test

Sosiaalityöntekijä, lapsiperheiden sosiaalipalv.

Hakuaika päättyy  11.4.2023 14:00

Haemme sosiaalityöntekijää sijaisuuteen 31.12.2024 asti, Kemiönsaareen. Tulet tekemään töitä sekä lastensuojelun että lapsiperheiden sosiaalityön asiakkaiden parissa. Tehtäviisi kuuluu myös palvelutarpeen arviontien tekeminen.

Pidämme tärkeänä hyvää työilmapiiriä ja työssä jaksamista. Uskomme, että kun työntekijä voi hyvin, asiakas saa parasta mahdollista palvelua. Tuemme toisiamme haasteellisina aikoina ja meillä on hyvä yhteishenki. Asiakastyössä korostamme aitoa, avointa läsnäoloa ja kohtaamista. Työssämme lapsi on aina keskiössä. Lastensuojelussa on käytössä systeeminen toimintamalli. Palvelualueemme on kaksikielinen ja meillä pääset rikastamaan kielitaitoasi.

Työn tukena sinulla on viikoittain kokoontuva tiimi ja kolmen viikon välein systeeminen tiimi. Tarjoamme työntekijöille säännöllisen ryhmätyönohjauksen ja lastensuojelun juridisen konsultaation. Käytössäsi on myös toimistotyöntekijän työpanos, jotta voit keskittyä sosiaalityöhön.

Odotamme sinulta asiakaslähtöistä, reflektoivaa ja kehittämismyönteistä työotetta, avoimuutta, hyviä yhteistyötaitoja ja rohkeutta tehdä asioita toisin. Arvostamme kokemustasi lasten, nuorten ja perheiden parissa tehtävästä työstä. Ajokortti on välttämätön. Yksikön käytössä on leasing-auto, mutta oman auton käyttömahdollisuus on toivottavaa.

Tarjoamme sinulle työn tueksi:
- Kohtuullisen asiakasmäärän, alle 35 asiakasta
- Systeemisen tiimin tuen
- Viikoittaisen mahdollisuuden etätöihin
- Mahdollisuuden ryhmätyönohjaukseen
- Lähiesimiehen ja tiimin tuen
- Avoimen ja rakentavan keskustelukulttuurin
- Positiivisen ja mukavan työyhteisön ja työilmapiirin

Kelpoisuusvaatimuksena on sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain (817/2015) mukainen sosiaalityöntekijän laillistus sekä molempien kotimaisten kielten hyvä suullinen ja kirjallinen taito.

Varhan työntekijät saavat valita itselleen mieluisan työsuhde-edun kolmesta vaihtoehdosta, jotka painottuvat eri tavoin liikunta-, hyvinvointi-, kulttuuri-, työmatka- ja/tai lounasedun kesken.

Tehtävään valitulta vaaditaan, että hän toimittaa itseään koskevan, lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) tarkoittaman rikosrekisteriotteen. Kielitaito osoitetaan todistuksella.

Lisätietoja tehtävästä antaa lapsiperhepalvelujen päällikkö, Anna Tähtinen, p. 040 488 6091, anna.m.tahtinen@varha.fi
Hakemuksen jättäminen: Hakemus tulee jättää sähköisen hakulomakkeen kautta. Jos et pysty tekemään sähköistä hakemusta, voi paperihakemuksen toimittaa postitse osoitteella VSHVA, Kirjaamo, PL 52, 20521 Turku.

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja

Varsinais-Suomen hyvinvointialue (Varha) on yksi Suomen suurimmista työnantajista. Me 23 000 Varsinais-Suomen sosiaali-, terveys- ja pelastusalan tekijää turvaamme, parannamme ja pelastamme – hyvinvointia yhdessä, joka päivä. Tarjoamme merkityksellistä työtä kaupunkien, maaseudun, saariston ja meren rikastamalla uniikilla alueella. Yliopistollisessa ja kaksikielisessä työyhteisössämme on lähes 800 eri ammattinimikettä. Toimimme keskeisten arvojemme mukaisesti – ystävällisesti ammattitaidolla, arvostavan yhdenvertaisesti ja vastuullisen vaikuttavasti. #hyvintekijät Tutustu työnantajaan