Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymässä uudistamme rohkeasti alueen sosiaali- ja terveydenhuollon palveluja. Etsimme joukkoomme hyvinvoinnintekijöitä.

Haemme SOSIAALITYÖNTEKIJÄÄ vakituiseen virkaan lapsiperhepalveluiden perhesosiaalityöhön, Lahden Nastolaan.

Perhesosiaalityössä tehtäviisi kuuluvat mm. palvelutarpeen arviointien tekeminen ja lastensuojelun tarpeen selvittäminen yhdessä lapsen, perheen ja verkostojen kanssa. Perhesosiaalityössä käsitellään myös lapsiperheiden aikuisten sosiaalihuoltolain mukaisia asioita.

Tehtäviisi kuuluvat myös lapsiperheiden sosiaalihuoltolain mukainen suunnitelmallinen sosiaalityö ja sosiaaliohjaus sekä muiden sosiaalihuoltolain mukaisten palvelujen koordinointi. Vastaat erityisen tuen tarpeessa olevien lasten palvelutarpeiden arvioinneista ja mahdollisista lastensuojelun tarpeen selvittämisistä.

Asiakassuunnitelmaan perustuvan työskentelyn aikana toimit erityistä tukea tarvitsevan lapsen omatyöntekijänä ja omatyöntekijänä toimivan sosiaaliohjaajan työparina. Lisäksi käsittelet asiakkuudessa olevien harkinnanvaraista toimeentulotukea. Tavoitteena on, että lapsi ja perhe saavat työskentelyn aikana riittävän tuen ja tarpeen mukaiset palvelut.

Tarjoamme sinulle kiinnostavan tehtävän sosiaalihuollon asiakasperheiden parissa, ammattitaitoisen ja kehittämismyönteisen työyhteisön sekä mahdollisuuden säännölliseen työnohjaukseen ja kouluttautumiseen. Toivomme sinulta itsenäistä työotetta, hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä tiimityötaitoja. Toivomme myös, että haluat olla mukana kehittämissä työtämme. Ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus ovat välttämättömiä työn luonteen takia.

Edellytämme sinulta yleisten kelpoisuusehtojen lisäksi sinulta sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain (817/2015) mukaista sosiaalityöntekijän kelpoisuutta. Kelpoisuusehdot täyttävien hakijoiden puuttuessa tehtävä voidaan täyttää sosiaalityöntekijän ammattiin opiskelevalla henkilöllä, jolla on hyväksytysti suoritetut sosiaalityön perus- ja aineopinnot sekä käytännön harjoittelu. Ennen viran vastaanottamista valitulta edellytetään lasten ja nuorten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämiseksi annetun lain (504/2002) mukainen rekisteriote.

Hakuaikaa on jatkettu 4.10.2020 asti. Tehtävää aiemmin hakeneet huomioidaan haussa.

Liity ammattitaitoiseen joukkoomme!

Lisätietoja

http://www.phhyky.fi/sosiaalityohon
http://www.facebook.com/phhyky

Tutustu työnantajaan
  • Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymä, Perhe- ja sosiaalipalvelut, Hyvinvointipalvelut, Lapsiperhepalvelut
  • TyöpaikkaVakinainenKokoaikatyö
  • PHHYKY-13-323-20
  • 5.11.2020 tai sopimuksen mukaan
  • 3708,73€/kk
  • 4.9.2020 - 4.10.2020 23:59
  • SosiaalityöSosiaalialaLahtiPäijät-Häme

Johtava sosiaalityöntekijä
Saila Herrala-Tuunainen
puh. 050 539 1608

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymä, Perhe- ja sosiaalipalvelut, Hyvinvointipalvelut, Lapsiperhepalvelut
Osoite: Pekkalantie 12, 15560 Nastola

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymässä työskentelee 7000 ammattilaista ja olemme alueen suurin työnantaja. Olemme mukana Väestöliiton Perheystävällinen työpaikka -ohjelmassa.

Olemme savuton työpaikka. Yhdessä teemme parhaamme vuoden ympäri, joka päivä, joka ikinen sekunti. Tervetuloa joukkoomme!