Sosiaalityöntekijä, lapsiperhesosiaalityö

Hakuaika päättyy  24.5.2024 14:00

Hei sinä lapsiperhesosiaalityön osaaja! Kaipaatko uusia haasteita, sekä hyvää ja innostunutta tiimiä ympärillesi? Meillä on tarjota sinulle sellainen!

Tiimi työskentelee Loimaan, Oripään, Pöytyän ja Auran alueella ja siihen kuuluu johtavan sosiaalityöntekijän lisäksi kolme sosiaalityöntekijää ja neljä ohjaajaa. Läheistä yhteistyötä teemme myös perhetyön tiimin, lastensuojelun avohuollon sekä Soihdun kanssa. Tämä virka sijoittuu Loimaan toimipisteeseen, mutta voit osin tehdä myös etätyötä. Kaksi muuta sosiaalityöntekijän virkaa on on täytetty pätevillä sosiaalityöntekijöillä, ja myös ohjaajamme ovat supertaitavia tekijöitä.

Lieto-Loimaan palvelualue on maantieteellisesti laaja ja monipuolinen, meillä tehdään sosiaalityötä maalaismaisemassa ja kahdessa kaupungissa. Sinulla on vastuu asiakastyöstä ja sen kehittämisestä oman tiimisi ja esihenkilösi kanssa. Teemme lastensuojelua asiakaslähtöisesti ja lähipalveluna, mutta lisäksi saat työhösi tukea muun muassa johtavilta sosiaalityöntekijöiltä, psykologilta, kollegoiltasi, juristeiltamme ja monilta oman alansa asiantuntijoilta. Alueemme on laaja, mutta meillä on autoja käytössä asiakastyötä varten.

Alueellemme tyypillistä on yhdessä tekeminen ja vastuun jakaminen, haluamme tehdä hyvää työtä ja myös viihtyä keskenämme työtä tehdessä. Meille on tärkeää se, että sosiaalityöntekijän työmäärä olisi kohtuullinen ja että jokaisen olisi mahdollista onnistua omassa tehtävässään. Yhdessä tekemällä sekin on mahdollista.

Kiinnostuitko? Hienoa, kysy meiltä lisää.

Tehtävässä maksetaan 250€ rekrytointilisää 6 kk ajan.

Kelpoisuusvaatimuksena on sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain 817/2015 mukainen sosiaalityöntekijän laillistus.

Varhan työntekijöille tarjotaan työsuhde-etuna 250 euroa Smartum plus -palvelun kautta käytettäväksi liikuntaan, hyvinvointiin tai kulttuuriin.

Noudatamme tartuntatautilain 48§ mukaisia vaatimuksia työntekijöiden rokotussuojasta, joka koskee sosiaalihuollon ja terveydenhuollon toimintayksiköiden asiakas- ja potilastiloissa työskenteleviä.

Varsinais-Suomen hyvinvointialueelle virkaan/työsuhteeseen valitulta pyydetään satunnaisesti huumausainetodistus.

Tehtävään valitulta vaaditaan, että hän toimittaa itseään koskevan, lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) tarkoittaman rikosrekisteriotteen.


Lisätietoja

http://varha.fi

Yhteystiedot

Johtava sosiaalityöntekijä Jarmo Polvi p. 044-7535702

Lapsiperheiden palvelupäällikkö Riikka Jokela riikka.jokela@varha.fi

Hakemuksen jättäminen: Hakemus tulee jättää sähköisen hakulomakkeen kautta. Jos et pysty tekemään sähköistä hakemusta, voi paperihakemuksen toimittaa postitse osoitteella Varha, Kirjaamo, PL 52, 20521 Turku.

Hae työpaikkaa

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja Olemme noin 23 000 asiantuntijan uusi työpaikka – yksi maamme suurimmista työnantajista. Me huolehdimme siitä, että kaikki alueemme puoli miljoonaa ihmistä saavat tarvitsemansa sosiaali- ja terveyspalvelut sekä turvaamme pelastustoimen. Teemme töitä kaikkia koskettavien tärkeiden asioiden parissa! Me olemme #hyvintekijät! Tutustu työnantajaan

Kuntarekryn somekanavissa jaetaan avoimia työpaikkoja ja hyödyllisiä työnhakuvinkkejä. Ota @kuntarekry seurantaan Facebookissa, Instagramissa, LinkedInissä, X:ssä ja TikTokissa!