Sosiaalityöntekijä, Lapsiperheiden sosiaalityö, Turku

Hakuaika päättyy  21.5.2024 14:00

Haemme kahta (2) Sosiaalityöntekijää Lapsiperheiden palveluun Turkuun

Meillä työskentelevät lapsiperheiden palvelupäällikkö, johtava sosiaalityöntekijä, 8 sosiaalityöntekijää, yksi sosiaaliohjaajaa, vastaava perheohjaaja, 4 perheohjaajaa, 2 perhetyöntekijää ja toimistosihteeri. Systeemisissä tiimeissämme meitä luotsaa loistava perheterapeutti.

Lapsiperhe sosiaalityöntekijänä pääset meillä tekemään tärkeää ennaltaehkäisevää asiantuntijatyötä, johon kuuluu työskentely lapsen ja hänen läheisverkostonsa kanssa, sosiaalihuoltolain mukaisten tukitoimien suunnittelu ja järjestäminen sekä siihen liittyvä päätöksenteko.

Etsimme sinua lapsiperhesosiaalityön ammattilainen, joka osaat ja tiedät, miten ennaltaehkäisevää lapsiperhesosiaalityötä tehdään ja miten sitä voisi kehittää. Sinulla on aiempaa kokemusta, kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja päätöksentekoon sekä tiimi- ja työparityöhön. Erityisesti olet innostunut työstäsi ja sen kehittämisestä. Ajat rohkeasti lapsen etua ja puhut hänen puolestaan. Olet parhaimmillasi asiakastyön vuorovaikutustilanteissa ja haluat tehdä töitä asiakkaittesi elämäntilanteen parantamiseksi, joissa auttaminen tuottaa parhaan ilon työstäsi. Meillä lapsi on aidosti keskiössä.

Etsimme myös sinua, loppuvaiheen opiskelija, joka haluat kokeilla, onko ennaltaehkäisevä lapsiperhesosiaalityö sinua varten ja tuot mukanasi yliopistolta tullessasi tieteen uusinta antia ja intoa työhömme.


Kelpoisuusvaatimuksena on sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain (817/2015) mukainen sosiaalityöntekijän pätevyys.

Varhan työntekijöille tarjotaan työsuhde-etuna 250 euroa Smartum plus -palvelun kautta käytettäväksi liikuntaan, hyvinvointiin tai kulttuuriin.

Varsinais-Suomen hyvinvointialueelle virkaan/työsuhteeseen valitulta pyydetään satunnaisesti huumausainetodistus.

Tehtävään valitulta vaaditaan, että hän toimittaa itseään koskevan, lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) tarkoittaman rikosrekisteriotteen.


Lisätietoja

http://varha.fi

Yhteystiedot

Johtava sosiaalityöntekijä Jenni Oraby 040 702 3248

Lapsiperheiden palvelupäällikkö Pia Hautala 044 901 7608

Hakemuksen jättäminen: Hakemus tulee jättää sähköisen hakulomakkeen kautta.

Hae työpaikkaa

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja Olemme noin 23 000 asiantuntijan työpaikka – yksi maamme suurimmista työnantajista. Me huolehdimme siitä, että kaikki alueemme puoli miljoonaa ihmistä saavat tarvitsemansa sosiaali- ja terveyspalvelut sekä turvaamme pelastustoimen. Teemme töitä kaikkia koskettavien tärkeiden asioiden parissa! Me olemme #hyvintekijät! *** Vi är en arbetsplats för cirka 23 000 experter – en av de största arbetsgivarna i vårt land. Vi ser till att alla en halv miljon människor inom vårt område får de social- och hälsovårdstjänster de behöver och vi tryggar räddningsväsendet. Vi arbetar med viktiga frågor som berör alla! #ViGörEttGottJobb Tutustu työnantajaan

Kuntarekryn somekanavissa jaetaan avoimia työpaikkoja ja hyödyllisiä työnhakuvinkkejä. Ota @kuntarekry seurantaan Facebookissa, Instagramissa, LinkedInissä, X:ssä ja TikTokissa!