Sosiaalityöntekijä / Lapsiperheiden sosiaalityö - Tampereen kaupunki

Läntisen alueen lapsiperheiden sosiaalityön toimipiste sijaitsee Tipotien sosiaali- ja terveysasemalla. Lapsiperheiden sosiaalityön tiimi on moniammatillinen. Jokaiseen tiimiin kuuluu johtava sosiaalityöntekijä, 1-2 palveluohjaajaa, palveluneuvoja, kahdeksan sosiaalityöntekijää sekä viisi sosiaaliohjaajaa. Haluamme olla asiantuntemuksesta tunnettu yhteisö, jossa jokainen viihtyy sekä tulee kuulluksi. Tule mukaamme rakentamaan parempaa lapsiperheiden sosiaalityötä Tampereelle!

Haemme sosiaalityöntekijää vakituiseen virkaan Läntiselle lapsiperheiden sosiaaliasemalle.

Lännen lapsiperheiden sosiaaliaseman sosiaalityöntekijänä vahvistat ihmisten osallisuutta ja toimintakykyä. Sosiaalityöntekijän työnkuvaan kuuluu erityisen tuen tarpeessa olevan lapsen palvelutarpeen arviointi ja lisäksi sosiaalityöntekijä toimii omatyöntekijänä sosiaalihuoltolain mukaisten palvelujen tarpeessa oleville lapsille ja nuorille. Työtehtäviin kuuluu myös asiakkuudessa olevien lasten vanhempien kanssa tehtävä tarvittava aikuissosiaalityö.

Kelpoisuusvaatimuksena on Suomessa laillistettu sosiaalityöntekijä. Ennen tehtävän vastaanottamista valitun tulee esittää rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentin mukainen rikosrekisteriote.

Eduksi katsotaan alan aikaisempi työkokemus, hyvät monialaiset yhteistyötaidot, kyky tehdä päätöksiä, kantaa vastuuta asiakasprosessista sekä suunnitelmallisesta muutostyöstä.

Tehtävää aiemmin hakeneet otetaan haussa huomioon.

Lisätietoja tehtävästä antaa johtava sosiaalityöntekijä Sari Konttinen, puh. 050 373 0423 sekä palvelupäällikkö Terhi Huttunen puh. 050 301 0462.

Hakuaika päättyy 12.3.2021. Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 15.00 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.

Lisätietoa hakemisesta saat Monetra Pirkanmaan Rekrytointipalveluista puh. 040 806 3184, hr.pirkanmaa@monetra.fi

On vain yksi Tampere, mutta monta syytä tulla ja jäädä. Tampereen tavoitteena on olla korkean osaamisen kaupunki, arjen ykkönen ja vetovoimainen elämyskaupunki. Olemme kompaktin kokoinen kaupunki, jossa tykätään työskennellä, asua ja opiskella. Tehtävämme on varmistaa, että palvelut ovat sujuvia, liikkuminen helppoa ja vapaa-ajan mahdollisuudet monipuolisia. Tarjoamme sinulle Tampereen kaupungilla vakaan työpaikan vastuullisessa ympäristössä sekä monipuoliset työsuhde-edut. Tule osaksi monialaista osaajajoukkoamme tekemään yhteiskunnallisesti merkittävää työtä kaupunkilaisten hyväksi. Tule Tampereen tekijäksi!

Tampereen kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.tampere.fi
http://www.tampere.fi/tyo-ja-yrittaminen/meille-toihin

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja tehtävästä antaa johtava sosiaalityöntekijä Sari Konttinen, puh. 050 373 0423 sekä palvelupäällikkö Terhi Huttunen puh. 050 301 0462.

Sosiaali- ja terveyspalvelut/ Perhepalvelut, länsi
Osoite: 33101 Tampere

Tampereen kaupunki on Pirkanmaan suurin työnantaja. Rakennamme yhdessä Tampereen kaupunkia noin 14 500 työntekijän voimin. Työmme on merkityksellistä ja yhteiskunnallisesti arvokasta, työtä kaupunkilaisten hyväksi.

Kaupungin tekemisessä näkyy kumppanuus- ja kehittämiskulttuuri, jossa johtaminen on mahdollistavaa, henkilöstö kehittää ja yhteisöllisyys on vahvaa. Osallistumme vuosittain Vastuullinen Kesäduuni -kampanjaan ja olemme sitoutuneet toteuttamaan sen periaatteita jokapäiväisessä työssämme ympäri vuoden. Kampanjan ja kaupungin periaatteita ovat muun muassa hyvä hakijakokemus sekä oikeudenmukaisuus ja tasapuolisuus.

Menestyäkseen kaupunki tarvitsee joukkoonsa parhaat osaajat. Tule osaksi moniammatillista ja asiantuntevaa henkilöstöämme!

Tampereen kaupunki - Savuton työpaikka