test

Sosiaalityöntekijä lapsiperhepalvelut Hämeenlinna

Hakuaika päättyy  9.10.2023 15:00

Sosiaalityöntekijä, tervetuloa töihin meille Oma Hämeeseen!
Etsimme nyt joukkoomme kahta sosiaalityöntekijää lapsiperheiden sosiaalityön tiimiin Hämeenlinnaan.

Tiimimme huolehtii sosiaalihuoltolain mukaisista lapsiperheiden sosiaalityön asiakkuuksista. Sosiaalityöntekijänä toimit omatyöntekijänä sosiaalihuollon asiakkaille, joilla on erityisen tuen tarve. Lapsiperheiden sosiaalityön tiimimme on vahva 6 hengen joukko ja työtä tehdään työparityönä. Saat aloittaa työskentelyn ja perehtymisen työhösi meillä rauhassa, sillä virkaasi tekee rinnallasi tällä hetkellä sijaisena toimiva sosiaalityöntekijä vuoden 2023 loppuun saakka.
Lapsiperheiden sosiaalityön tiimi työskentelee Hämeenlinnassa Uppsala-talolla monialaisessa toimintaympäristössä. Työskentelyä ollaan parhaillaan kehittämässä entistä monialaisempaan suuntaan.

Sinulla on mahdollisuus työskennellä joustavasti, osin myös etänä. Lisäksi julkisilla kuljettaessa työmatkoilla työskentelyn pystyy sisällyttämään työaikaan.
Tarjoamme sinulle vahvan lähijohtajan tuen työllesi sekä säännöllisen työnohjauksen.

Kelpoisuusehtona on laillistetun sosiaalityöntekijän pätevyys. Eduksi katsomme kokemuksen lapsiperheiden parissa työskentelystä. Myös sosiaalityön opintojen loppuvaiheessa olevien opiskelijoiden hakemukset huomioidaan.

Sosiaalityöntekijän tehtäväkohtainen palkka on 3985,80 €/kk. Tämän lisäksi maksetaan mahdolliset työkokemuslisät.

Työpaikkaetuina saat käyttöösi lounas-, työmatka- sekä kulttuuri- ja liikuntaedun. Tarjoamme Sinulle merkityksellisen tehtävän rakentamisvaiheessa olevasta organisaatiosta. Saat ympärillesi innostuneen ja kehittämisorientoituneen työyhteisön. Pääset tekemään työpaikkaa, jonne halutaan tulla ja jäädä. Pääset tutustumaan lisää OmaHämeeseen osoitteessa www.omahame.fi.

Hakemuksen tulee olla perillä hakuajan päättymiseen mennessä. Virkaan valitun tulee esittää rikosrekisterilain 6 § 2 mom. tarkoittama rikosrekisteriote sekä todistus terveydentilastaan valintapäätöksen saatuaan määräajassa. Palkkaus ja muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät HYVTES:n tai SOTE-sopimuksen mukaan. Koeaika on kuusi kuukautta. Välittömässä potilas- ja asiakastyössä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa.

Kanta-Hämeen hyvinvointialue on 1.1.2023 toimintansa aloittanut 6 500 työntekijän yhteisö. Vastaamme 170 000 kantahämäläisen sosiaali-, terveys- ja pelastustoimen palveluista. Asukkaille haluamme mahdollistaa maan parhaimmat palvelut ja parhaimman asiakaskokemuksen. Haluamme rakentaa erinomaiset työolot sekä edistää uudenlaista johtamista.


Lisätietoja

http://www.omahame.fi

Marianna Isakov
Sosiaalisen tuen lähijohtaja
puh. 046 9222 876
marianna.isakov@omahame.fi

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja

1.1.2023 toimintansa aloittanut Kanta-Hämeen hyvinvointialue on 6 500 työntekijän yhteisö. Se on täysin uusi toimija, organisaatio ja työnantaja. Haluamme rakentaa Oma Hämeelle erinomaiset työolot ja edistää uudenlaista johtamista. Uskomme, että hyvästä työntekijäkokemuksesta syntyy myös hyvää asiakaskokemusta. Meillä työstään innostuneet ja hyvinvoivat työntekijät ovat toimivien palvelujen ja asiakastyytyväisyyden lähde. Haluamme tarjota Suomen parhaita sote- ja pelastusalan työpaikkoja. Tervetuloa joukkoomme!

Tutustu työnantajaan