test
Sosiaalityöntekijä, lapsiperheiden sosiaalipalvelu - Pirkkalan kunta

Etsimme sosiaalityöntekijää määräaikaiseen virkaan ajalle 13.12.2021-31.5.2022 tai sopimuksen mukaan.

Sosiaalityöntekijän työtehtävissä painottuvat lapsiperheiden palvelutarpeen arvioinnit sekä virka-aikana tehtävä lastensuojelun päivystystyö. Palvelussuhteen alkaessa tehtävä sijoittuu Pirkkalan lapsiperheiden sosiaalipalveluihin ja työpiste sijaitsee Pirkkalassa. Asiakkaita tavataan myös Vesilahden kunnan alueella. Tarjoamme sinulle ammattitaitoisen tiimin ja lähiesimiehen tuen sekä mahdollisuudet lisä- ja täydennyskoulutukseen. Käytettävissäsi on myös joustavat etätyön mahdollisuudet.

Työtehtävien hoitaminen edellyttää oman auton käyttömahdollisuutta. Arvostamme aiempaa kokemusta lapsiperheiden kanssa tehtävästä sosiaalityöstä. Odotamme sinulta hyviä vuorovaikutustaitoja, rohkeutta ja taitoa asiakastyöhön sekä hyviä yhteistyötaitoja moniammatillisessa tiimissä työskentelyyn.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on laillistettu sosiaalityöntekijä (sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain 817/2015 mukainen pätevyys). Edellytämme Valvira-rekisteröintiä ja tartuntatautilain (48 §) mukaista rokotussuojaa. Kelpoisuusehdot täyttävien hakijoiden puuttuessa tehtävä voidaan täyttää määräaikaisesti sosiaalityötä pääaineena opiskelevalla henkilöllä, joka on suorittanut hyväksytysti sosiaalityön perus- ja aineopinnot sekä niihin liittyvän käytännön harjoittelun.

Valitun tulee esittää lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämistä annetun lain (504/2002) mukainen rikostaustaote.

Viran täyttämisessä noudatetaan 2 kuukauden koeaikaa. Työaika on 37 h 45 min / viikko ja työ on päivätyötä. Muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät Sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimuksen (SOTE-sopimus) mukaisesti.

Alkuperäiset työ- ja tutkintotodistukset esitetään haastattelussa.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

johtava sosiaalityöntekijä Mirka Forsström, puhelin: 040 133 5747, sähköposti: etunimi.sukunimi@pirkkala.fi

Lisätietoja

Pirkkalan kunta

Pirkkala on yli 19 000 asukkaan kunta, joka työllistää noin 1400 henkilöä. Pirkkala sijaitsee Pirkanmaalla, Tampereen kaupunkiseudulla. Tilastojen mukaan Pirkkala on Suomen vetovoimaisin kunta, jonka asukasluku on 2000-luvulla kasvanut nopeimmin suhteessa väkilukuun. Ikärakenteeltaan nuoressa kunnassa asuu paljon lapsiperheitä, ja väestö on maan kolmanneksi koulutetuinta.

Kuntien asukastyytyväisyystutkimuksessa Pirkkala on sijoittunut viime vuosina kärkikolmikkoon. Tästä kuuluu kiitos henkilöstöllemme, josta haluamme pitää hyvää huolta. Mukavan kokoinen organisaatio antaa työnteolle mielekkäät puitteet, joissa pääset kehittämään osaamistasi. Pirkkalan kunnan arvot – välittäminen, vastuullisuus, yhteisöllisyys ja luovuus – näkyvät arjessamme.

Pirkkalan kunta tarjoaa työntekijöilleen monia etuja, kuten esimerkiksi tukea liikuntaharrastuksiin, työkyvyn ylläpitämiseen ja omaehtoiseen opiskeluun. Olemme savuton työpaikka.


Osoite: Pirkkala, 33960 Pirkkala

Sinulle suositellut työpaikat