten, nuorten ja perheiden kanssa työskentelystä.

Hakemukset toimitetaan ensisijaisesti sähköisellä lomakkeella työpaikkailmoituksen alareunassa olevasta hae työpaikkaa -linkistä tai te-palvelut.fi-sivustolla näkyvän linkin kautta. Hakemukseen tulee liittää pdf-tiedostona haettavaan tehtävään kelpoisuuden osoittava tutkintotodistus. Ulkomailla suoritetuista tutkinnoista ja työtodistuksista tulee olla viralliset suomenkieliset käännökset. Palvelussuhteen ehdot ja tehtäväkohtainen palkka määräytyvät KVTES:n ja tehtävän vaativuuden arviointijärjestelmän mukaisesti. Ennen valinnan vahvistamista tulee valitun esittää vaadittavat todistukset terveydentilastaan. Lasten kanssa työskentelevän tulee esittää rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) 3 §:n mukainen hyväksyttävä rikosrekisteriote ennen työn aloittamista. Palvelussuhteessa noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Lisätietoja

http://www.essote.fi

Tutustu työnantajaan

Palveluesimies Kirsi Kaskinen, puh. 040 359 6887, kirsi.kaskinen@essote.fi.
Käytämme sähköistä viestintää rekrytointiprosessin eri vaiheissa. Hakemuksen tekniseen täyttämiseen liittyvissä kysymyksissä ohjeita voit kysyä ohjelman pääkäyttäjiltä: Hannele Muhonen, puh. 040 359 7980 tai Juuli Pulkkinen, puh. 040 359 8683.
Työpaikkahakemuksen Työkokemus-kohtaan merkitään tällä hetkellä voimassa olevan työsuhteen päättymispäiväksi hakuajan päättymispäivä.

Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalvelujen ky.
Osoite: Porrassalmenkatu 35-37, 50100 Mikkeli

Essote on Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä, joka tuottaa Mikkelin, Hirvensalmen, Juvan, Kangasniemen, Mäntyharjun, Pertunmaan ja Puumalan kunnan sosiaali- ja terveyspalvelut sekä erikoissairaanhoidon. Lisäksi kuntayhtymä tuottaa Pieksämäen ja Joroisten erikoissairaanhoidon palvelut.

Tarjoamme kattavasti eri erikoisalojen palveluja ja toimimme opetussairaalana. Meillä on myös mahdollista toimia laaja-alaisesti perusterveydenhuollon sekä sosiaalialan työtehtävissä.

Tuemme työntekijöiden ammatillista kehittymistä koulutuksen ja työnohjauksen avulla. Tarjoamme mielenkiintoisia työtehtäviä osaavassa työyhteisössä ja nykyaikaisessa työympäristössä. Lisäksi tarjoamme työntekijöillemme ePassi-edun (liikunta/kulttuuri). Ammattilaisia kuntayhtymässä työskentelee yli 3500.

Etelä-Savo sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien varrella Saimaan äärellä. Vireästä maakunnasta löytyy monipuoliset harrastusmahdollisuudet. Asuntoja löytyy helposti niin keskustan sykkeestä kuin maaseudun rauhasta. Mikkelin keskussairaala sijaitsee kaupungin keskustassa ja lyhyen kävelymatkan päässä matkakeskuksesta.

Olet lämpimästi tervetullut työskentelemään kanssamme!