test

Hiio-o-hoi!
Etsimme Sinua, lapsiperheiden kanssa työskentelystä kiinnostunut aktiivinen ja innovatiivinen sosiaalityöntekijä!

Varkauden kaupungin sosiaali- ja terveyskeskuksen perhe- ja sosiaalipalveluissa on haettavana SOSIAALITYÖNTEKIJÄN VAKITUINEN VIRKA, virka täytetään 1.1.2022 alkaen. Odotamme hakemustasi 9.12.2021 klo 16.00 mennessä.

Haettavan viran tehtävät keskittyvät lapsiperhesosiaalityöhön, joka on osa perhe- ja sosiaalipalveluja. Moniammatillisessa toimintatavassamme kaikki sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut ovat kuitenkin helposti sekä ammattilaisen että kuntalaisen saatavilla. Työskentelemme uusissa toimitiloissa Hyvinvointikeskus Aallossa, jossa moniammatillinen työskentely on helppoa ja luontevaa. Olemme ottamassa käyttöön systeemistä toimintamallia ja kehitämme muutoinkin aktiivista toimintaamme.

Lapsiperhesosiaalityössä otetaan vastaan lastensuojeluilmoitukset ja tehdään palvelutarpeen arviointeja sekä järjestetään niiden pohjalta palveluja asiakasperheille. Sinulta odotamme innostunutta ja rohkeaa työotetta, asiakaslähtöisyyttä, hyviä vuorovaikutustaitoja sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja päätöksen tekoon. Arvostamme aiempaa kokemustasi perheiden kanssa työskentelystä. Huolehdimme perehdytyksestä ja tarjoamme ryhmätyönohjauksen, kilpailukykyisen palkan sekä mahdollisuuden etätyöhön ja kouluttautumiseen. Haluamme erityisesti kehittää johtamista siten, että esimies on sinun ja tiimisi saatavilla tarvittaessa myös käytännön työtehtävissä.

Tehtäväkohtainen palkka on 3686,50 euroa/kk. Maksamme lisäksi rekry-/sitoutumislisää vuoden 2022 loppuun saakka. Lisän määrä on 300 euroa kuukaudessa ja se maksetaan kolmen kuukauden välein.

Kelpoisuusehtona on sosiaalihuollon ammattihenkilölain 817/2015 (7§) mukainen kelpoisuus eli ylempi korkeakoulututkinto, johon sisältyy tai jonka lisäksi on suoritettu pääaineopinnot tai pääainetta vastaavat yliopistolliset opinnot sosiaalityössä. Kelpoisuusehdot täyttävien hakijoiden puuttuessa huomioimme haussa sosiaalityön opiskelijat, jotka täyttävät sosiaalihuollon ammattihenkilölain 12§ 1 mom. mukaiset edellytykset.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät SoTe-sopimuksen mukaisesti. Virkaan valitun on velvollisuus ennen viran vastaanottamista esittää rikosrekisterilain (770/1993) 6 § 2 momentin mukainen rikosrekisteriote (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä (504/2002) sekä toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Virassa edellytetään tartuntatautilain 48 § edellyttämää rokotussuojaa. Koeaika on kuusi kuukautta. Viranhoito edellyttää liikkumista, joten valitulla on hyvä olla ajokortti ja auto tarvittaessa käytettävissä.

Otathan rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää! Haluamme mielellämme kuulla juuri sinusta.

Lisätietoja antavat johtava sosiaalityöntekijä Päivi Haikarainen, puh. 0405190104 ja sosiaali- ja terveysjohtaja Soile Merilä, puh 041 7308480, sähköposti etunimi.sukunimi@varkaus.fi

Ensisijaisesti toivomme hakemusta sähköisesti, mahdolliset kirjalliset hakemukset voi lähettää os. Varkauden kaupunki, Hyvinvointikeskus Aalto, Päivi Haikarainen, PL 208, 78201 Varkaus

Lisätietoja

http://www.varkaus.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Johtava sosiaalityöntekijä Päivi Haikarainen, p. 040-5190104 ja sosiaali- ja terveysjohtaja Soile Merilä, p. 041-730 8480

Lisätietoja

lapsi- ja perhepalvelut

Warkaus on vahvaa teollisuusperintöä ja kansainvälistä energiateknologiaa vain tunnin matkan päässä Kuopiosta ja Mikkelistä, Saimaan rannalla. Järvien halkomassa kaupungissamme kaikki on lähellä, niin palvelut kuin työpaikatkin.

Meiltä löytyy rohkeutta ottaa henkilöstö ja asukkaat mukaan päättämään itseensä vaikuttavista asioista. Meillä on loistavia omia ideoita ja loput varastamme. Kehitämme arjessa.

Ryöstä aikaa itsellesi ja perheellesi ja #teeWarkaus!


Osoite: Savontie 55, 78300 Varkaus
Varkauden kaupunki - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat