Sosiaalityöntekijä, lapsiperheiden sosiaalityö

Hakuaika päättyy  24.6.2024 14:00

Haemme sosiaalityöntekijää vakituiseen virkasuhteeseen erityisen tuen tarpeisten asiakkaiden omatyöntekijäksi lapsiperhesosiaalityön tiimiin 5.9.2024 alkaen

Etelä-Pohjanmaan Hyvinvointialueen Seinäjoen sote-keskuksessa on avoinna sosiaalityöntekijän virka lapsiperheiden sosiaalipalveluissa. Sosiaalityöntekijä toimii omatyöntekijänä erityisen tuen tarpeessa oleville lapsille, joilla on sosiaalihuoltolain mukainen asiakkuus.

Toimimme lapsiperheiden sosiaalipalveluissa systeemisen toimintamallin mukaisesti kolmessa pikkutiimissä. Jokaiseen tiimiin kuuluu sosiaalityöntekijöitä, sosiaaliohjaajia ja perheterapeutti. Vastuuyksikköjohtaja toimii tiimien esihenkilönä ja konsultoivana sosiaalityöntekijänä.

Lapsiperheiden sosiaalityössä on tehty pitkäaikaista kehittämistyötä, jonka ansiosta prosessit on selkeästi kuvatut ja työmäärä on kohtuullinen. Sosiaalityöntekijän työn tueksi on käytössä oman tiimin ja esihenkilön lisäksi mm. mentorointiohjelma, ryhmätyönohjaus ja konsultaatiomahdollisuuksia. Käytössä on liukuva työaika ja osittainen etätyömahdollisuus.
Valinnassa katsomme hakijan eduksi aikaisemman työkokemuksen lapsiperheiden sosiaalityöstä tai lastensuojelusta, hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot, kehittävän työotteen sekä kyvyn työskennellä moniammatillisesti sekä itsenäisesti.

Kelpoisuusvaatimuksena sosiaalityöntekijän virkaan on laillistettu sosiaalityöntekijä. Virkaan voidaan määräajaksi valita myös loppuvaiheen sosiaalityön opiskelija, mikäli kelpoisuusehdot täyttäviä hakijoita ei ole.

Palkkaus ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät SOTE-sopimuksen mukaan. Virassa noudatetaan koeaikaa. Tehtävään valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä nähtäväksi lain (504/2002) mukainen ote lasten kanssa työskentelevän rikostaustan selvittämiseksi.

Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue

Yhteystiedot

Vastuuyksikköjohtaja Anna Ruokoja

Yhteydenotot ensisijaisesti sähköpostilla: anna.ruokoja@hyvaep.fi

Puh. 044 4384114

Hae työpaikkaa

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue on Etelä-Pohjanmaan maakunnan kattava hyvinvointialue. Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue on yhdistänyt yksitoista sote-organisaatiota ja pelastuslaitoksen. Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue palvelee 192 150 asukasta. Työntekijöitä Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialueella on noin 10 000. Tutustu työnantajaan