test
Sosiaalityöntekijä (lastensuojelu) - Valkeakosken kaupunki

Haemme vakituiseen virkasuhteeseen 10.1.2022 alkaen tai sopimuksen mukaan

SOSIAALITYÖNTEKIJÖITÄ LASTENSUOJELUUN

Lastensuojelun tiimissä on tarvetta juuri sinulle sosiaalityön ammattilainen!

Lupaamme sinulle ideoivan ja tukea tarjoavan esihenkilön ja työyhteisön, jossa antamallesi osaamiselle ja työlle annetaan arvoa. Meillä on mahdollisuus etätyöpäiviin, saldovapaisiin ja työnohjaukseen sekä lakimiehen konsultointipalveluun. Työntekijöiden ammatilliseen täydennyskoulutukseen panostaminen on meille kunnia-asia.

Odotamme sinulta avoimuutta, joustavuutta ja rohkeutta ideoimiseen ja oman työn kehittämiseen. Sinulla on lastensuojelun osaamista ja myös halua kehittyä ammattilaisena. Lapsen oikeudet, empaattinen ja dialoginen kohtaaminen ovat sinulle tärkeitä. Haluat tehdä työtä yhdessä perheiden kanssa myös haastavissa tilanteissa.

Lastensuojelun sosiaalityöntekijän työnkuvaan kuuluu avohuollon, sijaishuollon ja jälkihuollon asiakkaita. Lisäksi osallistut virka-aikaiseen sosiaalipäivystykseen. Käytämme systeemisen lastensuojelun mallia. Arvostamme yhdessä tekemistä ja toimimme mahdollisimman paljon työpareina unohtamatta koko tiiminä toimimista.

Tiimiisi kuuluu johtava sosiaalityöntekijä, seitsemän (7) sosiaalityöntekijää ja neljä (4) sosiaaliohjaajaa. Vakanssien täytyessä sosiaalityöntekijäkohtainen asiakasmäärä on 30-35 henkilöä.

Sinulla on mahdollisuus tavata tulevan tiimisi jäseniä ja esihenkilöitä iltatapahtumassa 2.12.2021 klo 17-20 osoitteessa Kirkkotie 8, Valkeakoski. Tapahtumasta tietoa löytyy osoitteesta https://api.jobilla.com/careers/undefined/valkeakosken-kaupunki-KZnim#

Kelpoisuusehtona on sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain (817/2015) 3 §, 7 § ja 32 §:n mukainen sosiaalityöntekijän pätevyys.

Työaika on 37,75 h/ vko ja palkkaus määräytyy Sote-sopimuksen mukaan (3 850 €/ kk). Rekrytointilisänä maksetaan 250 €/ kk vähintään 30.4.2022 asti. Lisäetuna tarjoamme mahdollisuutta saada palkallista vapaata vuosilomakertymäsi mukaisesti työsuhteen alusta alkaen. Avustamme tarvittaessa asunnon etsinnässä.

Valituksi tulleen on toimitettava hyväksyttävä Valkeakosken kaupungin työterveyshuollon todistus terveydentilastaan 30 päivän kuluessa valintapäätöksen tiedoksi saamisesta. Virkaan valittavan on esitettävä nähtäväksi myös rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote. Virassa on 6 kk:n koeaika. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa. Valkeakosken kaupungin työpaikat ovat savuttomia.

Hakemukset johon on liitetty ansioluettelo ja kelpoisuuden osoittavat todistusjäljennökset on toimitettava 16.12.2021 klo 15.00 mennessä ensisijaisesti sähköisesti www.kuntarekry.fi, (työavain 397 306) tai postitse os. Valkeakosken kaupunki, Kirjaamo, PL 20, 37601 Valkeakoski (kuoreen merkintä lastensuojelun sosiaalityöntekijä).


Kun kiinnostuit tehtävästä niin lisätietoja antavat:

lastensuojelun johtava sosiaalityöntekijä Mari Arsalo, puh. 040 335 7134
vt. sosiaali- ja perhepalvelujen johtaja Liisa Hoikkanen, puh. 040 335 7423

Valkeakoski 22.11.2021

Sosiaali- ja terveyskeskus

Lisätietoja

http://www.valkeakoski.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

vt. sosiaali- ja perhepalvelujen johtaja Liisa Hoikkanen, puh. 040 335 7423
lastensuojelun johtava sosiaalityöntekijä Mari Arsalo, puh. 040 335 7134

Lisätietoja

Valkeakosken kaupunki, Sosiaali- ja terveyskeskus, Sosiaali- ja perhepalvelut

Valkeakoski on vireä ja viihtyisä eteläisen Pirkanmaan keskus. Valkeakoskella on noin 21.000 asukasta, erinomainen sijainti aivan Tampereen tuntumassa sekä kaikki kaupungin palvelut lähes maaseudun mukavuuksilla.


Osoite: Valtakatu 9-11, 3 krs, 37600 Valkeakoski

Sinulle suositellut työpaikat